Depend verband Mini - 12 pakken - 168 stuks
Depend verband Mini - 12 pakken - 168 stuks 29,95

Depend verband Mini - 12 pakken - 168 stuks

29,95

De Depend verband Mini heeft een absorptievermogen van 185 milliliter en is verpakt per 14 stuks. Deze aanbieding betreft 12 pakken, in totaal 168 verbandjes.

Op voorraad
ZI-nummer: 10022165
EAN: 5029053561646-12
SKU: 10022165-12
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Mini

Depend verband Mini is een voor u ideaal product wanneer u er een actieve levensstijl op nahoudt, maar af en toe druppels of kleine scheutjes urine verliest. Bijvoorbeeld tijdens het lachen, hoesten, niezen, sporten of andere vormen van lichamelijke inspanning. Onvrijwillig licht urineverlies wordt door dit verband efficiënt geabsorbeerd. Tegelijkertijd is het dusdanig discreet, dat het niet zichtbaar is en ook nauwelijks voelbaar is. Het product is zo ontworpen dat het uw huid drooghoudt. Een verpakking bevat 14 verbanden.

Wat is het absorptievermogen van Depend verband Mini?

Op de verpakking van Depend verband Mini wordt de absorptiecapaciteit aangegeven middels twee van de acht druppels. Het is het op één na lichtste verband uit deze lijn. U gebruikt het product bij zeer lichte tot matige incontinentie. Het heeft een absorptievermogen van 185 milliliter. Ter vergelijking: de Ultra Mini (het lichtste verband uit deze lijn) heeft een opnamecapaciteit van 80 milliliter en het Depend Normal verband heeft een vermogen van 245 milliliter.

 

De maat en het ontwerp van dit incontinentieverband

Depend verband Mini heeft een afmeting van 9 x 23,8 centimeter. De lengte van dit verband draagt bij aan de extra zekerheid die vrouwen voelen wanneer ze dit materiaal dragen. De mini verbanden kennen geen verschillende maatvoeringen. Het product heeft aan de zijkanten elastiek, waardoor de randjes iets omhoog gaan staan. De anatomische vorm die zo ontstaat, sluit goed aan op uw lichaam. De twee absorptielagen zorgen ervoor dat urine vlot wordt geabsorbeerd. De zachte bovenlaag waarborgt het draagcomfort. U kunt dit product zowel overdag als ’s nachts gebruiken.

 

Superabsorberende korrels voor een altijd droog en fris gevoel

Depend verband Mini bevat net als de andere verbanden uit deze lijn een ABSORB-LOC kern. Deze zorgt voor een snelle absorptie en zet de urine in de productkern om in een gelvorm. Dit doet het met behulp van de superabsorberende korrels. De omzetting in gel zorgt ervoor dat u te allen tijde een droog en dus fris gevoel behoudt. Met de urine zelf worden ook eventuele nare geurtjes in de productkern opgeslagen. Het materiaal is over de lengte van het gehele verband absorberend.

 

Hoe legt u Depend verband Mini aan?

Het aanleggen van dit voor lichte incontinentie geschikte materiaal is eenvoudig en vergelijkbaar met het plaatsen van maandverband of een inlegkruisje. Wel is het dragen van een goed aansluitende onderbroek een voorwaarde, zodat het verband op zijn plek blijft zitten. Wanneer u het verband uit zijn individuele verpakking haalt en de papieren beschermstrook aan de onderzijde verwijdert, plakt u het in uw onderbroek en drukt u het even aan. Trekt u uw ondergoed goed omhoog, zodat het verband in het kruis aansluit.

Extra tips bij het gebruik van Depend verband Mini

Dit verband van Depend kan na gebruik niet door het toilet worden gespoeld. U deponeert het in plaats daarvan in een prullenbak of sanitairemmer. In die laatstgenoemde kunt u geparfumeerde zakjes plaatsen om geurtjes te voorkomen. Het beste is om katoenen ondergoed te dragen wanneer u dit product gebruikt. Uit delicatere ondermode kan dit verband door de stevige plakstrip wat lastiger te verwijderen zijn.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review