Depend verband Maximum Night - 12 pakken - 72 stuks
Depend verband Maximum Night - 12 pakken - 72 stuks 41,95

Depend verband Maximum Night - 12 pakken - 72 stuks

41,95

Depend verband Maximum Night heeft een afmeting van 13,0 x 40,0 centimeter en heeft een absorptievermogen van 952 milliliter. Het is daarmee het meest absorberende verband uit de hele Depend lijn.

Op voorraad
ZI-nummer: 16210786
EAN: 5029053561622
SKU: 9508198624776-120
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Maximum Night

Depend verband Maximum Night is voor u een zeer geschikt product wanneer u grote hoeveelheden urine verliest. Hieronder verstaan we een groot deel van de blaasinhoud of de gehele blaasinhoud. Dit kan gebeuren wanneer u plotseling sterke aandrang voelt en het toilet niet op tijd haalt, of wanneer u lichamelijke inspanningen verricht. Behalve sporten kan dit ook tillen betekenen. Hoesten, lachen of niezen kunnen eveneens tot ongewenst urineverlies leiden. Depend verband Maximum Night kunt u zowel overdag als ’s nachts gebruiken. Een verpakking bevat 6 stuks.

Het absorptievermogen van Depend verband Maximum Night

Binnen de lijn met verbanden van Depend zijn de Super, Super Plus en de Maximum Night de producten die geschikt zijn voor personen die grote scheuten urine tot hun hele blaasinhoud verliezen. Op de verpakking wordt het sterke absorptievermogen van dit product visueel aangegeven door 7 van de 8 druppels die ingekleurd zijn. Het incontinentiemateriaal heeft een absorptievermogen van 952 milliliter en is daarmee het meest absorberende verband uit de hele lijn.

Verband met het model van een zandloper

Depend verband Maximum Night is ontwikkeld voor een zwaardere vorm van incontinentie en kent daarom een ontwerp dat ietwat anders is dan de rest van de verbanden uit deze lijn van Depend. Het product heeft het model van een zandloper. In het kruis is deze wat smaller en meer naar achteren loopt deze breder uit. Dit maakt het extra geschikt voor de nacht, omdat de urine meer naar achteren loopt wanneer u ligt. In het kruis is het product niet breder dan noodzakelijk om ongemak te voorkomen. Depend verband Maximum Night heeft een afmeting van 13,0 x 40,0 centimeter.

De voordelen van het gebruik van dit product

Depend verband Maximum Night is voorzien van superabsorberende polymeren, welke korrels van een bepaalde kunststofsoort zijn die vele malen hun eigen gewicht in urine kunnen absorberen. De urine wordt opgeslagen in gelvorm en krijgt zo geen kans om lekkage te veroorzaken. Ook onaangename urinegeurtjes worden op deze manier voorkomen. Het verband is eenvoudig aan te brengen en te verwisselen. De stevige plakstrip waarvan deze is voorzien geeft u alle bewegingsvrijheid waar u behoefte aan heeft.

Anatomisch gevormd incontinentiemateriaal

Net als de overige verbanden uit deze lijn heeft ook Depend verband Maximum Night elastiek aan de zijkanten. Dit leidt ertoe dat de randjes iets omhoog gaan staan wanneer u het product bevestigt. Deze randjes zorgen ervoor dat het verband extra goed op uw lichaam aansluit en het risico op lekkage tot een minimum wordt gereduceerd. De zachte bovenlaag draagt prettig en doet u vergeten dat u incontinentiemateriaal draagt. Wel is het dragen van nauw aansluitend ondergoed een voorwaarde, omdat het verschuiven van het product dient te worden voorkomen.

Onzichtbaar onder uw kleding

Depend ontwikkelt zijn producten met het oog op maximale vrijheid en zelfstandigheid van de gebruikers ervan. Het verband plaatst u in uw ondergoed. De stevige plakstrip zorgt ervoor dat het op zijn plaats blijft zitten. Aan de buitenkant van uw kleding is niet te zien dat u incontinentiemateriaal draagt. Het verwisselen van het product gaat net zo makkelijk als het vervangen van een regulier maandverband of inlegkruisje.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review