Depend verband Super Night - 12 pakken - 72 stuks
Depend verband Super Night - 12 pakken - 72 stuks 39,95

Depend verband Super Night - 12 pakken - 72 stuks

39,95

Depend verband Super Night heeft een afmeting van 14,4 x 40,5 centimeter en heeft een absorptievermogen van 890 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 16235916
EAN: 9509438816852
SKU: 5029053561615
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Super Night

Depend verband Super Night is voor u een goede keuze wanneer u grote hoeveelheden urine verliest bij plotselinge aandrang. Dit kan betekenen dat u het toilet niet op tijd haalt, maar ook dat u urineverlies ervaart wanneer u lacht, niest, hoest, iets optilt of sport. Alhoewel u dit verband ook overdag kunt dragen, is het bij uitstek geschikt voor in de nacht. Het product, dat in een verpakking van 6 stuks wordt geleverd, geeft u net dat beetje extra bescherming. Draagt u overdag het Depend verband Super of Super Plus? Dan is dit verband voor de nachtelijke incontinentie raadzaam.

ABSORB-LOC technologie

Fabrikant Depend behoort tot de wereldwijde marktleiders op het gebied van incontinentiemateriaal. Het merk is dan ook een voorloper op het gebied van alle technologische ontwikkelingen die absorptie en draagcomfort naar een nog hoger niveau tillen. De verbanden van Depend zijn stuk voor stuk voorzien van een ABSORB-LOC kern, welke razendsnelle absorptie waarborgt. De urine wordt in de kern door superabsorberende korrels omgezet in een droge gel. De urinegeur wordt eveneens in die gel opgeslagen, waardoor u altijd droog blijft én fris blijft ruiken.

De voordelen van Depend verband Super Night

Depend verband Super Night beschikt over een sterke plakstrook, waardoor het product altijd goed op zijn plaats blijft zitten. Het verband sluit dankzij zijn anatomische vorm nauw aan op uw lichaam, wat openingen en dus lekkages voorkomt. De opstaande elastische zijkanten geven extra bescherming. De gehele oppervlakte van het verband heeft absorberend vermogen. De verbanden zijn individueel verpakt.

 

Absorptievermogen

Depend verband Super Night herkent u op de verpakking niet alleen aan zijn naam, maar ook aan de zes van de in totaal acht druppels die zijn ingekleurd. Dit houdt in dat het product geschikt is voor matige tot zwaardere incontinentie. Het verband heeft een afmeting van 14,4 x 40,5 centimeter en heeft een absorptievermogen van 890 milliliter. Gezien het feit dat een volledige blaasinhoud tussen de 350 en 450 milliliter telt, kunt u erop rekenen dat dit product u ’s nachts efficiënt droog weet te houden. Wanneer u slechts last heeft van stressincontinentie, oftewel het verlies van scheutjes, is dit verband te groot.

Incontinentiemateriaal dat uw nachtrust bevordert

De bovenzijde van Depend verband Super Night is zijdezacht, waardoor u het gevoel heeft dat u gewoon ondergoed draagt. Dit geeft tijdens het slapen het benodigde comfort. Het verband wordt gekenmerkt door een efficiënte en snelle absorptie. Dit betekent dat uw slaap niet wordt onderbroken door een vervelend nat gevoel. Depend verband Super Night is daarmee ook nachtrust bevorderend. De anatomische vorm van het verband en de opstaande randjes waarvan deze is voorzien, zorgen ervoor dat zelfs de meest onrustige slapers beschermd blijven.

Het aanleggen van het verband

Depend verband Super Night plaatst u met de plakstrip naar beneden in een goed aansluitende slip of damesboxershort. Het is van belang dat het product goed op zijn plek blijft zitten. Drukt u het verband ook even extra aan, zodat het niet kan verschuiven. Uw ondergoed trekt u goed omhoog. Net als maandverband trekt u ook dit product na gebruik uit uw ondergoed. Het kan niet door het toilet worden gespoeld, maar dient in een prullenbak of sanitairemmer te worden gedeponeerd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review