TENA Pants Super Large 12 stuks
TENA Pants Super Large 12 stuks 19,25

TENA Pants Super Large 12 stuks

19,25

TENA Pants Super Large zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een heupomvang van 100 tot 135 cm.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €17,33 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 793614
EAN: 7322540574890
SKU: 793614
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Super Large

TENA Pants Super Large zijn incontinentiebroekjes voor eenmalig gebruik die u zowel overdag als ’s nachts kunt dragen. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en sluiten -dankzij vele onderzoeken op dit gebied- ideaal aan op uw lichaam, mits u uiteraard de juiste maat incontinentiebroekjes draagt. De TENA Pants Super Large zijn geschikt voor personen met een heupomvang van 100 tot 135 centimeter. De broekjes zijn in staat om maximaal twee liter aan urine op te nemen, alhoewel men ze in de praktijk vanuit hygiënisch oogpunt veel vaker verwisselt. Een verpakking TENA Pants Super Large bevat 12 incontinentiebroekjes.

Kenmerken van de TENA Pants Super Large

Absorptievermogen 2000 ml
Maat Large (L)
Heupomvang 100 - 135 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 12 stuks


Hoe zijn de TENA Pants Super Large opgebouwd?

De TENA Pants Super Large zijn op basis van de meest recente inzichten op het gebied van incontinentiemateriaal vervaardigd. De broekjes zijn aan de buitenkant voorzien van een waterdicht kunststof laagje, welke dusdanig is bewerkt om als echt ondergoed te laten aanvoelen. Aan de binnenkant bestaat dit TENA incontinentiemateriaal uit een zachte laag watten waarin super absorberende polymeren (SAP) zijn verwerkt. Deze zetten de urine om in gel en voorkomen zo doorlekken en nare geurtjes. Ze kunnen vele malen hun eigen gewicht aan vloeistof absorberen. De antilekrandjes houden grote hoeveelheden urine tegen.

Maximaal draagcomfort

Met de TENA Pants Super L kunt u rekenen op maximaal draagcomfort. De buitenzijde van de broekjes voelt prettig en katoenzacht aan, wat er ook voor zorgt dat u er in maar zeer beperkte mate aan wordt herinnerd dat er sprake is van incontinentie. Ook de binnenzijde is zacht en draagt prettig op de huid. Het ademende materiaal van de TENA Pants Super Large zorgt ervoor dat het risico op huidirritaties tot een minimum worden teruggedrongen. Dankzij het elastiek blijven de broekjes goed op hun plek zitten. Het elastiek is overigens over de gehele pants verspreid en zullen niet gauw knellen.

De maat

De TENA Pants Super Large zijn zoals genoemd geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomvang tussen de 100 en 135 centimeter. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht heeft de maat geen enkele relatie met de absorptiecapaciteit van het incontinentiemateriaal. Deze is voor alle maten uit de Superlijn van TENA namelijk hetzelfde: twee liter. Uw heupomtrek betreft de omtrek van het breedste deel van uw onderlichaam. U kunt dit eenvoudig met een meetlint opmeten. Twijfelt u tussen twee maten? Vangt u dan altijd met de kleinste (TENA Pants Super Medium) aan, aangezien het belangrijk is dat de pants goed op uw rug, buik en benen aansluiten.

De drievoudige bescherming van TENA Pants Super Large (L)

De TENA Pants Super Large (L) voorzien u van een drievoudige bescherming. De unieke Dual Absorption Zone zorgt ervoor dat het vocht direct van uw huid wordt weggeleid en dieper in het materiaal, in de zogeheten productkern, in een gel wordt omgezet. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over ongelukjes, maar ook niet over huidirritaties. Mocht u in één keer een grote hoeveelheid urine verliezen, dan zorgen de antilekrandjes ervoor dat deze uw pants niet via uw benen verlaat. Zo kan het absorberende materiaal zijn werk doen. De Odour Neutralizer voorkomt de ontwikkeling van ammoniakgeurtjes.

De voordelen op een rijtje

Aan het gebruik van de TENA Pants Super L zijn veel voordelen verbonden. Zo bieden ze niet alleen een drievoudige bescherming (tegen doorlekken, huidirritaties en nare geurtjes), maar zijn ze door onafhankelijke dermatologen ook getest op huidveiligheid en huidvriendelijkheid. Bovendien zijn de TENA Pants Super L dusdanig ontworpen dat de broekjes perfect aansluiten op uw lichaam. Zo ontstaan er geen openingen waarlangs de urine kan weglekken. De pants zijn geschikt voor matige tot zware incontinentie en kunnen ook grote hoeveelheden urine en zelfs uw gehele blaasinhoud opvangen.

Een product dat met u meegroeit

Wanneer u last heeft van urineverlies is het een hele opluchting wanneer u het product heeft gevonden dat u hierin optimaal beschermt en ook nog eens van draagcomfort voorziet. Wellicht heeft u zelf al ondervonden dat incontinentie een probleem is dat in de loop der tijd kan veranderen. Het urineverlies kan onder invloed van een behandeling minder worden, maar natuurlijk ook verergeren. Het fijne van de incontinentiepants van TENA is dat deze voor alle vormen van urineverlies bestaan. Naast de Superlijn bestaan er ook de lichtere Normal- en Pluslijn. Voor de zwaarste incontinentie is er de Maxilijn.

Automatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie