TENA Slip Plus Large ProSkin
TENA Slip Plus Large ProSkin 28,95

TENA Slip Plus Large ProSkin

28,95

TENA Slip Plus Large ProSkin is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: L (heupomvang: 92-144 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €26,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €23,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 710730
EAN: 7322540646917
SKU: 710732
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Plus Large details

Opnamecapaciteit 1539 ml.
Heupmaat 92 tot 144 cm.
Inhoud verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Plus Large aanvullende informatie

De TENA Slip Plus L is een incontinentieproduct dat u beschermt tegen het verlies van matige tot grote hoeveelheden urine. Dat wil zeggen, wanneer u regelmatig flinke scheuten of uw gehele blaasinhoud kwijtraakt. De TENA Slip Plus L heeft een ontwerp dat geschikt is voor zowel dames als heren. Naast incontinentie voor urine kan de slip ook worden gebruikt bij incontinentie voor feces. Het ProSkin assortiment is mild en beschermend voor uw huid. Over de TENA Slip Plus L hoeft u gaan gewoon ondergoed meer te dragen, maar dit mag natuurlijk wel als u dit prettig vindt. 

Hoe vaak moet de TENA Slip Plus L worden verwisseld?

De TENA Slip Plus L heeft een absorptievermogen van 1539 milliliter, net als de andere maten binnen de Pluslijn van de TENA Slip. Ondanks het feit dat dit gelijkstaat aan wat een gemiddeld volwassen persoon op dagelijkse basis uitscheidt, wordt de TENA Slip Plus L in de praktijk aanzienlijk minder lang gedragen. De meeste gebruikers kiezen ervoor de slip één of twee keer per dag te verwisselen, ook als deze zijn maximale absorptievermogen nog niet heeft bereikt. Is er bij u sprake van fecesincontinentie, dan verwisselt u de TENA Slip Plus L na elk ongewenst verlies.

Materiaal met een optimale fixatie

De TENA Slip Plus L is dusdanig vervaardigd, dat deze goed gefixeerd om uw lichaam blijft zitten. De perfecte aansluiting wordt gerealiseerd middels een aantal handige elementen van dit ontwerp. Zo kunt u de klittenband plakstrips van de TENA Slip Plus L zelf zo strak aanbrengen als u wilt. Het maakt hierbij niet uit of ze op uw heupen of op uw buik vallen. Ook is dit TENA incontinentiemateriaal voorzien van opstaande antilekrandjes. Deze zorgen bij uw liezen voor een goede aansluiting en verhinderen de uitstroom van urine in het geval u in één keer een grote hoeveelheid verliest.

De maat van het product

De TENA Slip Plus is verkrijgbaar is vijf verschillende maten. Maat L is de op één na grootste maat binnen deze lijn en is geschikt voor dames en heren met een heupomvang tussen de 92 en 144 centimeter. U zult wellicht zien dat er een overlap bestaat tussen de TENA Slip Plus L en de maten M en XL. Dit komt omdat de heupomvang de beste indicatie geeft voor de maat die u nodig heeft, maar dit per persoon kan verschillen.

Heeft u twijfels en weet u niet of u de TENA Slip Plus L of een andere maat moet aanschaffen? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste maat. Uiteraard kunt u ook een gratis sample bij ons aanvragen. Dit doet u door contact op te nemen met onze telefonische klantenservice. Uw heupmaat kunt u zelf overigens eenvoudig opmeten door met een meetlint het breedste deel van uw lichaam op te meten.

Het geavanceerde ontwerp van de TENA Slip Plus L

De TENA Slip Plus L weet u op verschillende manieren tegen de vervelende gevolgen van ongewenst urineverlies te beschermen. Behalve het feit dat het ontwerp voor een stevige fixatie zorgt, en er

-mits u het product op de juiste manier aanlegt- geen ruimte tussen uw lichaam en het product bestaat, is ook de vorm van de TENA Slip Plus L essentieel. Wanneer u het materiaal openvouwt, ziet u een duidelijk verschil tussen beide zijden. De smalle zijde is bedoeld voor de voorkant van uw lichaam, de brede zijde komt ter hoogte van uw billen. Daar bevinden zich de meeste SAP korrels en kunnen grote hoeveelheden urine veilig worden opgeslagen. 

Fecesincontinentie

Wanneer we over incontinentie spreken, denkt men meestal aan urineverlies. Echter kan er ook sprake zijn van fecesincontinentie, of een vorm van incontinentie waarbij u zowel urine als ontlasting verliest. Het is fijn om te weten dat de TENA Slip Plus L voor beide soorten incontinentie kan worden gebruikt. Dit verklaart nog meer waarom de achterzijde van het product, dat u tegen uw billen plaatst, meer materiaal bevat. De TENA Slip Plus L is prima in staat om ook dunne ontlasting op te nemen. Wel wordt sterk geadviseerd het materiaal na elk ontlastingsverlies te verwisselen.

Het aanleggen van de TENA Slip Plus L

Een bijkomend voordeel van de TENA Slip Plus L is dat het materiaal zowel staand als liggend kan worden aangetrokken en daarmee geschikt is voor mobiele én minder mobiele personen en tevens makkelijk door een verzorgende kan worden aangelegd. Of u er nu voor kiest om de TENA Slip Plus L staand of zittend aan te trekken, van belang is dat u het product altijd zigzaggend tussen uw benen door naar voren haalt. Zo komen de elastische antilekrandjes goed overeind en voorkomt u het ontstaan van ruimte tussen uw lichaam en het materiaal en daarmee lekkage.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
6 / 10
Hilde uit België 05 December 2022

Over het produkt heb ik geen klachten maar wel over de service. Eerst leveren ze de verkeerde bestelling en dan moet ik het zelf terugsturen. Als je met palliatieve zorg bezig bent is dat wel het laatste waar je mee bezig te zijn. Uiteindelijk hadden vrienden nog zo een sticker van de pist liggen en hebben zij het geregeld. Nu de verzendingskosten waren ongeveer 10 euro maar omdat er nog een hadden liggen, heb ik geen bewijs van onkosten en nu kolt deze kost er ook nog bij! Nee ik ben echt niet tevreden. Ik zal dit zeker bij niemand aanraden.

10 / 10
Johan uit Antwerpen 28 September 2019

Zeer absorberend, lekt nooit en groot draagconfort

10 / 10
kathe uit Landgraaf 16 April 2019

heel erg tevreden