TENA Pants Super Medium 12 stuks
TENA Pants Super Medium 12 stuks 16,75

TENA Pants Super Medium 12 stuks

16,75

TENA Pants Super Medium is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een heupomvang van 80 tot 110 cm.

Op voorraad
  • Koop 4 voor €15,08 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 79352001
EAN: 7322540574814
SKU: 793520
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Super Medium

De TENA Pants Super Medium zijn net als de andere wegwerpbroekjes uit de Superlijn speciaal ontwikkeld voor dames en heren die met matige tot zware incontinentie te maken hebben. Met andere woorden: wanneer u regelmatig druppels of (flinke) scheuten verliest, of geregeld uw geheel blaasinhoud kwijtraakt, helpen de TENA Pants Super Medium u met het behouden van uw actieve levensstijl zoals u deze voorheen ook gewend was. Het absorptievermogen van TENA incontinentiemateriaal wordt op een schaal van 8 druppels aangegeven. De TENA Pants Super M herkent u aan de zes ingekleurde druppels. De broekjes nemen maximaal twee liter op.

Kenmerken van de TENA Pants Super Medium

Absorptievermogen 2000 ml
Maat Medium (M)
Heupomvang 80 - 110 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 12 stuks


Waarom pants het veiligste gevoel geven

Net als de andere pants van dit merk zijn de TENA Pants Super M uitstekend in staat om urine te absorberen. De broekjes hebben overigens hetzelfde absorptievermogen als de andere maten uit de Superlijn van TENA. Dankzij de vocht doorlatende bovenzijde kan de urine snel worden weggevoerd en in een volgende laag worden ingekapseld. Ook wordt middels deze inkapseling de ontwikkeling van ongewenste geurtjes tegengegaan. Incontinentiebroekjes bewegen met u mee en sluiten zo altijd op uw lichaam aan.

De maat van het incontinentiemateriaal

De TENA Pants Super Medium zijn geschikt voor mannen en vrouwen met een heupmaat tussen de 80 en 110 centimeter. Bent u niet zeker van uw heupomvang? Meet u dan met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op. Twijfelt u over de voor u juiste maat incontinentiebroekjes? Probeert u dan altijd eerst de kleinste maat (de TENA Pants Super Small), omdat het zaak is dat de pants goed op uw buik, rug en benen aansluiten. Pas als blijkt dat het materiaal te strak zit, kunt u voor een grotere maat kiezen. U draagt de TENA Pants Super overigens als normaal ondergoed.

Het belang van de juiste maat

Als maatbepaling wordt de heupomtrek aangehouden. Meestal sluit het incontinentiebroekje dan op zowel uw rug als uw buik en benen correct aan. Blijkt onverhoopt dat deze verhoudingen niet de juiste zijn, wisselt u dan van maat. Wanneer incontinentie net bij u is vastgesteld, is de beginfase per definitie een fase van uitproberen. De TENA Pants Super Medium dienen als gewoon ondergoed te worden gedragen en niet als boxershorts. Hierover bestaat vooral onder heren nogal eens verwarring. De antilekrandjes, die u grote hoeveelheden plotseling urineverlies tegenhouden, moeten echter goed in uw liezen aansluiten.

Waar zijn de antilekrandjes voor?

Net als de meeste incontinentiematerialen die anno nu worden vervaardigd, beschikken ook de TENA Pants Super M over elastische antilekrandjes. Deze geven naast de superabsorberende kunststof korrels extra bescherming. Wanneer er namelijk sprake is van matig tot zwaar urineverlies, kan er vooral in het laatste geval sprake van zijn dat u uw gehele blaasinhoud verliest. De korrels absorberen weliswaar snel en effectief, maar bij hoge hoeveelheden vloeistof voorkomen de antilekrandjes ervoor dat deze via uw benen de pants verlaat. Zo kan daadwerkelijk alle verloren urine efficiënt worden opgenomen door de absorberende polymeren. 

Driedubbele bescherming

De TENA Pants Super M zijn voorzien van een geavanceerde Dual Absorption Zone: twee absorptiekamers die de urine effectief opnemen en in een gel omzetten. Dit beschermt u tegen doorlekken en houdt uw huid droog en dus gezond. De Odour Neutralizer voorkomt op zijn beurt vervelende geurtjes. In totaal kunnen de polymeren in de TENA Pants Super M, zoals getest door de fabrikant, twee liter aan urine opvangen. In de praktijk verwisselen de meeste dragers hun broekje vaker.

Hoe draagt u de TENA Pants Super Medium?

De TENA Pants Super M zien eruit als gewoon ondergoed en worden ook zo gedragen. U stapt er, net zoals een gewone onderbroek, in en hoeft er geen gewoon, katoenen ondergoed overheen te dragen. Wilt u de TENA Pants Super Medium verwisselen? Dan scheurt u het incontinentiebroekje aan de zijkant, op de daarvoor aangebrachte scheurlijn, open. Bent u een langere tijd buiten de deur? Bedenkt u dan wel of u elders in de gelegenheid bent om het broekje te verwisselen. De nieuwe dient u altijd weer over uw benen aan te trekken.

Voor een actieve leefstijl

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat hun incontinentie funest zal zijn voor hun actieve leefstijl. Dat hoeft echter geheel niet het geval te zijn. De unisex TENA Pants Super M zijn flexibel en nauwsluitend en werden op de markt gebracht na gedegen onderzoek betreffende de anatomie van het menselijk lichaam. Zodoende bewegen de TENA Pants Super M goed met u mee en weten u dus ook tijdens het sporten van optimale bescherming te voorzien. Om diezelfde reden zijn de broekjes ook tijdens het slapen prima te gebruiken.

Automatische herhaalservice

Wanneer u regelmatig gebruikmaakt van de TENA Pants, vindt u de herhaalservice wellicht een goede optie. Dit houdt in dat u uw TENA Pants Super in de gewenste hoeveelheid periodiek automatisch kunt laten leveren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en u kunt dit instellen via onze klantenservice. Aanpassen of stopzetten kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie