Depend verband Super - 12 pakken - 96 stuks
Depend verband Super - 12 pakken - 96 stuks 37,95

Depend verband Super - 12 pakken - 96 stuks

37,95

De Depend verband Super heeft een afmeting van 13,0 x 36,5 centimeter en heeft een opnamecapaciteit van 638 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 16235894
EAN: 9503811962167
SKU: 5029053561608-120
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Super

Gebeurt het u regelmatig dat u het toilet niet op tijd haalt? Verliest u flinke scheuten urine wanneer u inspanning verricht of sport? Of wanneer u lacht, hoest of niest? In beide gevallen is Depend verband Super voor u mogelijk een oplossing. Het sterk absorberende, maar tegelijkertijd discrete verband van Depend is speciaal gemaakt om uw vrijheid en zelfstandigheid te waarborgen. U draagt het verband in uw eigen ondergoed. Het aanleggen en verwijderen is net zo eenvoudig als bij maandverband. Depend verband Super wordt in verpakkingen van 8 stuks geleverd. Elk verband is hygiënisch individueel verpakt.

Wat is het absorptievermogen van Depend verband Super?

Depend verband Super is geschikt voor dames met matige tot zwaardere incontinentie voor urine. Op de verpakking ziet u dit nog eens extra aangegeven door de vijf van acht afgebeelde druppels die zijn ingekleurd. Dit verband heeft een opnamecapaciteit van 638 milliliter, wat ruim voldoende is om meermaals flinke scheuten of een gehele blaasinhoud op te vangen. Enkel de Super Plus en de Maximum verbanden uit deze lijn kennen een hoger absorptievermogen.

Anatomisch gevormd verband

Uw dagelijks leven wilt u niet door urineverlies laten bepalen. De producten van fabrikant Depend hebben daarom niet alleen een hoge absorptiecapaciteit, maar zijn ook naar de anatomie van het lichaam gevormd. Dit betekent dat het materiaal goed op uw lichaam aansluit. De opstaande elastische zijkanten geven de nodige extra bescherming. Zelfs wanneer u fysieke inspanningen levert, blijft het Depend verband Super op zijn plaats en nauw aangesloten zitten. Een prettig gegeven voor eenieder die zijn actieve levensstijl niet wil opgeven.

De voordelen van het gebruik van dit product

Alle verbanden uit deze lijn van Depend zijn voorzien de zogeheten ABSORB-LOC technologie. Dit betekent dat de urine die u verliest niet alleen wordt opgenomen, maar ook ‘opgesloten’. Dit gebeurt door de superabsorberende korrels die zich in de productkern bevinden. Wanneer deze met vocht in aanraking komen, zetten zij deze om in een gel. Eenmaal opgeslagen urine kan zo niet meer voor lekkage zorgen. Ook potentieel vervelende geurtjes worden middels deze technologie opgesloten. Het verband is geurloos en onzichtbaar en zeer eenvoudig aan te brengen en te vervangen.

De lengte en breedte van het verband

Depend verband Super heeft een afmeting van 13,0 x 36,5 centimeter. De absorberende korrels bevinden zich over de gehele lengte van het product. Het Super verband kent één maat. Bent u op zoek naar een verband met een kleinere of grotere lengte (en daarmee ook een lagere of hogere absorptiecapaciteit), dan kiest u voor respectievelijk Depend verband Extra of Depend verband Super Plus.

Hoe draagt u dit verband?

Depend verband Super is voorzien van een sterke plakstrip. Desondanks is het van belang om nauw aansluitend ondergoed te dragen, zodat uw incontinentiemateriaal niet verschuift. Nadat u het verband uit zijn individuele verpakking heeft gehaald en de beschermstrook heeft verwijderd, plakt u deze in uw onderbroek. Drukt u het vervolgens even aan. Het is belangrijk dat u uw onderbroek goed omhoog trekt, zodat het verband aansluit op het kruis.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review