Depend Pants voor Vrouwen Normal S/ M   |6  pakken | 60  stuks
Depend Pants voor Vrouwen Normal S/ M |6 pakken | 60 stuks 54,95

Depend Pants voor Vrouwen Normal S/ M |6 pakken | 60 stuks

54,95

Depend Pants voor Vrouwen Normal S/M zijn incontinentiebroekjes die geschikt zijn voor dames met een heupomtrek tussen de 70 en 105 centimeter en heeft een opnamecapaciteit van 995 milliliter

Op voorraad
ZI-nummer: 16115805
EAN: 5029053539669
SKU: 10092260-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Pants voor Vrouwen Normal S/M

Depend Pants voor Vrouwen Normal zijn incontinentiebroekjes die geschikt zijn wanneer u flinke scheuten of bijna uw volledige blaasinhoud aan urine verliest en/of te maken heeft met vochtige flatulentie (winderigheid). Incontinentie kan optreden wanneer u lacht, sport, iets zwaars tilt of wanneer het u niet op tijd lukt om het toilet te bereiken. Depend Pants voor Vrouwen Normal S/M is absorberend materiaal met de pasvorm van ondergoed, dat u precies daar weet te beschermen waar u dat als vrouw het meest nodig heeft. Een verpakking bevat 10 stuks.

 

Welke maat hebben de incontinentiebroekjes Normal S/M?

De Depend Pants voor Vrouwen Normal S/M zijn incontinentiebroekjes die geschikt zijn voor dames met een heupomtrek tussen de 70 en 105 centimeter. Dit komt overeen met de confectiematen 36 tot 42. De Normal incontinentiebroekjes zijn eveneens verkrijgbaar in maat L, welke geschikt is voor dames met een heupomtrek tussen de 95 en 130 centimeter, wat overeenkomt met de confectiematen 42-50. Twijfelt u over welke maat voor u geschikt is? Probeert u dan altijd eerst de kleinste uit. Elke maat heeft hetzelfde absorptievermogen.

 

Het absorptievermogen van dit product

Depend Pants voor dames bestaan in verschillende soorten: Normal, Super en Maximum. De Normal is geschikt voor dames met lichte tot matige incontinentie en heeft een opnamecapaciteit van 995 milliliter. Dit houdt in dat het product kleine scheutjes urine in één keer kan opnemen. Depend Pants Super zijn op hun beurt geschikt voor matig urineverlies en de Maximum voor zwaar urineverlies. Ondanks het absorptievermogen van de Depend Pants voor vrouwen Normal S/M kiezen de meeste dames er uit het oogpunt van hygiëne voor om de broekjes regelmatig te verwisselen.

 

De voordelen van de Depend incontinentiebroekjes

Depend Pants voor de vrouw Normal S/M is een incontinentiebroekje met een snelle absorptie. De urine die u verliest, wordt snel naar de productkern geleid en daar ‘opgesloten’. De geurprotectie zorgt ervoor dat het product niet alleen onzichtbaar, maar ook geurloos is. De sneldrogende laag van de pants garanderen u een altijd droog gevoel. De pants zijn hygiënisch en discreet verpakt, waardoor u deze gemakkelijk in uw zak kunt stoppen. De incontinentiebroekjes, die u in plaats van uw normale ondergoed draagt, sluiten perfect aan op uw lichaam.

 

Hoe draagt u Depend Pants voor de vrouw Normal S/M?

Het aantrekken van de incontinentiebroekjes doet u net als het aantrekken van gewoon ondergoed. Wanneer u het broekje uit de verpakking haalt, kunt u aan het gekleurde icoontje zien wat de achterzijde is. U stapt in het broekje en trekt deze voor een goede aansluiting goed omhoog. Eventuele huidplooien dienen buiten het broekje te vallen. Dit geldt vooral voor de huidplooien die zich aan de binnenzijde van de dijen bevinden. Wanneer u uw pants wilt verwisselen, scheurt u deze aan de naden aan de zijkant open. Het product kan niet worden doorgespoeld, maar dient in een sanitairemmer te worden gedeponeerd.

 

Total Protect System

Depend maakt bij zijn incontinentiemateriaal gebruik van het zogeheten Total Protect System: een systeem dat speciale, snelle absorptiekanalen bevat voor de snelle afvoer van urine, maar ook over geur eliminerende filters beschikt. Zo behoudt u altijd een fris gevoel. De Depend Pants voor Vrouwen Normal S/M zijn speciaal voor het vrouwelijk lichaam gemaakt. Zo weet de anatomische pasvorm onder andere de benen beter te omsluiten. Zelfs wanneer u een actieve leefstijl hanteert, geniet u zo van optimale bescherming.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review