TENA Slip Super Medium ProSkin
TENA Slip Super Medium ProSkin 28,95

TENA Slip Super Medium ProSkin

28,95

TENA Slip Super ProSkin is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: M (heupomvang: 73-122 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €26,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €23,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 711228
EAN: 7322540646993
SKU: 711928
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Super Medium Details

Opnamecapaciteit 2483 ml.
Heupmaat 73 to 122 cm.
Inhoud verpakking 28 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Super Medium uitgebreide informatie

De TENA Slip Super M is een incontinentieproduct dat geschikt is voor zowel heren als dames met matig tot hevig urineverlies. De TENA Slip Super M heeft een absorptievermogen van 2483 en is zodoende in staat u de hele dag door een droog en beschermd gevoel te geven, alhoewel de meesten ervoor kiezen de slip vaker te verwisselen. Dankzij zijn stevige fixatie is de TENA Slip Super M ook een ideaal incontinentieproduct voor personen die erg beweeglijk zijn. De opstaande randjes in uw liezen en de plakstrips die u zelf zo strak als u wilt bevestigt, maken van deze slip een betrouwbaar product met een altijd juiste aansluiting.

De maat van de slip

De TENA Slip Super M is geschikt voor personen met matige tot hevige incontinentie die tevens een heupomvang van 73 tot 122 centimeter hebben. Uw heupomvang betreft het breedste deel van uw onderlichaam en kan eenvoudig met een meetlint worden opgenomen. Twijfelt u tussen twee maten? Probeert u dan altijd eerst de kleinste maat. Een TENA Slip dient namelijk zo goed mogelijk op uw lichaam aan te sluiten. Onthoudt u ook, dat de aangegeven maat slechts als richtlijn dient. Ieder lichaam is weer anders. Belangrijk is, dat de plakstrips op uw heup of buik vallen. Wanneer ze elkaar op uw buik overlappen, heeft u een te grote maat in handen.

FeelDry en Odour Neutralizer

De TENA Slip Super M heeft een prettige pasvorm dankzij de elastieken die rondom uw benen vallen en de hersluitbare plakstrips aan de zijkant van de slip. Tegelijkertijd zorgt deze pasvorm ervoor dat u maximaal beschermd bent tegen doorlekken. Geurtjes die vrij kunnen komen wanneer u urine verliest, worden met behulp van de Odour Neutralizer sterk verminderd. Zo houdt u de hele dag een fris gevoel. Bovendien is de TENA Slip Super M dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en -veiligheid. Over huidirritaties hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Behalve dat is de TENA Slip Super M ook voorzien van de FeelDry technologie; deze zorgt ervoor dat de urine die u verliest, direct van uw huid vandaan wordt geleid en in de kern wordt opgeslagen. Daar wordt het overigens in een gel omgezet, zodat u altijd een droog gevoel behoudt en niet bang hoeft te zijn voor doorlekken. Deze technologie werkt zelfs optimaal wanneer u druk in beweging bent. Bent u er niet zeker van of u de slip dient te vervangen? Aan de buitenkant van de TENA Slip Super M bevindt zich een vochtindicator. Kleurt deze van geel naar blauw? Dan is het tijd om deze te verwisselen.

Cottonfeel

Fabrikant TENA vindt het van groot belang dat zijn incontinentiemateriaal niet alleen optimaal werk verricht, maar u als drager of draagster ook niet doorlopend herinnert aan uw incontinentie. Dankzij de moderne technologieën zijn de slips aanzienlijk dunner dan vroeger. Ook het machinaal opgeruwde materiaal, dat sterk aan katoen doet denken, draagt daaraan bij. Hier komt de benaming ‘cottonfeel’ dan ook vandaan.

Hoe lang kunt u de TENA Slip Super M dragen?

In principe bestaan er geen regels wat betreft de duur van dragen. Ieder kan voor zichzelf bepalen wat hij of zij het prettigst vindt. Gemiddeld verwisselt met de TENA Slip Super M twee keer per dag. Dat betekent dus dat u deze vrijwel nooit zult dragen tot zijn maximum absorptievermogen is bereikt. Het absorptievermogen van dit product (2483 milliliter), dient u dan ook als een indicatie te zien. Tot dit getal is met onder testcondities gekomen door het product onder te dompelen in water en te testen onder welke hoeveelheid het nog steeds geen vocht kwijtraakt.

Draagt u het hetzelfde verband vanuit hygiënisch oogpunt dan ook niet de hele dag door. Sommige mensen vinden het prettig om de slip regelmatiger te verwisselen. Alhoewel dit hogere kosten met zich meebrengt, is hier niets op tegen. Is er bij u sprake van incontinentie voor ontlasting? Dan dient u de TENA Slip Super M elke keer dat u ontlasting verliest, te verwisselen. Gebeurt dit niet, dan kunnen huidirritaties snel ontstaan vanwege de zuurtegraad van de ontlasting.

Optimale bescherming dankzij de superabsorberende kunststof korrels

Niet zelden vraagt men zich af hoe het kan dat TENA incontinentiemateriaal zo sterk absorberend en tegelijkertijd zo dun en dus discreet is. Ondanks het hoge absorptievermogen is het voor de buitenwereld niet zichtbaar dat u incontinentiemateriaal draagt. Dit heeft het materiaal te danken aan zijn superabsorberende kunststof korrels. Een theelepel van deze korrels is al in staat een halve liter aan vocht op te nemen. De wattenpulp die in het incontinentieproduct is verwerkt, is er slechts voor de stevigheid en voor het op zijn plaats houden van de kunststof korrels.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze elke dag vooral in de zomer, draagt zeer comfort ideaal om dat ik aandrang incontinentie heb.

1 Minpuntje soms scheurt het plakker