TENA TENA Flex Super Extra Large 30 stuks
TENA Flex Super Extra Large 30 stuks 38,95

TENA Flex Super Extra Large 30 stuks

38,95

TENA Flex Super Extra Large is een sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. De maat XL is geschikt voor een heupomvang tussen de 105 en 153 cm.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €35,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €31,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 724430
EAN: 7322540398724
SKU: 72443027-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie
Maat Extra Large (XL)
Absorptievermogen 2402 ml
Heupmaat 105 en 153 cm
Aantal stuks per verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen

 

TENA Flex Super XL

De TENA Flex Super XL is een incontinentieverband met een zeer hoog absorptievermogen, dat voorzien is van een stevige tailleband. De TENA Flex Super XL is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van incontinentie voor urine en/of ontlasting. Het ademende materiaal, dat uitvoerig dermatologisch werd getest, is in staat 2402 milliliter aan urine of dunne ontlasting op te nemen. De maat XL is passend bij personen met een heupomvang tussen de 105 en 153 centimeter. De TENA Flex Super XL wordt vaak ingezet in de (mantel)zorg, maar u kunt het product ook zelf aanleggen.

Maximale bescherming en gebruiksgemak dankzij de tailleband

Het bijzondere van dit TENA incontinentiemateriaal is dat het voorzien is van een tailleband met klittenbandsluiting. Hierdoor is het product makkelijk te vervangen en kan het ook meerdere malen open en dicht worden gedaan. Toiletbezoek vormt zodoende geen probleem. U haalt het absorberende verband los van de tailleband, haalt het tussen uw benen door en plakt het aan de zijkant vast. Voordat u het verband weer aan de band om uw middel bevestigd, vouwt u het weer even in een gootje zodat de elastische antilekrandjes weer omhoog komen te staan.

Driedubbele garantie

De TENA Flex Super XL geeft personen met urineverlies een driedubbele garantie: tegen doorlekken, huidirritaties en vervelende geurtjes. Dankzij de twee aparte absorptiekamers en de FeelDry technologie kan uw urine snel naar de productkern worden gebracht, waar het door super absorberende korrels in een gel wordt omgezet. Deze sluit ook de vervelende geurtjes als het ware op. De elastische antilekrandjes en de prettige pasvorm zorgen voor comfort en optimale bescherming. Om vast te kunnen stellen of de TENA Flex Super XL aan vervanging toe is, hoeft u het niet te openen. De vochtindicator aan de buitenkant verstrekt u deze informatie.

Ultieme pasvorm, ultiem comfort

Bij de ontwikkeling van de TENA Flex producten is er alles aan gedaan om deze zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is de tailleband voorzien van ComfiStretch, waardoor deze alle bewegingen van uw lichaam volgt. De beenelastieken zijn anatomisch gevormd en het taille-elastiek aan de voor- en achterkant van de TENA Flex Super XL verhoogt de aansluiting op uw lichaam. Zo hoeft u met de TENA Flex Super XL, ook als u lang ligt of juist erg beweeglijk bent, niet bang te zijn voor doorlekken.

De urine-indicator

De TENA Flex Super XL is voorzien van een True Blue urine-indicator, die ook wel vochtindicator wordt genoemd. Deze bevindt zich aan de buitenkant van het verband, waardoor zowel voor u als voor een eventuele verzorgende in een oogopslag te zien is of het aan vervanging toe is. Trekt u de TENA Flex Super XL aan, dan heeft zijn urine-indicator nog een gele kleur. Verandert deze in blauw, dan geeft dit aan dat het product verzadigd is.

Het aanleggen van de TENA Flex Super XL

De TENA Flex Super XL lijkt in diverse opzichten op de traditionele slip, maar heeft toch enkele belangrijke verschillen. Deze maken het aanleggen ervan aanzienlijk eenvoudiger. Aanleginstructies voor de TENA Flex Super XL zijn overigens ook aan de buitenkant van het product afgebeeld. Het is belangrijk dat de maat goed bij uw lichaamsbouw past. Zit u wat maat betreft aan de ondergrens, dan dient u de TENA Flex Super XL wat hoger in uw taille aan te leggen. Zit u juist aan de bovengrens, dan plaatst u deze wat lager. Zie ook de volgende instructievideo:

 

Ook voor nachtelijk gebruik

Het ontwerp en het superieure absorptievermogen van de TENA Flex Super XL maken het product ook geschikt om ’s nachts te dragen. Heeft u ’s nachts last van incontinentie, ook wel bedplassen genoemd, dan biedt de TENA Flex Super XL u wederom optimale bescherming. Het product past zich geheel aan uw lichaam aan en beweegt keer op keer met u mee, zelfs als u een erg onrustige slaper bent.

Waarom de TENA Flex Super XL in plaats van de traditionele slip?

Zoals al eerder aangegeven kan u de TENA Flex Super XL zelf aanleggen, maar wordt dit product vaak gebruikt in de zorg. Sterker nog de Flexartikelen werden ontworpen na veelvuldige vragen van zorgmedewerkers betreffende ergonomischer incontinentiemateriaal. Met het aanbrengen van een incontinentieslip of -luier dient een verzorgende namelijk tegelijk te draaien en te bukken, wat erg belastend is. Ook voor mantelzorgers is de TENA Flex Super XL een oplossing.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review