Depend verband Normal - 12 pakken - 168 stuks
Depend verband Normal - 12 pakken - 168 stuks 37,95

Depend verband Normal - 12 pakken - 168 stuks

37,95

Depend verband Normal kent een opnamecapaciteit van 245 milliliter en is verkrijgbaar in één afmeting: 9 x 23,5 centimeter.

Op voorraad
ZI-nummer: 16235827
EAN: 5029053561653-12
SKU: 10022235-12
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Normal

Depend verband Normal is een van de acht producten uit de lijn van Depend verbanden voor dames. Het materiaal is geschikt voor u wanneer u kleine scheutjes urine verliest, of regelmatig plotselinge aandrang voelt en daarbij niet op tijd het toilet kunt halen. Dit urineverlies kan voorkomen wanneer u sport of andere lichamelijke inspanningen verricht, maar ook wanneer u hoest, niest of lacht. Op de verpakking van Depend verband Normal zijn drie van de acht afgebeelde druppels ingekleurd. Het verband is het op twee na lichtste uit deze lijn. Een verpakking bevat 14 stuks. 

Comfort en bescherming hand in hand

Depend verband Normal is verkrijgbaar in één afmeting: 9 x 23,5 centimeter. Er zijn dus geen verschillende maatvoeringen, zoals bij diverse andere producten als pants voor dames en heren wel het geval is. Het rechthoekige product is geschikt voor incontinentie voor urine. Draagsters van dit product geven aan dat zij zich door de lengte van het verband extra zeker voelen, terwijl ze deze tijdens het dragen ervan niet voelen. Optimale bescherming en comfort gaan hand in hand.

Wat is het absorptievermogen van Depend verband Normal?

Depend verband Normal kent een opnamecapaciteit van 245 milliliter. Dit betekent dat het in staat is om meerdere malen druppels of scheutjes urine op te vangen en te absorberen. De meeste dames dragen het materiaal niet totdat het geheel verzadigd is, maar kiezen er uit hygiënisch oogpunt voor om deze vaker te verwisselen. Het verband is niet geschikt wanneer er sprake is van vochtige flatulentie (winderigheid). Hiervoor is een product met meer lengte noodzakelijk of kunnen pants een oplossing zijn.

De voordelen van dit incontinentiemateriaal op een rijtje

Een van de grootste voordelen van dit product is behalve de bescherming die het biedt, het feit dat u geenszins voelt dat u incontinentiemateriaal draagt. De zachte bovenzijde garandeert u optimaal draagcomfort en het verband is dusdanig dun dat u het tijdens het dragen niet voelt. Ook is het onder uw kleding niet zichtbaar. De stevige plakstrip waarvan het verband is voorzien, geeft u alle bewegingsvrijheid die u wenst. Om deze reden wordt Depend verband Normal aangeraden aan vrouwen met een actieve levensstijl.

Hoe draagt u dit verband?

Het aanleggen van het verband is niet anders dan het aanleggen van maandverband of een inlegkruisje. U haalt het product uit de verpakking en verwijdert de beschermstrook die zich aan de onderzijde bevindt. Vervolgens brengt u het aan in elastisch, nauwsluitend ondergoed. Door het verband even aan te drukken, zorgt u ervoor dat het extra goed gefixeerd blijft. Het is overigens belangrijk dat u uw onderbroek goed omhoog trekt. Een stevige aansluiting in het kruis beschermt u maximaal tegen lekkage.

Optimale bescherming dankzij superabsorberende polymeren

Depend maakt gebruik van een technologie die door het merk zelf ABSORB-LOC wordt genoemd. Dit houdt in dat de kern van het product bestaat uit superabsorberende polymeren, kortweg SAP, die de urine razendsnel opnemen, in een gel omzetten en zo weten ‘op te sluiten’. Samen met de urine worden ook eventuele nare geurtjes opgesloten. Zo houdt u de hele dag een droog en schoon gevoel.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review