TENA Slip voor zowel mannen als vrouwen

21
TENA slip artikelen in alle maten vindt u op deze pagina. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, betekent morgen discreet thuisbezorgd. Ontdek hier alles over TENA Slip.
Lees meer
Sorteren op:

TENA Slip

Urineverlies is een lastig probleem dat om zorgvuldige oplossingen vraagt. Heeft u met incontinentie te maken, dan gaat u ook op zoek naar een materiaal dat u de maximale bescherming en comfort kan geven. De TENA Slip is in veel gevallen een passende oplossing, zowel voor het verlies van urine als voor het verlies van ontlasting. De eendelige incontinentiebroekjes hebben een verstelbare plakstrip die u zo strak vast kunt zetten als u wilt en zo een ideale pasvorm garanderen. De kans op doorlekken is minimaal. Het verband is geschikt voor zowel dames als heren met matig tot zwaar urineverlies en beschermt tevens tegen ammoniakgeurtjes en huidirritaties.

Voor wie is de TENA Slip geschikt?

De TENA Slip is er voor zowel dames als heren met matig tot zwaar urineverlies. Van matige incontinentie is sprake wanneer u regelmatig scheuten verliest, maar nog wel kunt plassen wanneer u het toilet bezoekt. Bij zware incontinentie verliest u regelmatig uw gehele blaasinhoud. De TENA Slip is zowel staand als liggend aan te leggen en daardoor ook geschikt voor minder valide personen. Doordat u de TENA Slip zelf stevig fixeert, is lekkage vrijwel uitgesloten. De slips hebben een grote opnamecapaciteit en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ze kunnen ook worden gedragen bij ontlastingsverlies.

De voordelen van een TENA Slip

Het gebruik van de TENA Slip brengt voor u diverse voordelen met zich mee. Zo is het product makkelijk aan te leggen en zorgen het ontwerp van de slip en de klittenbandstrips aan de zijkanten voor de juiste pasvorm en een goede fixatie. Diezelfde klittenbandstrips maken ook het verwisselen een stuk makkelijker. Dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor eventuele verzorgenden. Na gebruik deponeert u de TENA Slip in de sanitairemmer.

De verkrijgbare soorten en maten

Er zijn verschillende soorten TENA Slip verkrijgbaar, die u allen bij Hulpmiddelonline.be kunt bestellen. De slip met het laagste absorptievermogen is de TENA Slip Plus (1539 ml), gevolg door de TENA Slip Super (2483 ml), de TENA Slip Maxi (3555 ml) en tot slot de TENA Slip Ultima (4435 ml). Behalve deze vier soorten bestaat er ook nog de TENA Slip Bariatric, die met zijn maten XXL en XXL geschikt is voor obese personen met incontinentie voor urine en/of ontlasting. De andere soorten zijn elk tot en met maat XL verkrijgbaar, welke geschikt is voor een maximale heupomvang van 160 cm.

De verschillende soorten TENA Slip op een rijtje:

  Absorptielevel Beschikbare maten
TENA Slip Plus 1539 ml XS, S, M, L, XL
TENA Slip Super 2483 ml S, M, L, XL
TENA Slip Maxi 3555 ml S, M, L, XL
TENA Slip Bariatric 2520 ml XXL, XXXL
TENA Slip Ultima 4435 ml M, L, XL


Men vraagt zich nogal eens af wanneer de TENA Slip nu goed zit. Daar bestaat een eenvoudig antwoord op: wanneer u uw TENA Slip kunt dichtplakken, heeft u de juiste maat. Ook als de plakkers op uw heupen vallen. Vallen deze ver naar voren en komen deze op uw buik bijna tegen elkaar aan? Dan heeft u de TENA Slip in een te grote maat aangeschaft. Dit vergroot de kans op lekken. Bij elke TENA Slip op onze site wordt ook de heupomvang en confectiemaat voor dames en heren aangegeven. Bij twijfel is het goed om in eerste instantie voor de kleinste maat te kiezen.

TENA Slip: Incontinentiemateriaal inclusief vochtindicator en geurneutralisator

Net als het andere TENA incontinentiemateriaal beschermt de TENA Slip u niet enkel tegen ongelukjes, maar houdt deze ook uw huid droog en gezond en voorkomt deze de ontwikkeling van onaangename ammoniakgeurtjes. Dankzij deze zogeheten Odour Neutralizer kunt u altijd een fris en zelfverzekerd gevoel behouden. De vochtindicator, die zich aan de buitenkant van het product bevindt, geeft aan wanneer het tijd is deze te vervangen. Dit doet hij met een blauwe kleur.

Van welk materiaal is de TENA Slip vervaardigd?

De afgelopen jaren heeft de verbetering van incontinentiematerialen een enorme vlucht genomen. Vandaag de dag zijn de producten dankzij hun sterk absorberende karakter een stuk subtieler dan vroeger het geval was. Het zijn de superabsorberende korrels (kortweg SAP genoemd) die verantwoordelijk zijn voor de optimale absorptie. Deze zijn in staat om de urine snel op te nemen en in een gel om te zetten. Daar worden ook de nare geurtjes in opgesloten. Cellulose geeft de slips stevigheid en structuur en houden de korrels op hun plaats.

De TENA Slip is te gebruiken voor meerdere doeleinden

De TENA Slip kan naast incontinentie voor urine ook gebruikt worden voor ontlasting. Dat is ook de oorzaak van het feit dat de achterkant van dit product veel breder is dan de voorkant. Uiteraard moet u de TENA Slip zo snel mogelijk vervangen na het verlies van ontlasting, vanuit hygiënisch oogpunt. Dunne ontlasting kan gemakkelijk door de slip geabsorbeerd worden. Stevige ontlasting zal niet verteerd kunnen worden als u die verliest. De slip zal dus alleen nuttig zijn om de ontlasting tijdelijk op zijn plaats te houden terwijl u zich verschoont.

Incontinentiemateriaal dat voelt als uw eigen ondergoed

Wanneer er bij u sprake is van incontinentie, wordt u daar liever niet de gehele tijd aan herinnerd. De TENA Slip is zacht en comfortabel en is voorzien van de zogeheten cottonfeel, wat wil zeggen dat het als katoen aanvoelt. Dit geeft u als drager het gevoel gewoon ondergoed te dragen. Het plastic aan de buitenkant van de TENA Slip wordt dusdanig bewerkt dat de vezels wat loskomen en hierdoor zacht aanvoelen. Dit is prettig voor uw huid. De benaming cottonfeel wil dus niet zeggen dat de TENA Slip daadwerkelijk van katoen is vervaardigd.

Voor- en achterkant

In tegenstelling tot andere incontinentiematerialen zoals bijvoorbeeld TENA Pants, heeft de TENA Slip een duidelijke voor- en achterkant. U zult dit direct zien wanneer u het product openvouwt. De zijde met de plakkers is de zijde die u aan de achterkant plaatst, waarna u de plakkers bij het aantrekken naar voren kunt trekken en op uw buik of heup kunt bevestigen. Ook heeft de achterkant meer materiaal. Dit heeft er onder andere mee te maken dat de slips ook geschikt zijn voor ontlastingsverlies.

Bekijk ook de volgende instructievideo:TENA Slips kopen helpt mensen die incontinent zijn gegarandeerd

TENA slips kopen levert u een uiterst innovatief incontinentie hulpmiddel op. U kunt uw gewone leven met dezelfde zekerheid voortzetten als voorheen, dankzij het krachtige absorptievermogen en de technologieën die garanderen dat uw huid droog blijft en die de vorming van ongewenste geurtjes tegengaan. U kunt overigens rekenen op de nodige gemoedsrust door de goede pasvorm van de TENA Slips. TENA Slips kopen is voor zowel mannen als vrouwen aan te raden die incontinent zijn, en ook voor minder mobiele mensen. 

NIEUW: ProSkin

Speciaal voor de oudere kwetsbare huid heeft TENA het ProSkin assortiment ontwikkeld. Dit assortiment bevat huidverzorgingsproducten, reinigingsproducten, barrièrecrème en absorberende producten zoals TENA Slip. Ieder product is zo ontwikkeld dat het een gezonde huid ondersteund, mild is voor de huid, bescherming biedt en het natuurlijke microklimaat van de huid behoudt.

Dankzij het ProSkin assortiment van TENA blijft de gezondheid van de kwetsbare huid van ouderen optimaal en worden zorgverleners nog beter ondersteund.

