TENA Pants Super Small ProSkin
TENA Pants Super Small ProSkin 15,75

TENA Pants Super Small ProSkin

15,75

TENA Pants Super Small is een wegwerpbroekje dat geschikt is voor mannen en vrouwen. Het heeft een absorptievermogen van 2000 ml. De maat Small (S) is bedoeld voor mensen met een heupmaat van 65 tot 85 cm.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €14,18 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 79341301
EAN: 7322540712513
SKU: 793413
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Super Small (S)

De TENA Pants Super Small voor matig tot zwaar urineverlies zijn comfortabele incontinentiebroekjes voor zowel dames als heren. Maat S is de kleinste maat binnen de Superlijn, waarbinnen ook de maten M, L en XL verkrijgbaar zijn. De incontinentiebroekjes zijn voor eenmalig gebruik en kunnen gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken. De TENA Pants Super S hebben een prettige pasvorm, en beschermen u optimaal tegen doorlekken, huidirritaties en vervelende geurtjes. Zo kunt u zonder zorgen gaan en staan waar en wanneer u wilt. Uw incontinentie krijgt met de TENA Pants Super S geen enkele kans om u te belemmeren.

Kenmerken van de TENA Pants Super Small

Absorptievermogen 2000 ml
Maat Small (S)
Heupomvang 65 - 85 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 12 stuks

 

Bescherming tegen doorlekken en huidirritaties

De TENA Pants Super Small bevatten een unieke Dual Absorption Zone: twee absorptiekamers die ervoor zorgen dat de urine snel kan worden weggeleid en vervolgens in een gel wordt omgezet. Doordat deze in de productkern wordt vastgehouden, blijft ook het risico op huidirritatie minimaal. De Dual Absorption Zone zorgt voor een maximaal droog gevoel. De geïntegreerde antilekrandjes die u met het aantrekken van de TENA Pants Super Small in uw liezen dient te laten vallen, geven nog eens extra bescherming. Zij zitten goed tegen uw huid aan en vormen een barrière wanneer u plotseling een grote hoeveelheid urine verliest.

24 uur per dag een fris gevoel

Behalve bescherming tegen ongelukjes en huidirritaties bieden de TENA Pants u ook bescherming tegen nare ammoniakluchtjes die ontstaan wanneer urine in contact komt met de lucht. De Odour Neutralizer neutraliseert het effect van ammoniak, waardoor u constant een fris gevoel kunt behouden. Wat hieraan ook bijdraagt, is het feit dat de TENA Pants Super Small van ademend materiaal zijn vervaardigd, zodat de lucht bij uw huid kan blijven circuleren.

Voor welke maten zijn de TENA Pants Super S geschikt?

De TENA Pants Super Small zijn geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomtrek van tussen de 65 en 85 centimeter. Bent u niet zeker van uw maat? Neemt u dan met een meetlint de omtrek van het breedste gedeelte van uw onderlichaam op. De maat van de TENA Pants heeft overigens niets te maken met de opnamecapaciteit. Vaak wordt gedacht dat kleinere broekjes minder grote hoeveelheden urine kunnen opnemen, maar die gedachte is incorrect. De TENA Pants Super S nemen net als de andere maten maximaal twee liter urine op.

Hoeveel plast een mens?

De TENA Pants Super S zijn bestand tegen een behoorlijke hoeveelheid urineverlies. Twee liter is namelijk meer dan wat een gezond, volwassen mens dagelijks gemiddeld aan urine uitscheidt. Dit is namelijk iets minder dan anderhalve liter per dag. Dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van onder andere hoeveel u zweet en hoeveel vocht u binnenkrijgt. De meeste mensen bezoeken het toilet vijf tot acht keer om deze hoeveelheid uit te scheiden. Hoewel de TENA Pants Super Small u in principe een gehele dag droog kunnen houden, verwisselen de meeste mensen de broekjes regelmatiger. Dit vanuit hygiënisch oogpunt.

Wat is middelmatig of zwaar urineverlies?

Wanneer u pas net met ongewenst urineverlies bent geconfronteerd, rijst de vraag welk TENA incontinentiemateriaal het beste bij u past. De TENA Pants Super S zijn er voor mannen en vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Matig verlies van urine varieert van het regelmatig verliezen van druppels tot flinke scheuten. Van zware incontinentie is sprake wanneer iemand regelmatig zijn gehele blaasinhoud verliest. De TENA Pants Super S is ook tegen dat laatste bestand. Hun superieure absorptie houdt u droog en beschermt u tegen ongelukjes. Alleen de TENA Pants Maxi hebben binnen de categorie incontinentiebroekjes een hoger absorptievermogen.

Kan ik de TENA Pants Super Small ook ’s nachts gebruiken?

Kenmerkend voor de TENA Pants Super S is het feit dat ze -mits u de juiste maat gebruikt- naadloos op uw huid aansluiten. Doordat er geen openingen ontstaan tussen uw huid en het incontinentiemateriaal krijgt de urine geen kans om weg te lopen. Dit maakt deze incontinentiebroekjes dan ook geschikt om behalve overdag ook ’s nachts te gebruiken, ongeacht hoeveel u tijdens u slaap woelt.

Incontinentiemateriaal met maximale discretie

Veel mensen maken zich zorgen om de effecten van hun incontinentie op hun dagelijkse en sociale leven. Dankzij de TENA Pants Super S kunt u echter opgelucht ademhalen. De broekjes geven u een maximale bescherming tegen doorlekken, huidirritaties en ammoniakgeurtjes. Behalve deze drievoudige werking hebben de TENA Pants Super Small nog een belangrijk voordeel: ze zien eruit als normaal ondergoed en zijn ook niet veel dikker dan dat. Zo zijn ze onder uw kleding niet zichtbaarder dan gewoon ondergoed. Niets zal verraden dat u incontinentiemateriaal draagt.

Overige informatie
MDR informatie