Depend verband Ultra Mini - 12 pakken - 264 stuks
Depend verband Ultra Mini - 12 pakken - 264 stuks 33,95

Depend verband Ultra Mini - 12 pakken - 264 stuks

33,95

Het lichtste verband uit deze lijn van Depend heeft een breedte van 7,5 centimeter. De lengte ervan betreft 19 centimeter. Het heeft een absorptievermogen van 80 milliliter

Op voorraad
ZI-nummer: 16235789
EAN: 5029053561639
SKU: 10110668-12
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Ultra Mini

Depend verband Ultra Mini is het dunste verband uit de gehele lijn van Depend en wordt daarom ook vaak aangeduid met de term inlegkruisje. Dit product is geschikt voor u wanneer u een zeer lichte vorm van urineverlies hebt. We spreken dan over het verlies van enkele druppels urine. Dit kan voorkomen bij bepaalde vormen van inspanning, lachen, niezen, hoesten of het nadruppelen na toiletbezoek. Depend verband Ultra Mini is de dunste en meest discrete oplossing. Een verpakking bevat 22 stuks. Voor extra hygiëne en discretie zijn de inlegkruisjes individueel verpakt.

Superabsorberende polymeren, verspreid over de gehele lengte van het product

Het lichtste verband uit deze lijn van fabrikant Depend heeft een breedte van 7,5 centimeter. De lengte ervan betreft 19 centimeter, wat bijna 5 centimeter korter is dan het Depend verband Mini, dat na de Ultra Mini het lichtste artikel is. De absorberende korrels, zogeheten polymeren, bevinden zich over het gehele oppervlak van het product. De hoogste concentratie bevindt zich echter in het midden.

Wat is het absorptievermogen van Depend verband Ultra Mini?

Op de verpakking van Depend verband Ultra Mini wordt het lichte karakter van dit product aangeduid met het feit dat 1 van de 8 afgebeelde druppels ingekleurd is. Dit incontinentiemateriaal, ook wel inlegkruisje genoemd, heeft een absorptievermogen van 80 milliliter. Dit is meer dan voldoende om meermaals enkele druppels urine op te vangen en te absorberen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor het risico op lekkage.

De ABSORB-LOC technologie van Depend

Ook lichte incontinentie kan vervelend zijn en een impact hebben op uw dagelijks leven. Dankzij de ABSORB-LOC technologie waarvan Depend verband Ultra Mini is voorzien, hoeft niets u echter in de weg te staan om uw dagelijks leven zoals voorheen te blijven leiden. De superabsorberende korrels, die over het hele product verspreid zijn, weten de urine snel te absorberen en van de huid weg te leiden naar de productkern. Daar wordt het omgezet in een droge gel. Dit proces voorkomt ongelukjes door ongewenst urineverlies, maar ook de verspreiding van onaangename geurtjes.

Het aanbrengen van het inlegkruisje

Depend verband Ultra Mini draagt u in een goed passende, nauw aansluitende onderbroek. Alleen op deze manier zal het product niet kunnen verschuiven, wat essentieel is voor zijn betrouwbaarheid. Net als regulier maandverband of inlegkruisjes verwijdert u de beschermstrook en plakt u het product in uw ondergoed. Duwt u het even goed aan alvorens u uw onderbroek optrekt. Zo weet u zeker dat het verband stevig op zijn plaats blijft zitten. U kunt het inlegkruisje niet doorspoelen. Na gebruik deponeert u deze dus in de prullenbak of de sanitairemmer.

 

Het verschil tussen Depend verband Ultra Mini en reguliere inlegkruisjes

Veel vrouwen moeten een drempel over voor ze starten met het gebruik van incontinentiemateriaal. Als alternatief gebruiken ze vaak liever reguliere inlegkruisjes. Depend verband Ultra Mini blijft echter drie keer droger dan een gewoon inlegkruisje. Alhoewel reguliere inlegkruisjes veel van dit product weghebben, worden deze -ook wel panty liners genoemd- gebruikt als barrière tegen dagelijkse vaginale afscheiding of een zeer lichte menstruatie. Deze hoeveelheden zijn aanzienlijk minder dan druppels urine. Bovendien zijn gewone inlegkruisjes niet in staat om nare geurtjes door urineverlies te voorkomen. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review