TENA Slip Plus Small ProSkin
TENA Slip Plus Small ProSkin 23,95

TENA Slip Plus Small ProSkin

23,95

TENA Slip Plus ProSkin Small is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: S (heupomvang: 56-85 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €21,56 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 710530
EAN: 7322540646184
SKU: 712130
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Plus Small details

Opnamecapaciteit 1539 ml.
Heupmaat 56 tot 85 cm.
Inhoud verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Plus ProSkin 

De TENA Slip Plus S is een eendelig incontinentieverband dat u beschermt tegen de vervelende gevolgen van ongewenst urineverlies. Het product is geschikt voor zowel dames en heren die matige tot grote hoeveelheden urine verliezen, zelfs tot de gehele blaasinhoud. De TENA Slip Plus S is in staat meermaals uw gehele blaasinhoud op te vangen, alhoewel de meeste mensen ervoor kiezen het product frequenter te verwisselen. De TENA Slip Plus S is tevens geschikt voor fecesincontinentie, gecombineerde incontinentie en mensen die erg beweeglijk zijn. Dankzij de stevige fixatie van de TENA Slip is de kans op ongelukjes nihil.

Bescherming tegen doorlekken, bescherming tegen huidirritaties

TENA incontinentiemateriaal behoort wordt al tientallen jaren vervaardigd en behoort tot het meest gebruikte incontinentiemateriaal wereldwijd. De fabrikant werkt doorlopend aan nieuwe innovaties die de producten alsmaar betrouwbaarder en comfortabeler maken. De TENA Slip Plus S staat zo niet alleen garant voor een superieur absorptievermogen, maar weet ook de huid van uw intieme zone gezond te houden. Dit doet het door het klimaat tussen het product en uw huid aangenaam te houden en de stroming van lucht tussen beiden mogelijk te maken. Uiteraard is de TENA Slip Plus S uitvoerig dermatologisch getest. Het nieuwe ProSkin assortiment is nóg milder voor uw huid.

De maat van de TENA Slip Plus S

De TENA Slip Plus S is geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomvang tussen de 56 en 85 centimeter. Logischerwijs weet u uw heupmaat niet uit uw hoofd. Deze is echter eenvoudig te meten, door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Weest u zich ervan bewust dat de maat van de TENA Slip Plus S niets zegt over het absorptievermogen, deze twee zaken staan los van elkaar. De TENA Slip Plus S heeft hetzelfde absorptievermogen (1539 milliliter) als de andere producten uit de Pluslijn van de Slips.

Incontinentiemateriaal met een perfecte pasvorm

Heeft u last van incontinentie, dan wilt u op een product met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid kunnen rekenen. TENA realiseert dit door het gebruik van maximaal absorberend materiaal en een goed gefixeerde pasvorm. De lijn staat erom bekend goed op uw lichaam aan te sluiten. Dit lukt door de klittenband plakstrips die u -zo strak als u zelf wilt- van achter naar voren aan het absorberende materiaal haakt. Ook de opstaande antilekrandjes die in uw liezen vallen dragen bij aan een hoge mate van zekerheid door een extra barrière te vormen in het geval u veel urine in één keer verliest.

De voor- en de achterkant van het product

De TENA Slip Plus S heeft een duidelijke voor- en achterkant, wat direct duidelijk wordt zodra u het product uit zijn verpakking haalt. De achterzijde van de TENA Slip Plus S is de zijde waaraan de plakstrips zijn bevestigd. Ook is de achterkant breder dan de voorkant. Dit heeft met twee zaken te maken: ten eerste bevindt zich tussen uw benen te weinig ruimte om de urine op te slaan en ten tweede wordt de TENA Slip Plus S ook vaak gebruikt door mannen en vrouwen met incontinentie voor ontlasting, waarbij er logischerwijs meer materiaal nodig is ter hoogte van de billen.

Het aanleggen van de TENA Slip Plus S

De TENA Slip Plus S is dusdanig ontworpen, dat u deze zowel staand als zittend bij uzelf kunt aanleggen. De slip kan dus door zowel mobiele als verminderd mobiele personen worden gebruikt. Ook voor verzorgenden is de TENA Slip Plus S ergonomisch. Legt u de TENA Slip Plus S zelf staand aan, klemt u dan de achterzijde van de slip tussen uw billen en de muur en trekt u het materiaal vervolgens zigzaggend tussen uw benen door, om het vervolgens aan de voorzijde te bevestigen. De zigzaggende beweging is van belang om de elastische antilekrandjes goed in uw liezen te laten vallen. Zie ook de volgende product video van de TENA Slip:De vochtindicator

Veel mannen en vrouwen die geconfronteerd worden met incontinentie, voelen zeker in het begin behoorlijke onzekerheid. Ondanks het sterke absorberende vermogen van het incontinentiemateriaal duurt het toch even voor ze het vertrouwen hebben gewonnen. Het feit dat de TENA Slip Plus S over een vochtindicator beschikt, stimuleert dit vertrouwen echter. De vochtindicator, een gele streep die aan de buitenkant van het product loopt en blauw wordt zodra de TENA Slip Plus S verzadigd raakt, geeft u de bevestiging die u nodig heeft. Omdat de vochtindicator aan de buitenkant is bevestigd, hoeft u de TENA Slip Plus S niet onnodig te openen.

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Plus S

Draagt u de TENA Slip Plus S dagelijks en vindt u het prettig uw product in de gewenste hoeveelheid thuisbezorgd te krijgen zonder dat u telkens een nieuwe bestelling hoeft te plaatsen. Onze automatische herhaalservice neemt u een hoop gedoe uit handen door u de TENA Slip Plus S elke vier of acht weken te bezorgen. Dit levert u ook nog eens een korting van respectievelijk 5% of 10% op de totaalprijs op. Wilt u uw product liever volgens een ander interval ontvangen? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review