TENA Flex ProSkin voor mannen en vrouwen

20
TENA Flex artikelen treft u aan op deze pagina. TENA Flex kopen? Voor 23:00 uur besteld is nog dezelfde (werk) dag 100% discreet verzonden!
Lees meer
Sorteren op:

Er zijn verschillende soorten TENA Flex verkrijgbaar

  Absorptielevel in ml Maten
TENA FLex Normal 1700 ml Medium en Large
TENA FLex plus 2130 ml  S, M, L, XL
TENA FLex Super 2402 ml  S, M, L, XL
TENA FLex Maxi 2965 ml  S, M, L, XL
TENA FLex Ultima 4290 ml  S, M, L, XL


Dankzij de geïntegreerde tailleband in de TENA Flex kunnen de broekjes gemakkelijk en op een ergonomische manier verschoond worden. Zowel als u de TENA Flex zelf verwisseld als wanneer u dat moet doen tijdens de verzorging van anderen. Heeft u liever een broekje, kijk dan eens naar de TENA Pants.

TENA Flex ProSkin; aanvullende informatie

TENA Flex producten zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van zwaar(der) urineverlies en graag de juiste bescherming willen. Daarnaast is het ook geschikt voor verzorgers; dankzij de klittebandsluiting kan de TENA Flex makkelijk verwisseld worden.

TENA Flex biedt veiligheid en bescherming tegen doorlekken en nare geurtjes bij incontinentie. U behoudt hiermee een fris en een droog gevoel. 


Draagcomfort en een langdurig droog gevoel

De TENA Flex ProSkin is voorzien van ConfioAir waardoor het volledig ademend is. Hierdoor blijft de huid gezond en vrij van irritatie. De ComfiStretch tailleband zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm en is gemaakt van zacht materiaal. De anti-lekrandjes in het verband bieden volledige bescherming, ook wanneer u zit of ligt.

Grote hoeveelheden urine worden naar de kern van het verband geleid door de FeelDry technologie waardoor de urine niet in contact komt met de huid. Met als resultaat dat de TENA Flex droog en comfortabel blijft aanvoelen. Dankzij de vochtindicator weet u ook precies wanneer de TENA Flex vervangen moet worden; de vochtindicator zit aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal en wordt blauw wanneer het vervangen moet worden.

 

Comfort met TENA Flex

Incontinentie is voor niemand fijn. Zeker als u nog maar net bemerkt dat u ongewenst urineverlies ervaart, kunt u hier erg onzeker door worden. Hoe gaat u immers om met het ongewenst verliezen van urine, op momenten dat dit niet geheel handig is? Gelukkig zijn er uitstekende producten op de markt gebracht die u hierbij kunnen helpen. De TENA Flex producten zijn speciaal ontworpen om zwaar of zwaarder urineverlies op te vangen. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruikmaken van deze producten. U kunt rekenen op de juiste bescherming, zelfs als u zwaarder urine verliest. Zo u hoeft u zich nooit zorgen te maken over of u doorlekt of dat anderen doorhebben dat u de urine niet volledig kunt ophouden.

 

Voor wie is TENA Flex?

TENA Flex is specifiek ontworpen voor mannen en vrouwen die te maken hebben met zwaarder urineverlies. Verschillende oorzaken kunnen ertoe leiden dat u ongewenst urine verliest, juist als u niet tijdig het toilet bereikt of actief bent met dagelijkse bezigheden. Ook verzorgers van mensen met urineverlies, in het ziekenhuis of thuiszorg, kunnen vertrouwen op de goede werking deze producten voor incontinentie. De broekjes of verbanden zijn eenvoudig om te doen en gemakkelijk te verwisselen door het gebruik van een effectieve klittenbandsluiting. Zo kunt u deze producten eenvoudig om- en afdoen en vervangen door een nieuw exemplaar. U behoudt zo altijd een fris en droog gevoel en ervaart aanzienlijk minder hinder van uw incontinentie. Alle bezigheden kunnen zo zonder moeite worden vervolgd, zonder dat u zelf gehinderd wordt door ongewenst urineverlies.

