TENA Pants Super Extra Large
TENA Pants Super Extra Large 19,95

TENA Pants Super Extra Large

19,95

TENA Pants Super XL is geschikt voor mannen en vrouwen met ene heupomvang van 120 - 160 cm.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €17,96 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 79371300
EAN: 7322540630763
SKU: 793713
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Super XL

De TENA Pants Super XL (Extra large) zijn er voor mannen en vrouwen met incontinentie van matige of zware aard. De wegwerpbroekjes dragen als ondergoed en kunnen na gebruik gemakkelijk worden losgescheurd om vervolgens in de sanitairemmer gedeponeerd te worden. TENA Pants Super XL hebben een prettige pasvorm en dragen comfortabel terwijl ze u van optimale bescherming tegen doorlekken, huidirritaties en de ontwikkeling van ongewenste geurtjes beschermen. Dankzij de TENA Pants Super XL kunt u zonder zorgen de deur uit. In een verpakking zitten 12 incontinentiebroekjes.

Kenmerken van de TENA Pants Super XL

Absorptievermogen 2000 ml
Maat Extra Large (XL)
Heupomvang 120 - 160 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 12 stuks


Hoe lang doe ik met een verpakking TENA Pants Super XL?

Wanneer u net met urineverlies geconfronteerd wordt, start de zoektocht naar het juiste incontinentiemateriaal. Dit is eenvoudigweg een kwestie van uitproberen. Heeft u het voor u juiste materiaal gevonden, dan ontstaat vaak de vraag hoe lang u dit kunt dragen. Echter is daar geen eenduidig antwoord op te geven. De fabrikant heeft na het uitvoerig testen van de TENA Pants Super XL geconcludeerd dat deze pants een maximum aan twee liter urine kunnen opnemen. In werkelijkheid doen de meeste mensen er vanuit hygiënisch oogpunt niet zo lang mee.

De Odour Neutralizer geeft een twaalf uur lange garantie op het voorkomen van ammoniakgeurtjes. Ook worden de TENA Pants Super XL vanzelfsprekend iets zwaarder naarmate deze voller raken. Uiteindelijk verwisselen de meeste mannen en vrouwen de TENA Pants Super XL na ongeveer 6 uur, ook al is er niet van de volledige absorptiecapaciteit gebruikgemaakt. Ook dit is per persoon verschillend en net als het vinden van het juiste materiaal in het beginstadium eenvoudigweg een kwestie van uitproberen. Klik hier voor een overzicht van TENA Incontinentiematerialen.

Maat en absorptievermogen

Net als de andere maten binnen de Superlijn van TENA zijn ook de TENA Pants Super XL in staat om maximaal twee liter urine op te vangen. De maataanduiding XL staat daarbij los van het absorptievermogen en heeft uitsluitend met uw eigen maat te maken. De TENA Pants Super XL zijn er voor de heren en dames met een heupmaat tussen de 120 en 160 centimeter. Schaft u de pants voor het eerst aan? Let u dan goed op of deze eventueel ergens openingen vertonen (die erop duiden dat u een kleinere maat nodig heeft).

Hoe draagt u de TENA Pants Super XL?

De TENA Pants Super XL zijn eenvoudig in hun gebruik. Nadat u het broekje uit de verpakking hebt gehaald en hebt opengevouwen, stapt u erin net als u bij een gewone onderbroek doet. Deze laatste hoeft u overigens niet over het incontinentiemateriaal heen te dragen. Wilt u de pants verwisselen? Dan scheurt u deze aan de zijkant open. Hiervoor is een scheurnaad aangebracht. U kunt de pants vervolgens oprollen en dichtplakken met het plaklabel. Indien de maat XL te groot is kunt ook kiezen voor de TENA Pants Super Large.

Dual Absorption Zone, Odour Neutralizer en antilekrandjes

De TENA Pants Super XL zijn voorzien van drie elementen die u maximaal beschermen tegen doorlekken, huidirritaties en ongewenste geurtjes. De Dual Absorption Zone, die uit twee absorptiekamers bestaat, zorgt ervoor dat uw urine zo snel mogelijk naar de diepere kern van het incontinentiebroekje wordt afgevoerd. Daar wordt het omgezet in een gel. Dit betekent dat de kans op doorlekken nihil is en uw huid ook droog blijft. Zoals u wellicht weet, is dat laatste de belangrijkste voorwaarde voor het behoud van huidgezondheid in de intieme zone. De antilekrandjes vormen een extra bescherming en blokkeren het weglopen van grote hoeveelheden urine.

Een van de grootste zorgen van mensen die met incontinentie worden geconfronteerd is tevens de vervelende geur die hierdoor kan ontstaan. Alhoewel urine op zich een steriele vloeistof is, veroorzaken bacteriën door contact met de buitenlucht de geur van ammoniak. De Odour Neutralizer weet dit gedurende twaalf uur lang echter te neutraliseren. Hierdoor houdt u lang een fris gevoel.

Kunnen de TENA Pants Super XL ook ’s nachts worden gedragen?

Een goede nachtrust is van groot belang. Daarom wilt u ’s nachts niet wakker worden door een vol incontinentieproduct dat misschien ook nog wel eens kan gaan lekken. Dankzij de TENA Pants Super XL kunt u met een gerust hart doorslapen en uw bed schoonhouden. Alhoewel u ’s nachts vaak meer urine verliest dan overdag, weten de incontinentiebroekjes dit perfect op te vangen. Ook als u een onrustige slaper bent. De pants bewegen met u mee, hoe vaak u zich ook omdraait. De elastische antilekrandjes vormen een extra bescherming.

Automatische herhaalservice

Wanneer u regelmatig gebruikmaakt van de TENA Pants, vindt u de herhaalservice wellicht een goede optie. Dit houdt in dat u uw TENA Pants Super in de gewenste hoeveelheid periodiek automatisch kunt laten leveren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en u kunt dit instellen via onze klantenservice. Aanpassen of stopzetten kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie