TENA TENA Flex Plus ProSkin Extra Large
TENA Flex Plus ProSkin Extra Large 34,95

TENA Flex Plus ProSkin Extra Large

34,95

TENA Flex Plus ProSkin Extra Large is een sterk absorberend verband met heupband. Ideaal voor hulp bij zwaar urineverlies. Maat XL (heupomvang 105-153 cm).

Op voorraad
  • Koop 2 voor €31,46 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €27,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 723430
EAN: 7322540202519
SKU: 720519
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Flex Plus Extra Large (XL)

De TENA Flex Plus XL is dankzij zijn open ontwerp een ergonomisch alternatief voor de traditionele slip, ook wel incontinentieluier genoemd. De aparte tailleband met klittenbandsluiting en de mogelijkheid het absorberende materiaal op zowel de buik als de rug te bevestigen, maakt de TENA Flex Plus XL geschikt voor minder mobiele of bedlegerige dames en heren met incontinentie. Het product kan behalve bij urine-incontinentie ook bij incontinentie voor feces gebruikt worden. Een verpakking van dit materiaal bevat 30 verbanden.

Te gebruiken door u en uw zorgverleners

Bent u minder goed ter been, dan maakt de TENA Flex Plus XL het u toch mogelijk om zelfstandig uw incontinentieverband aan te leggen. Bent u afhankelijk van de hulp van anderen dan maakt dit product het ook hen makkelijker om u hiervan op een weinig belastende manier te voorzien. Sterker nog, de TENA Flex Plus XL werd, net als de andere soorten en maten uit de Flexlijn van TENA, ontwikkeld om in de behoefte van zorgverleners aan ergonomisch materiaal te voorzien.

Belangrijke informatie over de maat

Heeft u last van urineverlies, dan is het eerste wat u doet vaak op zoek gaan naar het juiste TENA incontinentiemateriaal. Denkt u dit in de TENA Flex Plus producten te hebben gevonden, dan is het zaak de voor u juiste maat te bepalen. TENA Flex Plus XL is geschikt voor personen met een heupomvang tussen de 105 en 153 centimeter. Uw heupmaat betreft de omtrek van breedste deel van uw onderlichaam. In het begin is het altijd een kwestie van uitproberen. Twijfelt u tussen twee maten? Probeert u dan altijd eerst de kleinste uit, in dit geval is dat dan de TENA Flex Plus Large.

Optimale bescherming tegen doorlekken

De TENA Flex Plus XL is, net als de andere TENA Flex producten, geschikt om grote hoeveelheden urine te absorberen. De FeelDry Technologie zorgt ervoor dat de urine snel naar de productkern wordt afgevoerd en daar wordt opgeslagen. Hierdoor komt het niet in contact met uw huid en behoudt u dankzij de TENA Flex Plus XL een droog gevoel. Dit geldt ook voor de momenten dat u actief en in beweging bent. Dankzij de antilekrandjes waarmee de TENA Flex Plus XL is uitgerust krijgen plotseling grote hoeveelheden urine geen kans om via uw been weg te lopen.

Incontinentiemateriaal inclusief vochtindicator

Wilt u kunnen vaststellen of uw incontinentiemateriaal aan vervanging toe is? Het is niet nodig om de TENA Flex Plus XL te verwijderen. Aan de buitenkant van het verband bevindt zich namelijk een vochtindicator die aangeeft of het maximale absorptievermogen al dan niet is benut. Trekt u de TENA Flex Plus XL aan, dan ziet u dat de indicator een gele kleur heeft. Verandert deze in blauw, dan is dit een teken dat het product aan vervanging toe is. Deze handige toevoeging zorgt er ook voor dat er minder materiaal hoeft te worden weggegooid zonder dat het optimaal is gebruikt.

De voordelen van de TENA Flex Plus XL op een rijtje

Het gebruik van de TENA Flex Plus XL bij incontinentie komt met een aantal voordelen. Zo kan het incontinentiemateriaal zowel aan de buik- als aan de rugzijde worden vastgemaakt. Dit laatste wordt overigens vaak gedaan door zorgverleners wiens cliënten de neiging hebben aan het verband te peuteren. De TENA Flex Plus XL heeft een zeer hoog absorptieniveau en kan ook bij fecesincontinentie worden gebruikt. De vochtindicator geeft u een veilig gevoel, reduceert het risico op ongelukken maximaal en biedt daarbij ook nog eens een economisch voordeel.

Het aanleggen van de TENA Flex Plus XL

De TENA Flex Plus XL lijkt weliswaar op een traditionele incontinentieluier of -slip, maar wordt op een andere, makkelijkere manier aangebracht. Wanneer u het product in handen heeft, vouwt u het open en opent u ook de tailleband. Het absorberende deel van de TENA Flex Plus XL pakt u aan de onderzijde beet en trekt u, zigzaggend langs uw liezen, van achter naar voren. Het verband plakt u na het omhoogtrekken vast aan de band rond uw middel. Deze band moet bij slanke mensen hoger worden aangebracht en bij zwaardere mensen juist wat lager.

Het belang van goed aanleggen

De TENA Flex Plus XL is een optimaal beschermend en sterk absorberend type incontinentiemateriaal, mits u het op de juiste manier gebruikt. Het correct aanleggen ervan bepaalt dus of u de capaciteiten van de TENA Flex Plus XL goed benut. Het juist aanleggen garandeert u dat u droog blijft, dat uw huid in goede conditie blijft, u het materiaal comfortabel kunt dragen en dat het absorptievermogen maximaal kan worden benut.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review