Maximale bescherming en gebruiksgemak door de tailleband van TENA Proskin Flex

Het TENA Proskin Flex incontinentieproduct heeft als unieke eigenschap dat de tailleband een klittenbandsluiting heeft. Daardoor kan het product gemakkelijk worden aangetrokken, en het verwisselen is door de klittenbandsluiting ook erg eenvoudig. Naar het toilet gaan is geen probleem met TENA Flex. Het absorberende verband kan gemakkelijk van de tailleband worden gehaald en wanneer de vochtindicator het aangeeft verwisseld worden.

 

Volstrekte zekerheid met TENA Flex

De producten van TENA zijn dusdanig ontworpen dat ze volstrekte zekerheid bieden tijdens momenten dat incontinentie opspeelt. De verbanden zijn voorzien van ConfioAir waardoor de huid volledig kan blijven ademen. U ervaart hierdoor minder irritatie, door jeuk of een vochtig gevoel. Uw huid blijft gezond en vrij van uitslag. Alle producten zijn dermatologisch getest en bieden optimale bescherming tegen lekkage. U maakt gebruik van de ComfiStretch tailleband, die zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm. Bovendien is het materiaal zacht, waardoor het aangenaam zit. Nog meer bescherming wordt geboden door de anti-lekrandjes, zodat u nooit doorlekt ongeacht of u zit of ligt.

TENA Proskin Flex met drievoudige bescherming

Mannen en vrouwen die last hebben van urineverlies hebben met de TENA Proskin Flex drie garanties: bescherming tegen lekken, huidirritaties en mogelijk zelfs geurtjes. Uw urine kan onmiddellijk in de kern van het product terechtkomen, waar het door uiterst absorberende korrels in een gel wordt omgezet. Dankzij de twee afzonderlijke absorptie kamers en de FeelDry technologie is het een erg gebruiksvriendelijk product. De nauwsluitende pasvorm en de elastische anti-lek manchetten zorgen voor comfort en een top bescherming. U hoeft de TENA Proskin Flex niet te openen om te beoordelen of deze aan vervanging toe is, u ziet dit namelijk aan de vochtindicator. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld de incontinentiebroekjes van TENA.

 

Bescherming tegen doorlekken

Met FeelDry technologie worden grotere hoeveelheden urine direct naar de kern van het verband geleid. De urine komt zo niet in direct contact met de huid en blijft hier ook niet tegen plakken. De supersnel absorberende kern houdt de urine voor u vast, waardoor u altijd een droog gevoel behoudt. Een vochtindicator aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal geeft een blauwe kleur, zodra het verband vervangen moet worden. Zo weet u zeker dat u altijd tijdig nieuw materiaal omdoet en niemand zal doorhebben dat u last hebt van incontinentieklachten. In combinatie met de antilekrandjes bent u altijd volledig beschermd tegen doorlekken en zal bovendien niemand nare geurtjes opmerken. Alles wordt zorgvuldig door het materiaal opgenomen en vastgehouden. Met TENA Flex bent u optimaal beschermd bij ongewenst urineverlies.

TENA Proskin Flex voor maximaal comfort

Tijdens de ontwikkeling is er alles aan gedaan om de TENA Proskin Flex producten zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is de taille voorzien van ComfiStretch technologie, zodat het product eenvoudig met uw lichaam mee kan bewegen. Het anatomisch gevormde taille-elastiek aan de voor- en achterkant van de TENA Flex en de beenelastieken verbeteren de pasvorm aan uw lichaam. Daarom hoeft u zich met de TENA Flex producten geen zorgen te maken over doorlekken, zelfs als u veel beweegt of langere tijd ligt.

Eenvoudig verwisselen

TENA Flex heeft een geïntegreerde tailleband die met klittenband eenvoudig om de taille te binden valt. Zo blijft het verband goed op zijn plek zitten en bent u volledig beschermd tegen doorlekken. U kunt eenvoudig alles doen wat u wilt, zonder zich zorgen te maken als u ongewenst urine verliest. Op ergonomische manier kunnen de verbanden eenvoudig worden verwisseld. Ook als u de zorg hebt voor anderen, werkt deze methode uitstekend. De brede klittenbandstrips zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat u altijd kunt rekenen op gemak en een droog gevoel. Precies wat u bij ongewenst urineverlies wilt ervaren. Het incontinentiemateriaal geeft zelf aan wanneer vervanging nodig is, zodat u nooit bezorgd hoeft te zijn dat u te laat bent of dat u doorlekt. Met TENA Flex zijn nare geurtjes evenmin een zorg. U kunt weer volledig en onbezorgd deelnemen aan het dagelijks leven. Bekijk voor meer informatie over het gebruik van TENA Flex de volgende instructievideo;

