TENA TENA Flex Ultima Extra Large 17 stuks
TENA Flex Ultima Extra Large 17 stuks 39,95

TENA Flex Ultima Extra Large 17 stuks

39,95

TENA Flex Ultima is een extreem sterk absorberend verband voor zowel mannen als vrouwen. Maat: XL (heupomvang: 105-153 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €35,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €31,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 72540003
EAN: 7322540884838
SKU: 725400
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie
   
Heupmaat 105 - 153 cm
Absorptievermogen 4290 ml
Aantal per verpakking 17
Geschikt voor Mannen en vrouwen

 

TENA Flex Ultima XL

Heeft u last van zeer zwaar urineverlies en bent u daarbij beperkt mobiel of bedlegerig? Dan is de TENA Flex Ultima XL voor u, wanneer u een heupmaat tussen de 105 en 153 centimeter heeft, het juiste verband. Het zeer sterk absorberende verband kan tot wel 4290 milliliter opnemen en wordt gekenmerkt door zijn tailleband, waaraan u het verband bevestigt. Door zijn ergonomische ontwerp wordt de TENA Flex Ultima XL ook veel in door verzorgers gebruikt. De TENA Flex Ultima XL is voorzien van een urine-indicator die het aangeeft wanneer het product verzadigd is.

Het innovatieve ontwerp van de TENA Flex Ultima XL

Net als de andere superieur absorberende verbanden uit de TENA Flex lijn beschikt ook de TENA Flex Ultima XL over een band met Comfi Stretch. Deze band volgt de bewegingen van uw lichaam nauwkeurig. Ook de elastische opstaande randjes, die voorkomen dat grote hoeveelheden urine die u plotseling in één keer verliest, niet kunnen weglopen, zijn anatomisch gevormd. Het materiaal van de TENA Flex Ultima XL is zacht en ademend. Vocht wordt tegengehouden, maar lucht wordt veilig doorgelaten.

Een gegarandeerd droog gevoel

Ook is de TENA Flex Ultima XL voorzien van de Twin Core Dry Soft Technology, een benaming die verwijst naar de dubbele pulpmat waaruit het verband bestaat. De bovenste van de twee lagen neemt de urine razendsnel op, terwijl de onderste laag deze verspreidt over het product en het vasthoudt. Zo weet de TENA Flex Ultima XL u altijd een droog gevoel te garanderen. De kern van het verband is op een dusdanige manier samengesteld dat de kans op lekkages, ook bij zwaar urineverlies enorm wordt teruggedrongen. Dit geldt niet alleen voor overdag, maar ook voor ’s nachts.

De urine-indicator

Veel mannen en vrouwen die last hebben van incontinentie maken zich zorgen om de mogelijke zichtbaarheid hiervan voor de buitenwereld. Met andere woorden: ze zijn bang voor ongelukjes in het bijzijn van anderen. Dit leidt er onder andere toe dat mensen te sterk absorberende verbanden aanschaffen dan nodig is en ze ook sneller verwisselen. Dit kan veel extra geld gaan kosten. De TENA Flex Ultima XL helpt dit probleem met zijn urine-indicator uit de weg. Deze verandert van geel in blauw wanneer het verband verzadigd is. De indicator bevindt zich aan de buitenzijde van de TENA Flex Ultima XL.

De drievoudige werking van de TENA Flex Ultima XL

Net als de andere TENA Flex verbanden weet ook de TENA Flex Ultima XL u een drievoudige bescherming tegen de vervelende gevolgen van urineverlies te bieden. De super absorberende kunststof korrels nemen de door u verloren urine (of dunne ontlasting) razendsnel op en houden deze vast in de productkern. Om ongelukjes hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Deze efficiënte werking houdt ook de huid van uw intieme zone droog. Dat betekent bescherming tegen roodheid, jeuk en irritaties. De Odour Neutralizer verhindert de ontwikkeling van ammoniakgeurtjes.

De samenstelling van het verband

De TENA Flex Ultima XL bestaat uit een tailleband en een super absorberend verband. Dit verband bestaat uit twee lagen wattenpulp waarin SAP korrels verwerkt zijn. SAP staat voor Super Absorberende Polymeren. Deze kleine kunststof korreltjes kunnen vele malen hun eigen gewicht aan vloeistof opnemen. Ze zijn verspreid over het gehele verband. De watten zijn er slechts om de korrels op hun plaats te houden en het product structuur te geven. Omdat er geen dikke wattenlaag aanwezig is, is de TENA Flex Ultima XL ook dunner dan men vaak zou verwachten.

De Super Absorberende Korrels

Het zijn de Super Absorberende Korrels die ervoor hebben gezorgd dat het incontinentiemateriaal van vandaag de dag zoveel betrouwbaarder is dan vroeger. Voorheen gebruikte men watten om de urine te absorberen, maar tegenwoordig weet men dat watten een zeer beperkt opnamevermogen hebben. Omdat de korrels de urine bovendien in een gel omzetten, kan de urine ook niet weglekken, bijvoorbeeld wanneer u erop zit. Ook de onaangename geurtjes worden door de in de TENA Flex Ultima XL aanwezige korrels opgesloten.

Geen zorgen om nare geurtjes

Wie last heeft van incontinentie, maakt zich niet alleen zorgen om eventueel doorlekken, maar ook om de verspreiding van ammoniakgeurtjes. Urine is op zich een steriele vloeistof zonder geur. De onaangename geur ontstaat pas wanneer deze vloeistof in contact komt met de omgeving. Echter zijn dezelfde kunststof korrels die de superieure absorptie van de TENA Flex Ultima XL garanderen ook in staat om de ontwikkeling van geurtjes tegen te gaan. De TENA Flex Ultima XL beschikt over een Odour Neutralizer waardoor u zich gedurende lange tijd schoon en fris zult blijven voelen.

Automatische herhaalservice voor TENA Flex Ultima XL

Gebruikt u TENA incontinentiemateriaal regelmatig, dan kan onze automatische herhaalservice u van dienst zijn. U krijgt uw materiaal automatisch periodiek opgestuurd zodat u niet elke keer een nieuwe bestelling hoeft te plaatsen. Voorafgaand aan elke verzending ontvangt u van ons telkens een bevestiging. Aanpassingen of opzeggingen kunt u wanneer u wilt en zonder kosten of consequenties doorgeven.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review