TENA ProSkin (Nieuw!)

 • Geplaatst op
 • Door Michiel
 • 0
TENA ProSkin (Nieuw!)

Lees in dit blog alles over TENA ProSkin. Ontdek waarom TENA wereldwijd marktleider is stel gerust eventuele vragen over ProSkin.

TENA: Ontwikkeld voor de kwetsbare oudere huid

Incontinentie kan gepaard gaan met een gevoelige of geïrriteerde huid. Zeker bij mensen die al ouder zijn en een kwetsbare huid hebben. Om de huid in balans en gezond te houden en te beschermen introduceert TENA: ProSkin. Incontinentie- en huidverzorgingsproducten die speciaal ontworpen zijn om de kwetsbare oudere huid te verzorgen en beschermen.

Met dit assortiment streeft TENA naar de hoogst haalbare kwaliteit in zorg. Als het gaat om incontinentiezorg is behoud van een gezonde huid van groot belang en precies daarop is het ProSkin assortiment ontwikkeld. Het comfort wordt vergroot doordat de huid droog blijft en kan blijven ademen waardoor de kans op irritatie flink verkleind wordt.

Zorgpersoneel heeft de ProSkin producten getest, uit het onderzoek van TENA blijkt dan 90% van het zorgpersoneel aangeeft dat de huid van de mensen die zij verzorgen inderdaad droog blijft. Wel zo prettig natuurlijk als u incontinent bent en hiermee te maken heeft.

Onderzoek en verbetering

TENA doet voortdurend onderzoek om de incontinentieproducten te verbeteren zodat de producten nog prettiger zijn in gebruik en de huid goed ondersteund wordt. De ProSkin lijn is het resultaat van uitgebreide onderzoeken en innovatieve testmethoden.

TENA is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatieve testmethoden en biedt een assortiment incontinentiezorgproducten, speciaal ontworpen voor de kwetsbare oudere huid. TENA is getest door deskundigen op het gebied van huidgezondheid aan de Universiteit van Southampton en University College London, en is geaccrediteerd door de Skin Health Alliance. Daarbij zijn de producten geaccrediteerd door Skin Health Alliance, een onafhankelijke internationale autoriteit ter bevordering van de gezonde huid, die nauw samenwerkt met onderzoekers, dermatologen en huidwetenschappers.

Een droge en gezonde huid

Eén van de grootste problemen voor de huid bij gebruik van incontinentiemateriaal is wanneer de huid (langdurig) in contact komt met vocht. Dit kan problemen veroorzaken zoals pijn of gevoeligheid. Juist daarom is het erg belangrijk dat het vocht goed en snel wordt opgenomen en de toplaag van het incontinentiemateriaal droog blijft. FeelDry AdvancedTM is de technologie die voor een supersnelle absorptie zorgt. Het vocht wordt weggeleid van het oppervlak zodat de huid er niet of nauwelijks mee in contact komt.

Daarnaast hebben de absorberende producten uit het ProSkin assortiment een goede pasvorm en zijn ze volledig ademend. Hierdoor zweet de huid niet en wordt de natuurlijke balans behouden. Ook dit draagt bij aan de gezondheid van de huid. Geen irritaties, pijn of gevoeligheid.

Het TENA assortiment

Het ProSkin assortiment bevat verschillende producten die mooi op elkaar afgestemd zijn en die elkaar ondersteunen voor het behouden van een gezonde huid. We spreken hierbij over 3 stappen:

 1. Drooghouden:
  Absorberende producten (zoals bijvoorbeeld de TENA Pants) voorkomen een vochtige huid en zorgt voor behoud van het natuurlijke microklimaat van de huid.
 2. Schoonhouden:
  de verzorgend wassenproducten reinigen de huid op zeer milde wijze.
 3. Beschermen:
  huidverzorgingsproducten zoals barrièrecrème, zinccrème en bodycrème geven de huid nog een extra bescherming indien nodig.


TENA heeft verschillende testen ontwikkeld om te kunnen garanderen dat het incontinentiemateriaal voldoet aan de hoogste standaarden. Eén van die testen is de TENA vochtgehaltetest. Er wordt met deze unieke testmethode gemeten wat de interactie is tussen de huid en het product. Tenslotte streeft TENA ernaar de huid zo droog mogelijk te houden. De TENA vochgehaltetest is door de Universiteit van Southampton geaccrediteerd.

Met de absorberende en huidverzorgende producten van TENA bent u er zeker van dat u goed beschermd bent en een goede gezondheid van de huid behoudt.


Producten uit het ProSkin assortiment

Onderstaande producten maken deel uit van het ProSkin assortiment en kunnen besteld worden bij Hulpmiddelonline.nl. Twijfelt u over het absorptieniveau? Lees dan dit artikel met uitleg over hoe u weet welk absorptieniveau voor u geschikt is.

- Reinigingsproducten

- Huidverzorgingsproducten

- Absorberende producten zoals: TENA Comfort, TENA Flex, TENA Slip


Veiligheid van de producten

Naast draagcomfort en behoud van een gezonde huid richt TENA ook veel aandacht aan de veiligheid van de producten. Wel zo belangrijk! Om veiligheid te waarborgen zijn er procedures en veiligheidsnormen ingesteld waardoor enkel goedgekeurde materialen worden gebruikt voor TENA producten.

Zowel experts vanuit TENA als externe experts van gecertificeerde testinstituten hebben de materialen van de absorberende producten zorgvuldig getest. Hierdoor kunnen de producten van TENA veilig gebruikt worden en voldoen ze aan alle wettelijke eisen.


TENA: Omdat de kwetsbare huid goede bescherming nodig heeft

De TENA producten bieden drievoudige bescherming: ze houden de huid droog, dragen comfortabel en beschermen tegen lekkage. Daardoor zorgen de producten uit het ProSkin assortiment ervoor dat de oudere kwetsbare huid gezond en in balans blijft. Daarnaast bevatten de absorberende producten Odour Neutralizer die ongewenste geurtjes neutraliseert. Reinigen en verzorgen kan met producten die de huid goed ondersteunen en verzorgen zodat u geen last meer heeft van irritatie, pijn of ongemak. Tevens zorgt TENA er met dit assortiment voor dat de zorg voor ouderen verbeterd wordt en zorgverleners worden ondersteund.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.