NIEUW: ProSkin

Speciaal voor de oudere kwetsbare huid heeft TENA het ProSkin assortiment ontwikkeld. Dit assortiment bevat huidverzorgingsproducten, reinigingsproducten, barrièrecrème en absorberende producten zoals TENA Flex. Ieder product is zo ontwikkeld dat het een gezonde huid ondersteund, mild is voor de huid, bescherming biedt en het natuurlijke microklimaat van de huid behoudt.

Dankzij het ProSkin assortiment van TENA blijft de gezondheid van de kwetsbare huid van ouderen optimaal en worden zorgverleners nog beter ondersteund.

Lees hier meer over de unieke ProSkin toepassing van TENA.


Keuzehulp voor de TENA Flex

Indien u te maken heeft met incontinentie en twijfelt over of TENA Flex ProSkin het meest geschikt is voor uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen of gebruik maken van onze handige online Keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we met de keuzehulp precies zien welk incontinentiemateriaal van TENA het beste bij u past. U kunt de keuzehulp anoniem gebruiken en hoeft hiervoor geen account aan te maken.

TENA Flex kopen en korting met de handige herhaalservice

Bij het kopen van de TENA Flex artikelen kunt u er nu ook voor kiezen om gebruik te maken van onze handige herhaalservice. Hiermee krijgt u uw materiaal automatisch periodiek opgestuurd zonder dat u hier zelf elke keer aan hoeft te denken. Zo grijpt u nooit mis en heeft u altijd voldoende materiaal in huis. De levering van het materiaal kan bijvoorbeeld elke 4 weken zijn of elke 8 weken zijn. Dit bepaalt u uiteraard zelf. U kunt dit aangeven bij het bestellen of u kunt eenvoudig contact met ons opnemen om dit af te stemmen. Wij zijn dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar op nummer 00 31 - 85 - 77 33 772.

Mensen die gebruik maken van onze herhaalservice krijgen standaard 5% of zelfs 10% korting op alle artikelen en dus ook op de TENA Flex.

Veelgestelde vragen over TENA Flex


Voor wie is de TENA Flex geschikt?

TENA Flex producten zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van zwaar(der) urineverlies en graag de juiste bescherming willen. Daarnaast is het ook geschikt voor verzorgers; dankzij de klittebansluiting kan de TENA Flex makkelijk verwisseld worden.

Wat is het absorptielevel van de TENA Flex?

TENA Flex is er in verschillende soorten en maten. Dit varieert van normal tot Ultima. De TENA Flex normal kan 1700 ml vocht hebben en de Ultima wel 4290 ml.

Waar kan ik TENA Flex kopen?

U kunt TENA Flex gemakkelijk en snel online kopen. Hierbij geld dat bestelling die voor 23 uur gedaan nog dezelfde dag verzonden en vaak de volgende dag al geleverd worden.

Hoe weet ik wanneer ik de TENA Flex moet vervangen?

TENA Flex heeft een urine-indicator. Hierdoor kunt u gemakkelijk en precies zien wanneer de Flex aan vervanging toe is.

Heb ik als ik de TENA Flex gebruik nog last van nare geurtjes?

De TENA Flex heeft "Odour Neutralizer", dit neutraliseert ongewenste geurtjes onmiddellijk en voortdurend.

In welke maten is de TENA Flex beschikbaar?

TENA Flex artikelen zijn beschikbaar in de maten Small (S), Medium (M), Large (L) en Extra Large (XL).

Krijg ik ook last van huidirritaties met de TENA Flex?

De TENA Flex is dusdanig ontwikkeld dat het juist huidirritaties voorkomt.

Heeft TENA Flex een comfortabele pasvorm?

TENA Flex ProSkin is voorzien van een verstelbare heupband van ComfiStretch™. Deze biedt een nauwsluitende pasvorm om het comfort te verhogen en betere bescherming te bieden tegen doorlekken.