Over ons

De meeste mensen krijgen op enig punt in hun leven te maken met incontinentie. Soms tijdelijk, bijvoorbeeld na een bevalling, maar vaak ook permanent. Bijvoorbeeld door ouderdom. Over incontinentie praten wordt door velen echter als lastig ervaren. Zo lastig dat zelfs het bespreken met de huisarts moeilijk gevonden wordt. Laat staan het vragen van advies over het kopen van incontinentiemateriaal in een winkel. Velen van u zullen hier moeite mee hebben. Hulpmiddelonline herkent dit als geen ander en is mede daarom gestart met dit online platform waar iedereen alles te weten kan komen over incontinentie en op een gemakkelijke manier TENA incontinentiemateriaal kan kopen. Hiermee proberen we uw eigen huisarts natuurlijk niet te vervangen maar hiermee willen we het wel net even makkelijker maken om om te gaan met incontinentie.

Uitsluitend de beste kwaliteit

U treft bij ons geen verzameling van allerlei merken aan. We hebben er namelijk voor gekozen om samen te werken met de wereldwijd marktleider op het gebied van incontinentiemateriaal TENA. TENA staat al jaren bekend om het uitgebreide assortiment voor zowel mannen als vrouwen en om de uitstekende kwaliteit. Ze zijn wat dit betreft niet voor niets marktleider. De nauwe samenwerking met TENA stelt ons bovendien nog beter in staat u te voorzien van het beste advies en van de juiste informatie. Deze informatie treft u aan bij alle producten op onze site en ook in de verschillende blogs die wij met enige regelmaat zullen publiceren en reeds voor u gepubliceerd hebben. Zo kunt u in dit blog alles lezen over mogelijke vergoeding van incontinentiemateriaal door de verzekering of in dit blog tips over hoe om te gaan met incontinentie. Overige onderwerpen kunt u onderaan deze pagina vinden. 

 

Snelle, discrete levering

Bestellingen met bijvoorbeeld incontinentiebroekjes zoals TENA Pants worden 100% discreet en bovendien erg snel geleverd; voor 23:00 uur besteld, betekent nog dezelfde dag verzonden en doorgaans de volgende dag in huis! De pakketjes worden standaard met handtekening verstuurd en nooit bij de buren afgeleverd.


Herhaalservice

U kunt bij ons kiezen voor de unieke en handige "Herhaalservice". Deze unieke service houdt in dat u periodiek uw incontinentiemateriaal ontvangt zonder hier iets voor te hoeven doen. Zo zult u nooit meer misgrijpen en altijd voldoende materiaal op voorraad hebben. Neem telefonisch contact met ons op als u ook gebruikt wilt maken van onze "herhaalervice". We hebben dit dan binnen een paar minuten ingesteld.

 

Keuzehulp

Omdat wij ervaren hebben dat het kiezen van het juiste incontinentiemateriaal een hele puzzel kan zijn, hebben wij samen met TENA de "Keuzehulp bij incontinentie" ontwikkeld. U kunt hiermee door het beantwoorden van een paar korte vragen heel gemakkelijk zien welke producten van TENA het meest geschikt voor u zijn. De Keuzehulp is uiteraard gratis te gebruiken.