Lees hier meer over de unieke ProSkin toepassing van TENA.

Automatische herhaalservice voor TENA Slip

Wanneer u TENA Slip producten bij ons aanschaft, kunt u ook kiezen voor de handige herhaalservice. Hiermee krijgt u de door u gewenste hoeveelheid producten elke vier of acht weken automatisch bij u thuis. Dit levert u bovendien ook nog eens een korting van respectievelijk 5% of 10% op. Deze korting wordt tijdens het bestelproces automatisch verwerkt. Kiest u liever voor een ander tijdsbestek? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. U kunt de levering op elk gewenst moment aanpassen of stopzetten.

TENA Flex of TENA Slips kopen?

Bij het zoeken naar de beste oplossing voor incontinentie, is het voor sommigen lastig om het verschil tussen onze producten te ontdekken. Bijvoorbeeld de verschillen tussen de TENA Flex en TENA Slip. Gaat u TENA slips kopen of kiest u voor TENA Flex? Het voornaamste onderscheid tussen de twee is dat de tailleband van de TENA slips van minder materiaal is gemaakt dan de tailleband van de TENA Flex oplossing. Mensen kunnen de TENA Slip gebruiken en zij kunnen evengoed de TENA Flex gebruiken. De TENA Slips en TENA Flex lijken op elkaar. Welke het meest geschikt is, zal van de persoonlijke voorkeur afhangen van degene die ze dient te gebruiken.

Vragen over de TENA Slip?

Indien u vragen heeft over de TENA slip producten kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 085 - 77 33 77 2. U kunt ons daarnaast ook een bericht sturen per e-mail of whatsapp welke doorgaans binnen 1 uur beantwoord zal worden. Wanneer u twijfelt over of de TENA slip producten wel de juiste keus voor u zijn, kunt u tot slot ook gebruik maken van onze handige keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we u zien welke TENA Slip of andere TENA product het beste bij uw situatie past. Ook kunt u hieronder veelgestelde vragen over de TENA Slips bekijken.

TENA Slip veelgestelde vragen


Voor wie is de TENA Slip geschikt?

TENA Slips zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met matig tot zwaar urineverlies. Maar ook als u te maken heeft het verlies van ontlasting kan de TENA Slip een uitstekende oplossing zijn.

In welke maten zijn TENA Slips beschikbaar?

Slips van TENA zijn afhankelijk van het absorptielevel beschikbaar in de maten Extra Small, Medium, Large, Extra Large, Extra Extra large en zelfs 3XL

Welke absorptielevels zijn er?

TENA Slips zijn er in 5 verschillende absorptielevels. Dit zijn de TENA Slip Plus, TENA Slip Super, TENA Slip Maxi, TENA Slip Bariatric en TENA Slip Ultima.

Hoe weet ik welk absorptieniveau van de TENA Slip ik nodig heb?

Het bepalen van het juiste absorptieniveau van de TENA Slip kan best lastig zijn. In dit blog leest u hier alles over."

Worden TENA Slips vergoed door de verzekering?

TENA Slips kunnen vergoed worden door de verzekering. Of dit ook voor u geldt leest u in het blog "incontinentiemateriaal, regels en mogelijkheden bij de zorgverzekeraar

Hoe moeten TENA Slips gebruikt worden?

Hoe u TENA Slips moet gebruiken kunt u zien in de video onderaan deze pagina.

Worden TENA Slips gratis verzonden?

Wij versturen alle bestellingen boven de € 20,00 gratis, dus ook de TENA Slips.

Kan ik ook een proefpakket met TENA Slips aanvragen?

U kunt bij ons inderdaad ook proefpakket met TENA Slips aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik TENA Slips ook automatisch periodiek ontvangen?

U kunt bij ons gebruik maken van onze unieke herhaalservice en daarmee inderdaad automatisch de TENA Slips thuisgestuurd krijgen.

Kan ik TENA Slips ook retour sturen als ze niet bevallen?

Ongeopende pakken met TENA Slips kunnen altijd retour gestuurd worden. Wij kijken in dit geval graag naar een alternatief dat wel zal bevallen, is dat er niet dan crediteren we de pakken natuurlijk gewoon.

Worden TENA Slips discreet geleverd?

Alle bestellingen met TENA Slips worden zeer discreet en nooit bij de buren bezorgd.