TENA Flex Super Large ProSkin 30 stuks
TENA Flex Super Large ProSkin 30 stuks 33,95

TENA Flex Super Large ProSkin 30 stuks

33,95

TENA Flex Super ProSkin is een sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €30,56 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €27,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 724330
EAN: 7322540390599
SKU: 724330-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Details van de TENA Flex Super Large

Maat Large
Absorptievermogen 2402 ml
Heupmaat 83 tot 120 cm
Aantal stuks per verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


Flex Super Large

De TENA Flex Super Large is een absorberend verband met een tailleband die het behalve uzelf ook zorgverleners makkelijk maakt om incontinentiemateriaal aan te leggen. Net als de andere producten binnen de TENA Flex lijn is ook de TENA Flex Super Large geschikt voor mannen en vrouwen met zware incontinentie en beperkte mobiliteit. Het verband is in staat om 2402 milliliter urine op te nemen en geeft zelf middels zijn vochtindicator aan wanneer het tijd is om hem te vervangen. De TENA Flex Super Large is er voor personen met een heupomvang van 83 tot 120 centimeter.

Over de TENA Flex

De Flexlijn is het specifieke type TENA incontinentiemateriaal voor mensen die grote hoeveelheden urine verliezen en verminderd mobiel zijn. Voor hen is het lastig om zelfstandig op twee benen overeind te staan, laat staan dan nog eens een broekje of een luier aan te trekken. Het lukt dan niet goed om het incontinentieproduct goed te laten aansluiten, wat ertoe kan leiden dat de urine (of ontlasting) buiten het product terecht kan komen. De TENA Flex Super L kunt u staand wél makkelijk aan- en uittrekken. Ook kan een zorgverlener u hierbij makkelijk helpen.

De maat en het absorptieniveau van de TENA Flex Super Large

De TENA Flex Super Large is de op één na grootste maat binnen de Superlijn van TENA’s flexproducten. Zoals al genoemd is het verband geschikt voor mannen en vrouwen die een heupomvang van tussen de 83 en 120 centimeter hebben. Binnen dezelfde Superlijn zijn ook de maten S, M en XL verkrijgbaar. Het absorptievermogen van deze verbanden is voor elke maat hetzelfde. Heeft u een verband met een hoger of lager absorptievermogen nodig dan de TENA Flex Super L, dan wisselt u naar de Plus- of Maxilijn binnen TENA’s Flex producten en niet van maat.

Optimale bescherming tegen doorlekken

Wie last heeft van ongewenst urineverlies kan zich daar behoorlijk onzeker over gaan voelen. De TENA Flex Super L weet de negatieve gevolgen van incontinentie echter te ondervangen en houdt u urenlang droog en fris. Zolang u de TENA Flex Super L goed aanlegt, dat wil zeggen deze goed op uw lichaam aan laat sluiten en de elastische antilekrandjes in uw liezen laat vallen, hoeft u voor ongelukjes niet bang te zijn. In het verband zijn talloze SAP-korrels verwerkt, kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan urine kunnen opnemen en deze in een gel veranderen.

Comfort en huidgezondheid

Wanneer incontinentie zich voordoet, wilt u in de eerste plaats voorkomen dat de buitenwereld hier iets van merkt. De TENA Flex Super L weet ongelukjes te voorkomen en biedt u zo volstrekte zekerheid. Wat ook belangrijk is, is uw huidgezondheid. De TENA Flex Super L is voorzien van ConfioAir, wat inhoudt dat het volledig ademend is. Dit reduceert de kans op roodheid en irritaties. Uiteraard is het verband dermatologisch getest. De ComfiStretch tailleband zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm.

Voor overdag en ’s nachts

De TENA Flex Super L kan door u zowel overdag als ’s nachts worden gedragen. Zo is het product dus eveneens geschikt voor nachtelijke incontinentie, waarnaar regelmatig ook met de term ‘bedplassen’ wordt verwezen. Plast u ’s nachts meerdere keren en gaat u niet naar het toilet, dan zal de TENA Flex Super Large in staat zijn om alle urine die u kwijtraakt op te nemen. De tailleband kunt u zo strak als nodig op uw lichaam fixeren. Dit maakt het product een nog veiligere oplossing.

De TENA Flex Super Large: ook voor bij fecesincontinentie

Heeft u naast of in plaats van urine-incontinentie ook last van fecesincontinentie? De TENA Flex Super L is in staat om grote hoeveelheden dunne ontlasting op te vangen en te absorberen. Ook de ontlasting zal in het materiaal trekken en de vochtindicator zal op dezelfde manier in werking treden zoals bij urineverlies. Raakt uw TENA Flex Super L verzadigd, dan kleurt deze dus van geel naar blauw. Een extra voordeel van de TENA Flex Super Large is dat deze hoog in uw middel aansluit.

Makkelijk te verwisselen

De TENA Flex Super Large is eenvoudig in zijn gebruik en kan ook meerdere malen worden geopend en vervolgens weer opnieuw worden gesloten. Bijvoorbeeld wanneer u het toilet wilt bezoeken. U opent het verband dan aan één kant, vouwt dit ietwat samen en haalt het tussen uw benen door naar de zijkant, waar u het even aan de tailleband plakt. Na het toiletbezoek vouwt u de TENA Flex Super L weer in een gootje, haalt deze tussen uw benen door en rekt de uiteinden diagonaal, zodat u er zeker van bent dat het verband goed op uw lichaam aansluit. Zie ook onderstaande instructievideo:

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review