TENA 5 pakken - TENA Pants Super ProSkin (S t/m XL)
5 pakken - TENA Pants Super ProSkin (S t/m XL) 79,95

5 pakken - TENA Pants Super ProSkin (S t/m XL)

79,95

TENA Pants Super voor optimale bescherming bij urineverlies tot wel 2000 ml. Geschikt voor mannen en vrouwen. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
ZI-nummer: 79341300
EAN: 7322540712513
SKU: 79341300-5
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Super (S t/m XL)

TENA Pants Super zijn incontinentiebroekjes voor eenmalig gebruik en geschikt voor zowel dames als heren die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. TENA Pants Super geven u optimale bescherming tegen doorlekken en houden u de gehele dag droog en fris. Daarvoor zorgen de superabsorberende polymeren, die de urine in gel omzetten en deze niet meer loslaten. Diezelfde polymeren, welke kunststof korrels zijn, verhinderen de ontwikkeling van ongewenste geuren. De TENA Pants Super kunnen behalve overdag ook ’s avonds worden gedragen.

Dankzij de optimale pasvorm van de TENA Pants Super dragen de broekjes erg prettig. U voelt geen verschil tussen dit TENA incontinentiemateriaal en uw eigen ondergoed. Zo wordt u er ook niet telkens aan herinnerd dat u de incontinentiepants draagt. TENA Pants Super blijven goed op hun plaats zitten en zijn in staat om een maximum van twee liter aan urine op te nemen. In de praktijk kiest men er vanuit hygiënisch oogpunt doorgaans echter voor om de broekjes vaker te verwisselen.

De voordelen van de TENA Pants Super

De TENA Pants Super, die door zowel mannen als vrouwen kan worden gedragen, geven u een optimale bescherming tegen doorlekken. Hiervoor zijn niet alleen de superabsorberende polymeren, maar ook de elastische antilekrandjes verantwoordelijk. Deze voorkomen dat grote hoeveelheden urine niet uit het broekje weglopen. De TENA Pants Super zijn uitvoerig dermatologisch getest op huidveiligheid en -vriendelijkheid. Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL, welke allemaal dezelfde opnamecapaciteit hebben. In elke verpakking TENA Pants Super treft u twaalf incontinentiebroekjes.

De verkrijgbare maten

Zoals genoemd zijn de TENA Pants Super in vier verschillende maten verkrijgbaar. Alle maten zijn in staat om maximaal twee liter aan urine op te vangen. Welke maat bij u past, is afhankelijk van uw heupomvang. Ligt deze tussen de 65 en 85 centimeter, dan kiest u voor maat S. Heeft u een heupmaat tussen de 80 en 110 centimeter, dan kiest u de TENA Pants Super maat M. Maat L is er voor dames en heren met een heupomvang van 100 tot 135 centimeter en maat XL voor heupmaten tussen de 120 en 160 centimeter. Twijfelt u tussen twee maten? Begint u dan altijd bij de kleinste.

Maat Heupomvang Absorptielevel
Small (S) 65 - 85 cm 2000 ml
Medium (M) 80 -110 cm 2000 ml
Large (L) 100 -135 cm 2000 ml
Extra Large (XL) 120 - 160 cm 2000 ml

 

Antilekrandjes en Dual Absorption

De TENA Pants Super zijn net als de andere incontinentiebroekjes van dit merk voorzien van het Dual Absorption systeem. Dit houdt in dat er twee zogeheten absorptiekamers in het materiaal aanwezig zijn, waardoor de urine effectief kan worden weggeleid en in een gel kan worden omgezet. Zo blijft u optimaal droog en uw huid dus ook gezond. Omdat de TENA Pants Super gefixeerd op hun plek blijven zitten, hoeft u zich ook tijdens lichamelijke activiteiten geen zorgen te maken over ongelukjes.

Waar de Dual Absorption Zone de TENA Pants Super al zeer betrouwbaar maakt, zorgen de antilekrandjes als aanvulling daarop voor maximale veiligheid. Deze elastische randjes, die in de TENA Pants Super zijn geïntegreerd, zitten tegen uw huid aan en bewegen met al uw bewegingen mee. Daarom is het ook van belang om de TENA Pants Super als een onderbroek en niet als een boxer te dragen. De randjes dienen in uw liezen te vallen.

Geen zorgen om geurtjes

Bij urineverlies komen vaak niet alleen zorgen om het doorlekken, maar ook zorgen om eventuele nare geurtjes kijken. Deze worden door de TENA Pants Super echter direct geneutraliseerd. De Odour Neutralizer zorgt ervoor dat de ammoniakluchtjes die normaliter ontstaan wanneer urine in contact met de lucht komt, worden tegengegaan. Zo houdt u de hele dag een fris gevoel. Bovendien zorgt het ademende materiaal ervoor dat de lucht kan blijven circuleren. Zo blijft de huid van uw intieme zone niet alleen droog, maar ook gezond.

Katoenzacht incontinentiemateriaal

Waar men vroeger in het geval van incontinentie was aangewezen op een van waterdicht kunststof vervaardigd broekje dat niet ademde, is dit de afgelopen jaren wel anders geworden. Nog steeds hebben de TENA incontinentiematerialen, zo ook de TENA Pants Super, een gladde en kunststof buitenzijde. Deze wordt tegenwoordig echter machinaal bewerkt zodat het als echt katoen aanvoelt. Ook kunnen de pants tegenwoordig ademen, wat betekent dat er lucht tussen uw huid en de TENA Pants Super kan circuleren. Het risico op verkleuringen en irritaties wordt zo drastisch teruggedrongen.

Bekijk ook de instructievideo voor TENA Pants SUper:


 

Automatische herhaalservice TENA Pants Super

Wanneer u regelmatig gebruikmaakt van de TENA Pants, vindt u de herhaalservice wellicht een goede optie. Dit houdt in dat u uw TENA Pants Super in de gewenste hoeveelheid periodiek automatisch kunt laten leveren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en u kunt dit instellen via onze klantenservice. Aanpassen of stopzetten kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review