Depend verband Normal Plus - 12 pakken - 144 stuks
Depend verband Normal Plus - 12 pakken - 144 stuks 42,95

Depend verband Normal Plus - 12 pakken - 144 stuks

42,95

Depend verband Normal Plus is 3 centimeter breder en 4 centimeter langer dan het Normal verband. De opnamecapaciteit ligt op 366 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 15141578
EAN: 5029053561585
SKU: 10022713-120
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Normal Plus

Heeft u als vrouw regelmatig last van plotselinge aandrang en lukt het u daarbij vaak niet op tijd om het toilet te bereiken? Of is er regelmatig sprake van urineverlies in de vorm van scheutjes wanneer u lichamelijke inspanningen verricht, of bijvoorbeeld niest, hoest of lacht? Met de vervelende gevolgen van deze vorm van incontinentie rekent u af door het dragen van Depend verband Normal Plus. Het materiaal is nauwelijks voelbaar en onder uw kleding niet zichtbaar. De verbanden worden in verpakkingen van 12 stuks geleverd.

Wat zijn de lengte en de breedte van dit incontinentiemateriaal?

Depend verband Normal Plus is iets breder en langer dan Depend verband Normal. U kunt het product dan ook zien als een extra tussenmaat die u draagt wanneer u op zoek bent naar meer bescherming dan het Normal verband u biedt, maar het Extra verband -dat een gehele blaasinhoud kan opvangen- nog te veel is. Depend verband Normal Plus is 3 centimeter breder dan het Normal verband en even breed als het Extra verband. Het is 4 centimeter langer dan Normal verband en 4 centimeter korter dan Extra verband.

Hoeveel milliliter kan dit verband absorberen?

Op de verpakking wordt het absorptievermogen van Depend verband Normal Plus aangegeven met 3 ingekleurde druppels van de in totaal 8 druppels die zijn afgebeeld. De opnamecapaciteit ligt op 366 milliliter. Om u daar een beter beeld van te geven: een volledige blaasinhoud omvat tussen de 350 en 450 milliliter. Dit maakt Depend verband Normal Plus geschikt om meerdere malen kleinere en grotere scheuten op te vangen. Voor matige tot zware incontinentie is dit product uit de verbandlijn van Depend niet geschikt.

De ABSORB-LOC technologie

Als een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van incontinentiemateriaal maakt ook Depend gebruik van superabsorberende polymeren (SAP). Dit zijn korrels van een bepaald type kunststof, die vele malen hun eigen gewicht in urine kunnen opnemen. Wanneer urine met deze korrels in aanraking komt, wordt deze in een gel opgezet. Deze voelt droog aan. Samen met de urine worden ook nare ammoniakgeurtjes opgesloten. Eenmaal in een gel omgezet, wordt de urine niet meer vloeibaar. Deze kan dus niet voor lekkage zorgen. Depend noemt deze technologie ABSORB-LOC.

De voordelen van het gebruik van Depend verband Normal Plus

Depend verband Normal Plus is zacht en comfortabel, wat ervoor zorgt dat u niet telkens wordt herinnerd aan het feit dat u incontinentiemateriaal draagt. De buitenwereld merkt daar net zo weinig van; ondanks de hoge absorptiecapaciteit is het verband dun en niet zichtbaar onder uw kleding. Het product weet geurtjes effectief te voorkomen. De stevige plakstrip waarvan het verband is voorzien zorgt ervoor dat deze goed gefixeerd blijft. Op het gebied van bewegingsvrijheid hoeft u dus geen concessies te doen.

Anatomisch gevormd verband

Ondanks dat het Depend verband Normal Plus een eenvoudig verband lijkt, is het anatomisch gevormd om perfect op uw lichaam te laten aansluiten. Het heeft een lichte komvorm en opstaande randjes als extra barrière voor de momenten waarop u meer urine in één keer verliest. Het verband dient u in een nauw aansluitende onderbroek te dragen, die u goed omhoog trekt zodat het materiaal op het kruis aansluit. Na gebruik deponeert u het verband in de prullenbak of sanitairemmer.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review