TENA TENA Slip Plus Medium ProSkin
TENA Slip Plus Medium ProSkin 24,95

TENA Slip Plus Medium ProSkin

24,95

TENA Slip Plus ProSkin is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: M (heupomvang: 73-122 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €22,46 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 710630
EAN: 7322540646726
SKU: 712230
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Plus Medium details

Opnamecapaciteit 1539 ml.
Heupmaat 73 tot 122 cm.
Inhoud verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Plus Medium uitgebreide informatie

De TENA Slip Plus M is er voor heren en dames met matig tot zwaar urineverlies. Het eendelige incontinentiemateriaal is met zijn absorptievermogen van 1539 milliliter in staat om meermaals de gehele blaasinhoud op te vangen, alhoewel men er doorgaans voor kiest het product eerder te verwisselen. Omdat u de TENA Slip Plus M met behulp van de klittenband sluitingen zelf stevig fixeert, is de kans op lekkage zo goed als uitgesloten. De TENA Slip Plus M is zowel staand als liggend eenvoudig aan te brengen, zowel door u als door een eventuele verzorger. Na gebruik deponeert u het materiaal in de sanitairemmer.

De maat van de TENA Slip Plus M

De TENA Slip Plus M is geschikt voor personen met een heupmaat tussen de 73 en 122 centimeter. De heupmaat geldt als uitgangspunt, omdat de TENA Slip hier goed op uw lichaam moet aansluiten. Uw heupmaat kunt u zelf opmeten met een meetlint; dit betreft het breedste deel van uw onderlichaam. Bij twijfel tussen twee maten kiest u altijd eerst voor de kleinste. Het is namelijk zaak dat het TENA incontinentiemateriaal goed op uw lichaam kan aansluiten. Wanneer u de TENA Slip Plus M kunt dichtplakken heeft u de juiste maat, ook als de plakkers op uw heupen vallen.

Een fris en zeker gevoel dankzij de Odour Neutralizer

De TENA Slip beschermt u in de eerste plaats tegen doorlekken. Maar daar houdt zijn functie niet bij op. De TENA Slip Plus M voorkomt namelijk ook tegen de ontwikkeling en verspreiding van ammoniakgeurtjes. Alhoewel urine een steriele vloeistof en geen geur heeft, ontstaat de typische urinegeur wanneer deze in aanraking komt met de buitenlucht. Dankzij de absorberende kunststof korrels kan de TENA Slip Plus M de urine in een gel omzetten en deze zo opslaan, zodat geurtjes niet kunnen vrijkomen. Zo houdt u altijd een fris en zelfverzekerd gevoel.

De werking van de SAP korrels

Om nog even terug te komen op de superabsorberende kunststof korrels: deze worden ook wel SAP genoemd en betreffen kleine korreltjes die vele malen hun eigen gewicht aan urine kunnen opnemen. Een theelepeltje is al genoeg voor een halve liter urine. In dezelfde korrels worden ook nare geurtjes opgesloten. De cellulose die de TENA Slip Plus M bevat, zorgt enkel voor structuur en het op hun plaats houden van de absorberende korrels.

Het gevoel dat u gewoon ondergoed draagt

Wanneer er bij u incontinentie is vastgesteld, komt dat vaak als een schok. Ook wanneer de incontinentie niet per se blijvend is en u hiervoor een behandeltraject kunt starten. Aan uw urineverlies wordt u dan ook liever niet herhaaldelijk herinnerd. De TENA Slip Plus M helpt u daarbij met zijn zogeheten ‘cottonfeel’, een benaming die verwijst naar het feit dat dit materiaal aanvoelt als katoen en zodoende lijkt op uw gewone ondergoed. Bovendien is dit erg prettig voor uw huid. De cottonfeel wordt bewerkstelligd door machinale opruwing van het incontinentiemateriaal. 

Incontinentiemateriaal met één extra brede zijde

In tegenstelling tot een groot aantal andere incontinentiematerialen heeft de TENA Slip Plus M een duidelijke voor- en achterkant. De ene zijde is namelijk aanzienlijk breder dan de andere zijde. Die laatste dient u aan de achterkant te plaatsen, dat wil zeggen tegen uw billen aan. De reden hiervoor is dat er op deze plaats meer ruimte is om de geabsorbeerde urine te bewaren. Bovendien is een brede achterzijde noodzakelijk voor mannen en vrouwen die te maken hebben met fecesincontinentie. De plakstrips trekt u van de achterzijde naar de voorkant toe, waar u ze op uw buik op heupen bevestigt.

Advies bij fecesincontinentie

De TENA Slip Plus M is er ook voor die personen, die te maken hebben met incontinentie voor ontlasting. Met andere woorden wordt dit ook wel fecesincontinentie genoemd. De TENA Slip Plus M is net als bij verlies van urine in staat om dunne ontlasting snel op te nemen en naar de productkern af te voeren. Alhoewel het materiaal meermaals ontlasting kan opnemen, wordt het aangeraden de TENA Slip Plus M frequenter te verwisselen omdat de zuren die in de ontlasting zitten, uw huid kunnen aantasten. Het risico op huidirritaties beperkt u door uzelf telkens te verschonen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
6 / 10
Hilde uit België 05 December 2022

Over het produkt heb ik geen klachten maar wel over de service. Eerst leveren ze de verkeerde bestelling en dan moet ik het zelf terugsturen. Als je met palliatieve zorg bezig bent is dat wel het laatste waar je mee bezig te zijn. Uiteindelijk hadden vrienden nog zo een sticker van de pist liggen en hebben zij het geregeld. Nu de verzendingskosten waren ongeveer 10 euro maar omdat er nog een hadden liggen, heb ik geen bewijs van onkosten en nu kolt deze kost er ook nog bij! Nee ik ben echt niet tevreden. Ik zal dit zeker bij niemand aanraden.

10 / 10
Johan uit Antwerpen 28 September 2019

Zeer absorberend, lekt nooit en groot draagconfort

10 / 10
kathe uit Landgraaf 16 April 2019

heel erg tevreden