TENA Flex Plus ProSkin (S/ M/ L/ XL). 30 stuks.
TENA Flex Plus ProSkin (S/ M/ L/ XL). 30 stuks. 23,95

TENA Flex Plus ProSkin (S/ M/ L/ XL). 30 stuks.

23,95

TENA Flex Plus ProSkin is een sterk absorberend verband met heupband. Ideaal voor hulp bij zwaar urineverlies. Beschikbaar in de maten Small tot en met XL.

Op voorraad
 • Koop 2 voor €21,56 per stuk en bespaar 10%
 • Koop 4 voor €19,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 730438
SKU: 720514
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden!
Informatie

TENA Flex Plus (S t/m XL)

De TENA Flex Plus is het op een na lichtste incontinentiemateriaal binnen de Flexlijn van TENA. Het absorberende verband inclusief heupband, welke op de buik of de rug wordt vastgezet, is een ergonomisch alternatief op de traditionele slip oftewel luier en kan tot 2130 milliliter urine opnemen. De TENA Flex Plus is geschikt voor zowel dames als heren met matige tot zwaardere incontinentie. Het ontwerp is er speciaal voor mensen die verminderd mobiel zijn en voor wie het om die reden lastig is om staand op twee benen een broekje of luier aan te trekken of te verwisselen.

De verkrijgbare maten van de TENA Flex Plus

TENA Flex Plus is een sterk absorberend verband dat aan een heupband is bevestigd en hieraan middels stevig klittenband kan worden vastgemaakt. Binnen TENA Flex Plus kunt u kiezen uit vier verschillende maten: S, M, L en XL. Maat S is geschikt voor een heupmaat tussen de 61 en 87 centimeter, maat M voor een heupmaat tussen de 71 en 102 centimeter, maat L voor een heupmaat tussen de 83 en 120 centimeter en maat XL voor een heupmaat tussen de 105 en 153 centimeter. Twijfelt u over de juiste maat? Start u dan eerst altijd met de kleinste.

  Heupmaat Absorptielevel
Small (S) 61 - 87 cm 2130 ml
Medium (M) 71 - 102 cm 2130 ml
Large (L) 83 - 120 cm 2130 ml
Extra Large (XL) 105 - 153 cm 2130 ml


Snelle vochtopname en bescherming tegen nare geurtjes

De TENA Flex Plus beschikt net als het andere TENA incontinentiemateriaal over twee absorptiezones. Telkens wanneer er sprake is van urineverlies, of dit nu een flinke scheut is of uw gehele blaasinhoud, wordt het vocht snel en efficiënt afgevoerd en in de productkern vastgehouden. Daar wordt het omgezet in een gel, wat ongelukjes nog minder waarschijnlijk maakt. De urine komt zo ook niet in contact met de huid van uw intieme zone. De Odour Neutralizer weet nare ammoniakgeurtjes te voorkomen.

Het aanleggen van de TENA Flex Plus

Elke TENA Flex Plus, welke maat u ook in handen heeft, wordt op dezelfde manier aangelegd. Alhoewel de TENA Flex Plus veel wegheeft van een incontinentieslip oftewel luier, wordt deze anders vastgemaakt. In plaats van op de heupen plakt u de flexproducten op de rug of op de buik vast. Het open ontwerp -de TENA Flex Plus bestaat uit absorberend verband dat aan een tailleband is bevestigd- maakt het verwisselen zowel staand als liggend makkelijk. Dit maakt het product ook prettig in gebruik voor eventuele zorgverleners.

Het aanleggen van de TENA Flex Plus doet u in slechts enkele stappen. Zo vouwt u het product eerst open en vouwt u het vervolgens tot een bootje om ervoor te zorgen dat de elastische antilekrandjes goed omhoog komen. De band brengt u rond uw middel aan. Dit kunt u zittend doen. Daarna staat u op, trekt u het product zigzaggend naar voren en plakt deze vast aan de tailleband. De TENA Flex Plus is zeer stevig en kan meermaals worden losgehaald en opnieuw worden bevestigd zonder op plakkracht in te boeten. Zie ook onderstaande video:


Het verwisselen van de TENA Flex Plus

Bij andere incontinentieproducten rijst vaak de vraag ‘Hoe lang kan ik ermee doen?’. Met TENA Flex hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Het materiaal is namelijk voorzien van een urine-indicator. Deze bevindt zich aan de buitenkant van de TENA Flex Plus en kleurt van geel naar blauw wanneer hij verzadigd raakt en het dus tijd wordt hem te vervangen. Het is niet nodig om het product te openen om te kunnen zien of het aan vervanging toe is. Dit bespaart u een hoop gedoe.

FeelDry, DuoLock en ConfioAir

De TENA Flex Plus is uitgerust met enkele van de meest geavanceerde technieken op  het gebied van incontinentiemateriaal. Zo zorgt de FeelDry Advanced ervoor dat de urine snel van het oppervlak wordt weggeleid wat uw huid drooghoudt. De snel absorberende DuoLock sluit de urine vervolgens op in de kern van het product. De ConfioAir zorgt ervoor dat de TENA Flex Plus compleet ademend is. Voor een extra gevoel van frisheid is er de Odour Neutralizer; micropareltjes die ongewenste ammoniakgeurtjes bij incontinentie efficiënt voorkomen.

Maximale discretie

Niet alleen kunt u rekenen op de beschermende kracht van de TENA Flex Plus, het product is ook nog eens erg discreet te dragen. Het fijne materiaal van de TENA Flex Plus zorgt ervoor dat u zich er niet de hele tijd van bewust bent dat u incontinentiemateriaal draagt. Ook is er geen sprake van een ‘riselend’ geluid zoals dat bij luiers voor baby’s nogal eens het geval is. Niemand zal merken dat u de TENA Flex Plus draagt. Uiteraard wordt het materiaal tevens discreet door ons verzonden.

Automatische herhaalservice voor TENA Flex Plus (S t/m XL)

Maakt u regelmatig gebruik van de TENA Flex Plus, dan kunt u de automatische herhaalservice inschakelen. Hiermee ontvangt u automatisch en periodiek de door u gewenste hoeveelheid thuis, inclusief een korting. Bij een interval van 4 weken is dit 5 procent en bij een interval van 8 weken is dit zelfs 10 procent. Op elk gewenst moment kunt u de herhaalservice voor TENA Flex Plus stopzetten of aanpassen. Liever een andere interval? Geen probleem, wij overleggen dit graag met u!


Kenmerken van de TENA Flex Plus ProSkin op een rijtje

 • Ergonomisch te verwisselen dankzij de klittebandsluiting
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Gemaakt van ademend materiaal
 • Bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid
 • Vochtindicator
 • Absorptieniveau en maat worden duidelijk weergegeven
 • Verkrijgbaar in maat small, medium, large en XL.
 • 30 stuks per verpakking
 • Vochtopname van de TENA Flex Plus ProSkin: 2130 ml
Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review