TENA Slip Maxi ProSkin Large  24 stuks
TENA Slip Maxi ProSkin Large 24 stuks 31,95

TENA Slip Maxi ProSkin Large 24 stuks

31,95

TENA Slip Maxi ProSkin Large is een sterk absorberend, volledig ademend verband met her-sluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Maat: L (heupomvang: 92-144 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €28,76 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €25,56 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 711024
EAN: 7322540647266
SKU: 711024
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Maxi Large

De TENA Slip Maxi L is een incontinentieslip bedoeld voor heren en dames met hevig urineverlies. Hevig urineverlies betekent dat u regelmatig flinke scheuten en/of uw gehele blaasinhoud verliest. Het zich onvrijwillig legen van uw blaas, incontinentie genoemd, hoeft dankzij het gebruik van de TENA Slip Maxi L niet tot ongelukjes te leiden. Dankzij de perfecte aansluiting op uw lichaam weet dit TENA incontinentiemateriaal dat efficiënt te voorkomen. De slip is geschikt voor zowel mobiele als verminderd of beperkt mobiele personen met een heupomvang tussen de 92 en 144 centimeter. De slip is tevens te gebruiken bij fecesincontinentie.

De veiligheid van een drievoudige bescherming

Heeft u last van urineverlies, dan is het risico op doorlekken uw grootste zorg. Met het dragen van de TENA Slip Maxi L, die vervaardigd is van superabsorberend materiaal, hoeft u zich daar geen seconde onzeker over te voelen. Doordat uw urine snel naar de productkern wordt afgevoerd, blijft tevens de huid van uw intieme zone droog en dus gezond. De urine wordt diep in de kern omgezet in een gel. Het vocht komt ook onder hoge druk, bijvoorbeeld als u zit, niet meer vrij. Met de urine worden ten derde ook eventuele nare geurtjes in de gel opgesloten en zo voorkomen.

De cottonfeel technologie

Wanneer u de TENA Slip Maxi L uit zijn verpakking haalt, valt het u wellicht op dat het product aanvoelt als echt ondergoed. Dit is een bewuste keuze van de fabrikant geweest, om zo de impact van urineverlies op uw dagelijks leven zo beperkt mogelijk te houden. Door het gevoel te hebben gewoon ondergoed te dragen, wordt u minder met dit lastige probleem geconfronteerd. De slips worden machinaal opgeruwd om ze zo op katoen te doen laten lijken. Het dragen van uw eigen ondergoed over de TENA Slip Maxi L mag overigens, maar is niet nodig.

Maximale absorptie dankzij kunststof korrels

Ook de TENA Slip heeft net als het overige TENA incontinentiemateriaal zijn absorptievermogen te danken aan de superabsorberende kunststof korrels die in de kern van het product zijn verwerkt. Deze fijne korrels worden ook wel SAP korrels genoemd en zijn in staat vele malen hun eigen gewicht aan vocht op te nemen. Een theelepel is al voldoende voor een halve liter. De kleine hoeveelheid wattenpulp die in het product is verwerkt, is er om de korrels op hun plaats te houden en stevigheid aan de slip te geven.

Het gebruik van de TENA Slip Maxi L bij verlies van ontlasting

Het gebruik van de TENA Slip Maxi L blijft niet enkel beperkt tot het verlies van urine, maar wordt ook veelvuldig gebruikt door mannen en vrouwen die te maken hebben met ontlastingsincontinentie. Dankzij het sterke absorptievermogen van de slip en de extra brede achterzijde die op de billen valt, hoeft u zich ook in dit geval geen zorgen te maken over ongelukjes. Wel is het zaak om de TENA Slip Maxi L na elk verlies van ontlasting zo snel mogelijk te verwisselen. Dit in verband met de zuurtegraad van de ontlasting, welke uw huidgezondheid kan aantasten.

Voor gebruik overdag en ‘s nachts

Wanneer er bij u sprake is van incontinentie, heeft u zich vast eens afgevraagd of u ’s avonds en ’s nachts een ander product zou moeten dragen dan overdag. Alhoewel dit voor sommige andere incontinentieproducten wel wordt aangeraden, is dat bij de TENA Slip Maxi L niet het geval. Dankzij zijn goede aansluiting op het lichaam (de zelf vast te plakken klittenbandstrips, de elastische antilekrandjes en het extra elastiek dat op uw onderrug valt) kunt u dit product ook tijdens het slapen dragen, zelfs als u in uw slaap onrustig bent en veel beweegt.

Het verschil tussen TENA Flex en TENA Slip

Niet zelden vraagt men zich af wat nu precies het verschil is tussen de TENA Slip Maxi L en de Flexproducten van TENA met dezelfde maat. Wat ontwerp betreft lijken ze namelijk enigszins op elkaar, alhoewel de TENA Slip Maxi L met klittenbandstrips wordt vastgezet en de Flexproducten met een heupband. Beiden hebben een ergonomisch karakter en kunnen ook makkelijk door zorgverleners worden aangelegd. De Flexlijn is echter uitsluitend bedoeld voor zeer beperkt mobiele personen, terwijl de TENA Slip door hen, maar niet uitsluitend door hen, kan worden gebruikt. De TENA Slip Maxi Large past ook prima binnen een actievere levensstijl.

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Maxi Large

Is de TENA Slip Maxi L uw vaste incontinentieproduct? Om deze niet steeds opnieuw te hoeven bestellen, kunt u bij hulpmiddelonline.be gebruikmaken van de automatische herhaalservice. U vinkt deze optie tijdens het bestelproces aan en hebt hierbij zelf de keuze over de frequentie van de levering Voorafgaand aan elke levering kunt u van ons ook een bevestiging per e-mail verwachten. Aan de automatische herhaalservice zijn geen voorwaarden verbonden; aanpassen en opzeggen kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
9.3 / 10
(11)
10 / 10
Christine uit België 23 Mei 2024

Product is altijd ok

10 / 10
Loes uit Zwolle 09 Januari 2024

In de corona tijd mocht ik nergens naar binnen zonder de qr code
En wou de stad wel eens in
Maar als je naar de wc moet en je kunt nergens naar binnen
Heb toen wel eens luiers gedragen
En ze zitten goed

10 / 10
T. uit België 03 December 2023

Ik heb ze nodig in nacht want ik heb nachtincontinentie al paar jaar dus deze helpen mij enorm om droog bed te hebben ik plas veel in mijn slaap en deze luier absorbeert enorm goed en kan heel de nacht aan. Ik Zou hem niet meer kunnen missen

10 / 10
Jeroen uit België 11 April 2023

Leuk om te dragen en zit lekker, heeft een goede absorptie gehalte. Beter dan Tena pants.
Bovendien gemakkelijk om aan te doen dan de broekjes.

4 / 10
Nancy uit Nederland 09 December 2022

Na een tijdje lekken ze wel behoorlijk.

10 / 10
Martine uit België 11 September 2022

Gebruik dagelijks tena lady nacht;
Geen lekken en gans de dag veilig;
De prijs was interessant

10 / 10
Johan uit Zwijndrecht B 13 December 2020

Prima luier, aangenaam te dragen, zeer betrouwbaar. Helpt me elke nacht zonder zorgen te slapen. Gebruik hem al 25 jaar.

8 / 10
Dhanis uit België 25 November 2020

Goede produkt. Goede dienst.
Maar veel te duur

10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze dagelijks om dat ik aandrang incontinentie heb en geen control heb over mijn blaas.

10 / 10
Stefan uit Lommel 10 Mei 2019

Aandrangincontinentie is bijzonder vervelend op momenten dat er geen toilet in de buurt is. Maar dankzij dit product kunnen wandelingen en uitstapjes weer zonder zorgen. Natuurlijk moet je de stap durven zetten om een luier te dragen maar het beetje schaamte weegt niet op tegen het gebruiksgemak en comfort. Ik vind de slip ook beter dan de broekjes: je kan het makkelijker aandoen, past beter aan en lekt bij zowel urine als ontlasting zelden door.

10 / 10
JG uit Antwerpen 29 Oktober 2018

Alhoewel niet dat ik ze echt nodig heb, maar ik draag ze elke dag en ik vind het fijn.