TENA Slip Maxi ProSkin Small 24 stuks
TENA Slip Maxi ProSkin Small 24 stuks 23,95

TENA Slip Maxi ProSkin Small 24 stuks

23,95

TENA Slip Maxi ProSkin Small is een sterk absorberend, volledig ademend verband met her-sluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Maat: S (heupomvang: 56-85 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €21,56 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 710824
EAN: 7322540647181
SKU: 71082424 -01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Maxi Small

De TENA Slip Maxi S is een incontinentieslip die bedoeld is voor heren en dames met hevig urineverlies. Het product is met zijn maximale absorptievermogen van 3555 milliliter in staat meermaals flinke scheuten en uw gehele blaasinhoud op te vangen en is geschikt voor personen met een heupomvang van 56 tot 85 centimeter. Dankzij zijn gefixeerde aansluiting op het lichaam is dit TENA incontinentiemateriaal bedoeld voor zowel mobiele personen als personen die juist verminderd mobiel of bedlegerig zijn. Dankzij het gebruik van superabsorberende korrels is de slip niet dikker dan strikt noodzakelijk en kunt u deze discreet dragen. 

De cottonfeel technologie

Wanneer er bij u sprake is van incontinentie, dan wordt u daar liever niet de gehele tijd aan herinnerd. In het verleden, toen incontinentiematerialen nog niet zo geavanceerd waren, waren deze voelbaar voor de drager en zichtbaar voor de buitenwereld. Dat is inmiddels al lang niet meer het geval. Sterker nog, de fabrikant bewerkt de TENA Slip Maxi S dusdanig, dat het zelfs op gewoon ondergoed gaat lijken. Door machinale bewerking van het product, lijkt het oppervlak sterk op katoen, vandaar de benaming ‘cottonfeel’. Tevens zorgt dit ervoor dat het product kan blijven ademen.

Incontinentiemateriaal met drievoudige bescherming

Heeft u last van urineverlies, dan wilt u zich in de eerste plaats uiteraard beschermen tegen doorlekken. Met het sterke absorptievermogen van de TENA Slip Maxi S hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Ten tweede worden, door het snelle afvoeren van de urine naar de productkern en de omzetting ervan in een gel, huidirritaties voorkomen. Een droge huid betekent geen roodheid, jeuk, schilfering of andere klachten. Doordat de urine in een gel wordt omgezet, krijgen ook de geurtjes geen kans om te ontsnappen.

Het aanleggen van de TENA Slip Maxi S

Wanneer u de TENA Slip Maxi S uit zijn verpakking haalt, zult u zien dat deze niet symmetrisch is: het product heeft een duidelijk smallere en bredere zijde. De brede zijde dient u aan de achterkant van uw lichaam, dus op uw billen, te plaatsen. Voor dit specifieke ontwerp bestaan diverse redenen: zo is er aan de achterzijde meer materiaal om de verloren urine op te slaan. Tussen de benen is daar beperkt de ruimte voor. Ook kan de TENA Slip Maxi S gebruikt worden bij incontinentie voor ontlasting en dient deze zo de billen grotendeels te bedekken.

Zie ook onze instructievideo:Hoe vaak dient u de TENA Slip Maxi S te verwisselen?

Zeker wanneer iemand pas net begonnen is met het gebruiken van de TENA Slip Maxi S, kan er veel onzekerheid bestaan over de duur van het dragen van een slip. Uiteraard wilt u het risico op doorlekken minimaliseren, maar aan de andere kant wilt u het materiaal misschien ook niet verwisselen voordat het zijn maximale absorptievermogen heeft bereikt. De TENA Slip Maxi S heeft een absorptiecapaciteit van 3555 milliliter, ruim het dubbele van wat een gemiddeld volwassen persoon in twee etmalen uitscheidt. Deze aanduiding geeft echter alleen het potentiële vermogen van het product aan. In de praktijk verwisselt men een TENA Slip doorgaans één tot twee keer per dag.

Hoe werkt dat bij incontinentie voor ontlasting?

De TENA Slip Maxi S is geschikt voor het absorberen van urine, maar ook dunne ontlasting. Is er bij u sprake van fecesincontinentie, of een gemengde vorm waarbij u zowel urine als ontlasting verliest, dan dient u de TENA Slip Maxi S echter vaker te vervangen dan personen die alleen met urineverlies te maken hebben. Behalve dat dit ook een stuk aangenamer aanvoelt, is dit ook van belang vanwege de zuurgraad van ontlasting. Wanneer ontlasting lang tegen uw huid aan blijft zitten, kan dit huidirritaties zoals jeuk, roodheid en schilfering veroorzaken.

SAP korrels

Om te kunnen begrijpen hoe een discreet incontinentieproduct als de TENA Slip Maxi S een grote hoeveelheid urine kan absorberen, dienen we te weten over de SAP korrels: superabsorberende kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Een theelepel is al voldoende voor een halve liter. Vroeger werd er in incontinentiematerialen vooral watten en papierpulp gebruikt. De kleine hoeveelheid daarvan die op dit moment nog in de TENA Slip Maxi S wordt verwerkt, is er alleen om de korrels op hun plaats te houden en stevigheid aan het product te geven.

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Maxi Small

Bent u een regelmatig gebruik(st)er van de TENA Slip Maxi S en wilt u af van het herhaaldelijk online bestellen of de gang naar de supermarkt of apotheek? Overweegt u dan onze herhaalservice, waarmee de door u gewenste hoeveelheid verpakkingen TENA Slip Maxi S periodiek bij u thuis kunt laten bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld elke maand zijn of misschien wel elke 3 maanden. U kunt dit kortsluiten met onze klantenservice. Aanpassingen en eventuele opzeggingen kunnen op elk gewenst moment worden doorgevoerd; u bent aan geen enkele voorwaarde verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
9.3 / 10
(11)
10 / 10
Christine uit België 23 Mei 2024

Product is altijd ok

10 / 10
Loes uit Zwolle 09 Januari 2024

In de corona tijd mocht ik nergens naar binnen zonder de qr code
En wou de stad wel eens in
Maar als je naar de wc moet en je kunt nergens naar binnen
Heb toen wel eens luiers gedragen
En ze zitten goed

10 / 10
T. uit België 03 December 2023

Ik heb ze nodig in nacht want ik heb nachtincontinentie al paar jaar dus deze helpen mij enorm om droog bed te hebben ik plas veel in mijn slaap en deze luier absorbeert enorm goed en kan heel de nacht aan. Ik Zou hem niet meer kunnen missen

10 / 10
Jeroen uit België 11 April 2023

Leuk om te dragen en zit lekker, heeft een goede absorptie gehalte. Beter dan Tena pants.
Bovendien gemakkelijk om aan te doen dan de broekjes.

4 / 10
Nancy uit Nederland 09 December 2022

Na een tijdje lekken ze wel behoorlijk.

10 / 10
Martine uit België 11 September 2022

Gebruik dagelijks tena lady nacht;
Geen lekken en gans de dag veilig;
De prijs was interessant

10 / 10
Johan uit Zwijndrecht B 13 December 2020

Prima luier, aangenaam te dragen, zeer betrouwbaar. Helpt me elke nacht zonder zorgen te slapen. Gebruik hem al 25 jaar.

8 / 10
Dhanis uit België 25 November 2020

Goede produkt. Goede dienst.
Maar veel te duur

10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze dagelijks om dat ik aandrang incontinentie heb en geen control heb over mijn blaas.

10 / 10
Stefan uit Lommel 10 Mei 2019

Aandrangincontinentie is bijzonder vervelend op momenten dat er geen toilet in de buurt is. Maar dankzij dit product kunnen wandelingen en uitstapjes weer zonder zorgen. Natuurlijk moet je de stap durven zetten om een luier te dragen maar het beetje schaamte weegt niet op tegen het gebruiksgemak en comfort. Ik vind de slip ook beter dan de broekjes: je kan het makkelijker aandoen, past beter aan en lekt bij zowel urine als ontlasting zelden door.

10 / 10
JG uit Antwerpen 29 Oktober 2018

Alhoewel niet dat ik ze echt nodig heb, maar ik draag ze elke dag en ik vind het fijn.