TENA Slip Plus XL 30 stuks
TENA Slip Plus XL 30 stuks 32,95

TENA Slip Plus XL 30 stuks

32,95

TENA Slip Plus XL is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: XL (heupomvang: 120-160 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €29,66 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €26,36 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 711021
EAN: 8699114502443
SKU: 711021-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Plus Extra Large details

Opnamecapaciteit 1539 ml.
Heupmaat 120 tot 160 cm.
Inhoud verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Plus XL 

De TENA Slip Plus XL is een prettig incontinentieproduct dat zowel heren als dames met matig tot hevig urineverlies een uitermate hoge bescherming tegen doorlekken biedt. De TENA Slip Plus XL heeft een absorptievermogen van 1539 milliliter en zorgt er tevens voor dat nare geurtjes geen kans krijgen zich te ontwikkelen en uw huid droog en dus gezond blijft. Het product kan door zowel mobiele als minder mobiele personen met incontinentie worden gebruikt, aangezien het zowel staand als zittend kan worden aangelegd. Een verpakking bevat dertig slips.

Het verschil tussen de TENA Slip Plus XL en de Flexlijn van TENA

Zeker wanneer u pas net met incontinentie te maken heeft gekregen, ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Binnen het brede aanbod van TENA incontinentiemateriaal lijken vooral de Sliplijn en de Flexlijn volgens velen sterk op elkaar. Niet alleen wat betreft hun ontwerp, ook wat betreft hun ergonomische karakter dat eventuele zorgverleners in staat stelt het materiaal eenvoudig aan te leggen. Echter is de Flexlijn uitsluitend bedoeld voor zeer mobiel beperkte of zelfs bedlegerige personen, terwijl dat bij de Sliplijn niet het geval is.

Heeft de TENA Slip Plus XL de voor u juiste maat?

De TENA Slip Plus XL is geschikt voor heren en dames met een heupmaat die tussen de 120 en 160 centimeter ligt. Dit is een brede range, maar u kunt het product middels de klittenband plakstrips zo strak aanbrengen als u zelf wilt. Het is de bedoeling dat deze plakstrips op uw heup of op uw buik vallen, maar elkaar op de buik niet aanraken of overlappen. Is dit wel het geval, dan betekent het dat u een te grote maat heeft aangeschaft die u daardoor ook niet optimaal tegen lekkage zal kunnen beschermen.

Driedubbele bescherming

Net als het andere materiaal van deze fabrikant staat ook de TENA Slip erom bekend u op een drievoudige wijze te beschermen. In de eerste plaats natuurlijk tegen lekkage bij ongewenst urine- of fecesverlies, maar ook hoeft u zich met het dragen van de TENA Slip Plus XL geen zorgen te maken over de ontwikkeling van nare geurtjes. Door de snelle vochtafvoer en de omzetting van de urine in een gel, diep in de productkern, komt deze niet in aanraking met de buitenlucht. Dit systeem houdt tevens uw huid gezond, wat roodheid, jeuk en andere irritaties efficiënt doet voorkomen.

De vochtindicator

De TENA Slip Plus XL is bovendien voorzien van een vochtindicator. Dit is een gele lijn aan de buitenkant van het product, die een blauwe kleur krijgt wanneer het materiaal verzadigd is geraakt. Zo hoeft u de TENA Slip Plus XL niet onnodig te openen en opnieuw te sluiten, maar ziet u in één oogopslag of verschoning wel of niet nodig is. Vanuit hygiënisch oogpunt wordt sterk geadviseerd de TENA Slip Plus XL na ieder fecesverlies te verwisselen. Dit houdt ook uw huid gezond. Ontlasting tast namelijk de zuurtegraad van de huid in de intieme zone aan.

Hoe draagt u de TENA Slip Plus XL?

Zowel u als een eventuele verzorger kunnen de TENA Slip Plus XL aanleggen wanneer u staat of ligt. Doet u dit staand en alleen, klemt u dan de brede achterzijde van de TENA Slip Plus XL tussen uw billen en de muur en haalt u vervolgens het product zigzaggend tussen uw benen door naar voren. De achterzijde van de TENA Slip Plus XL betreft de brede kant, daar waaraan ook de klittenband plakstrips zijn bevestigd. De plakstrips zijn breed en sterk en eenvoudig te bevestigen en verstellen.

De opbouw van het materiaal

Wanneer men vroeger op incontinentiemateriaal was aangegeven, betroffen dat uitsluitend dikke producten waarin een grote hoeveelheid watten was verwerkt. Inmiddels weten fabrikanten dat watten een beperkte opnamecapaciteit hebben. De wattenpulp die vandaag de dag in de TENA Slip Plus XL is verwerkt, is enkel aanwezig voor het aanbrengen van structuur in het product en het op zijn plaats houden van de SAP korrels. Dit zijn kleine, kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Een theelepel is al voldoende voor een halve liter.

Praktische informatie bij het gebruik van de TENA Slip Plus XL

Zoals genoemd kunt u de TENA Slip Plus XL zowel staand als liggend aanbrengen. Het is belangrijk het materiaal altijd in een zigzaggende beweging tussen uw benen door naar voren te halen, zodat er geen ruimte tussen uw huid en het product kan komen waarlangs urine alsnog kan weglopen. De plakstrips kunt u meermaals openen en sluiten zonder dat deze aan plakkracht verliezen. Indien gewenst mag u over de TENA Slip Plus XL gewoon ondergoed dragen, maar dit is niet per se nodig. Na gebruik deponeert u de TENA Slip Plus XL in de sanitairemmer.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review