Depend voor Vrouwen | Compleet aanbod | Scherp geprijsd

16
Bekijk en bestel hier alle Depend voor Vrouwen artikelen. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen discreet thuis bezorgd!
Lees meer
Sorteren op:

Depend voor vrouwen

Wanneer u als vrouw te maken heeft met incontinentie, gaat u op zoek naar een product dat u zowel tegen de gevolgen van ongewenst urineverlies beschermt als een product dat u discreet kunt dragen. Depend voor Vrouwen weet deze kenmerken in zijn incontinentiematerialen voor dames te verenigen. U heeft de keuze uit drie productsoorten: inlegkruisjes, verbanden en pants. Binnen die laatste twee categorieën kunnen diverse producten met elk hun eigen absorptievermogen worden onderscheiden. Hieronder zetten wij deze voor u op een rijtje.

Depend voor Vrouwen inlegkruisje

Het Depend voor Vrouwen inlegkruisje behoort feitelijk tot de verbandlijn, maar is zo dun en licht dat de benaming inlegkruisje beter bij dit product past. Het betreft het dunste verband uit de gehele productlijn van Depend en is geschikt voor dames met een zeer lichte vorm van urineverlies. We hebben het dan over enkele druppels urine per keer. Dit kan u gebeuren wanneer u lacht, niest, fysieke inspanning zoals tillen verricht of na toiletbezoek wat nadruppelt. Het Depend inlegkruisje (Ultra Mini) heeft een opnamecapaciteit van 80 milliliter.

Depend voor Vrouwen verband

 

Depend verband Mini

Depend verband Mini is er voor de dames met een actieve levensstijl die zo nu en dan wat druppels of een klein scheutje urine verliezen. Het betreft het op één na lichtste verband uit deze lijn van Depend voor Vrouwen en, wanneer we de hierboven genoemde Ultra Mini buiten beschouwing laten, zelfs de lichtste. Depend verband Mini heeft een absorptievermogen van 185 milliliter.

Depend verband Normal

Depend verband Normal is de juiste keuze voor dames die kleine scheutjes urine verliezen of regelmatig last hebben van plotselinge aandrang en daarbij het toilet niet op tijd bereiken. Dit verband is in staat om meermaals druppels of scheutjes urine op te vangen en heeft een opnamecapaciteit van 245 milliliter.

Depend verband Plus

Depend verband Plus is slechts iets langer en breder dan het hierboven genoemde Depend verband Normal. Het is een incontinentieproduct dat als tussenoplossing dient wanneer u op zoek bent naar iets met een hoger absorptievermogen dan het Depend verband Normal, maar wanneer het Depend verband Extra nog een stapje te ver is. Depend verband Plus heeft een absorptievermogen van 366 milliliter.

Depend verband Extra

Depend verband Extra is ontwikkeld voor vrouwen bij wie geen sprake (meer) is van licht urineverlies, maar van het regelmatig verliezen van flinke scheuten urine. Dit verband heeft een absorptievermogen van 513 milliliter.

Depend verband Super

Depend verband Super betreft het verband met het sterkste absorberend vermogen, namelijk 638 milliliter. Het wordt gedragen door vrouwen met matige tot zwaardere urine-incontinentie. Het verband kan meermaals een gedeelte van de blaasinhoud opvangen.

Depend verband voor de nacht

In aanvulling op de verbanden die u overdag kunt dragen, heeft Depend ook twee soorten verbanden ontwikkeld die speciaal voor de nacht zijn bedoeld. Depend Super Night is er voor de dames die relatief grote hoeveelheden urine bij plotselinge aandrang verliezen en heeft een absorptievermogen van 890 milliliter. Depend verband Maximum Night is voor het verlies van grotere hoeveelheden urine tot de gehele blaasinhoud en heeft een opnamecapaciteit van 952 milliliter.

Depend Pants voor vrouwen

Depend Pants voor vrouwen zijn producten die u niet in uw ondergoed plaatst, maar in plaats daarvan draagt. De pants worden dan ook wel incontinentiebroekjes genoemd. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de Normal, Super en Maximum Pants. U kiest voor pants wanneer een verband in vergelijking met de hoeveelheid en/of frequentie waarmee u urine verliest onvoldoende bescherming biedt.

Depend Pants Normal

Depend Pants Normal voor dames zijn incontinentiebroekjes die geschikt zijn voor het opvangen van flinke scheuten of een groot gedeelte van de blaasinhoud. Ook bij vochtige flatulentie kunt u dit product dragen. De Depend voor Vrouwen Normal broekjes zijn verkrijgbaar in de maten S/M en L. De eerstgenoemde maat is geschikt voor dames met een heupomtrek tussen de 70 en 105 centimeter, de tweede voor dames met een heupomvang van 95 centimeter of meer. Het absorptievermogen is in beide gevallen hetzelfde en betreft 995 milliliter.

Depend Pants Super

De Depend Pants Super hebben een hogere opnamecapaciteit dan de Pants Normal en zijn geschikt om te dragen wanneer u regelmatig een groot deel van uw blaasinhoud verliest. De incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in de maten XS, S/M, L en XL. Voor alle maten van Depend voor Vrouwen geldt dezelfde absorptiecapaciteit, namelijk 1360 milliliter.

Depend Pants Maximum

Depend Pants Maximum voor dames zijn er voor de vrouwen die regelmatig hun (bijna) gehele blaasinhoud verliezen en/of last hebben van vochtige flatulentie of kleine hoeveelheden ontlasting. De incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in de maten S/M, L en XL. Ook voor de Maximum Pants van Depend geldt dat alle maatvoeringen dezelfde opnamecapaciteit hebben: 1900 milliliter.