TENA Flex Super Medium ProSkin 30 stuks
TENA Flex Super Medium ProSkin 30 stuks 28,95

TENA Flex Super Medium ProSkin 30 stuks

28,95

TENA Flex Super ProSkin Medium is een sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. Maat medium: heupomvang: 71-102 cm

Op voorraad
  • Koop 2 voor €26,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €23,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 724230
EAN: 7322540390575
SKU: 414109
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie
Maat Medium
Absorptievermogen 2402 ml
Heupmaat 71 tot 102 cm
Aantal stuks per verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen

 

TENA Flex Super Medium

De TENA Flex Super Medium is een ergonomisch alternatief voor de incontinentieslip of -luier, die werd ontwikkeld na vragen van zorgprofessionals. Alhoewel de TENA Flex vooral door zorgverleners en mantelzorgers wordt gebruikt, kunt u ook makkelijk leren zelf dit product aan te leggen. Het bestaat uit een absorberend verband en een tailleband waaraan u eerstgenoemde vastplakt. De TENA Flex Super M is geschikt voor dames en heren met een heupomvang van tussen de 71 en 102 centimeter. Het absorptievermogen van het product is 2402 milliliter. Een vochtindicator geeft aan of het verband verzadigd is.

Draagcomfort en bescherming in één

Wanneer u te maken krijgt met incontinentie, dan heeft u uiteraard behoefte aan incontinentiemateriaal waar u op kunt vertrouwen. De Super Absorberende Polymeren (SAP), kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vloeistof kunnen opnemen, houden u droog en voorkomen ongelukjes ten gevolge van urineverlies. De Odour Neutralizer voorkomt op zijn beurt de verspreiding van onaangename ammoniakluchtjes. Behalve dat draagt de TENA Flex Super M ook erg comfortabel. Zijn ademende materiaal en ComfiStretch tailleband dragen daaraan bij.

Over TENA Flex

De producten van TENA Flex zijn er om mensen met zwaardere tot zware incontinentie tegen de negatieve gevolgen van urineverlies te beschermen. Zo kunnen zij hun leven zo gewoon mogelijk leiden. In veel gevallen wordt de TENA Flex Super M gebruikt voor personen die beperkt mobiel of bedlegerig zijn. Ongeacht hoeveel u zit, ligt of beweegt, de producten weten u altijd optimaal te beschermen. Doordat de TENA Flex Super M goed op uw lichaam aansluit en voorzien is van elastische antilekrandjes hoeft u zich in geen enkele situatie zorgen te maken over het niet kunnen ophouden van uw urine.

Voor wie is de TENA Flex Super M bedoeld?

Zoals al genoemd is de TENA Flex Super Medium bedoeld voor heren en dames met zware incontinentie en een beperkte mobiliteit. Zware incontinentie betekent dat u regelmatig forse scheuten en/of uw gehele blaasinhoud verliest. Gemiddeld spreekt men over het verlies van 100 tot 300 milliliter urine in 4 uur. Het is belangrijk dat de maat van TENA Flex Super M bij uw lichaamsomvang past. Alleen dan bent u optimaal beschermd tegen doorlekken, profiteert u van zijn draagcomfort en heeft u geen last van nare geurtjes.

Hoe bepaalt u uw heupomvang?

Hoewel op de verpakkingen van het TENA incontinentiemateriaal ook de confectiematen zijn aangegeven, is het uw heupmaat die een doorslaggevende rol van belang speelt. Het is erg logisch dat u uw heupmaat niet uit uw hoofd weet. Deze is gelukkig makkelijk op te meten door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Twijfelt u tussen twee verschillende maten, bijvoorbeeld tussen de TENA Flex Super M en TENA Flex Super large? Probeert u dan altijd eerst de kleinste. Het is namelijk belangrijk dat het product goed op uw lichaam aansluit.

Huidverzorging

TENA incontinentiemateriaal is ontwikkeld na langdurige onderzoeken en dermatologische tests. De producten van dit merk, zo ook de TENA Flex Super M, beschermen uw huid dan ook zo goed mogelijk. Wanneer u echter regelmatig zeer veel urine verliest en het incontinentiemateriaal standaard draagt, is wat extra huidverzorging op zijn plaats. Om huidirritaties te voorkomen, is het van belang de huid rond uw middel en in de intieme zone goed te wassen met een speciale reinigingszeep. Droogt u uw huid na het wassen goed.

De kwestie van tijdige vervanging

Wie last heeft van incontinentie maakt zich vaak zorgen over eventueel doorlekken. Niet alleen op het moment van urineverlies, maar ook als het product eventueel verzadigd is. Deze angst kunt u met het gebruik van de TENA Flex Super M echter geheel naast u neerleggen. Dit product is namelijk voorzien van een vochtindicator, die geel is wanneer u het verband aanbrengt en een blauwe kleur laat zien wanneer het verzadigd is geraakt. Omdat de vochtindicator zich aan de buitenzijde bevindt, hoeft u het verband niet te openen om te zien of het verwisseld moet worden.

Het online bestellen van uw incontinentiemateriaal

Het online bestellen van uw TENA Flex Super Medium heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is volgens het grootste deel van de gebruikers dat het product op deze manier bestelt, de keuzevrijheid. U bent niet gebonden zich te houden aan het materiaal die door uw huisarts of apotheek wordt voorgeschreven omdat de zorgverzekeraar dit vergoedt. Ook uw eventuele verminderde mobiliteit is een extra reden om de TENA Flex Super M via internet te bestellen.


Bekijk in onderstaande video hoe de TENA Flex Super Medium gebruikt moet worden

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Steven uit Nederland 02 Februari 2022

Werkt goed. Makkelijk aan te brengen

10 / 10
Steven uit Nederland 07 September 2021

Werkt goed!!

10 / 10
SHC uit Nederland 24 Augustus 2021

Mooi

6 / 10
Zohr uit Nederland 15 Februari 2021

Is oke plakt alleen niet zo goed

10 / 10
ulrike uit regio Brugge 13 Juli 2020

Door het plaatsen van dj stent behoorlijk last van incontinentie volledige lozing geen controle op de blaas Tena Proskin Flex super geeft voldoening geduurde de dag om de ongelukjes op te vangen voelt aangenaam aan en nog niet zeer opvallend onder mijn kledij.
Voor de nacht gebruik ik Tena Proskin Flex ultima om de ganse nacht te overbruggen.

8 / 10
Tineke uit Nederland 30 Juli 2019

De absorptie is prima. Het verband sluit het netst als je de flexband sluit om je dijbenen.
Voorkant vastplakt en verder aantrekt. (Werkt niet als je klam bent na het douchen).
Toch overweeg ik weer terug te gaan naar een normaal inleg verband, zoals b.v. Comfort.