TENA TENA Men Protective Shield Level 0 14 Stuks
TENA Men Protective Shield Level 0 14 Stuks 5,95

TENA Men Protective Shield Level 0 14 Stuks

5,95

TENA Men Protective Shield beschermt de hele dag door tegen de gevolgen van urineverlies. Het beschermt tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes. Let op: Nieuwe verpakking, zelfde bescherming.

Op voorraad
 • Koop 12 voor €3,75 per stuk en bespaar 37%
ZI-nummer: 75040303
EAN: 7322540770339
SKU: 750403
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Men Protective Shield details

Absorptievermogen 100 ml
Lengte 18 cm
Type product Inlegger
Inhoud  14 stuks

 

TENA Men Protective Shield

TENA Men Protective Shield is een ultradunne inlegger die speciaal voor het mannenlichaam werd ontwikkeld. Het zachte materiaal en de discrete pasvorm bieden u, naast maximale bescherming, het ultieme draagcomfort. De TENA Men Protective Shield is de lichtste inlegger binnen de TENA Men lijn en is geschikt voor mannen die enkele druppels verliezen. Deze variant wordt ook wel level 0 of Extra Light genoemd en heeft een absorptievermogen van 100 milliliter. Het zwarte, mannelijke design sluit goed aan en beschermt u waar u ook bent tegen de vervelende gevolgen van licht urineverlies.

Maten en absorptievermogen van de inleggers voor heren

Omdat de TENA Men Protective Shield een inlegger is, bestaat deze niet in verschillende maten. U plaatst de inlegger in uw ondergoed ter hoogte van de penis, waardoor lichaamsomvang geen rol van belang speelt. Wel wordt er binnen de TENA Men lijn onderscheid gemaakt in absorptiecapaciteit. Zoals genoemd is de TENA Men Protective Shield (level 0) de lichtste inlegger, gevolgd door de inleggers level 2, level 3 en vervolgens het broekje (level 4). Naarmate de absorptiecapaciteit van de inleggers toeneemt, worden deze breder en langer. 

Product Opnamecapaciteit Maat
TENA Men Protective Shield 100 ml. 18 x 13 cm.
TENA Men Level 1 250 ml. 18 x 14 cm.
TENA Men Level 2 487 ml. 27 x 24 cm.
TENA Men Level 3 700 ml. 27 x 24 cm.


Absorberende kern en Odour Control

De TENA Men Protective Shield beschermt mannen met een lichte vorm van incontinentie de hele dag door tegen de gevolgen daarvan. Het product heeft een sterk absorberende kern die ervoor zorgt dat de verloren druppels urine direct worden opgenomen. Deze blijven niet aan het oppervlak van het product, maar worden in de kern opgeslagen zodat u altijd dat droge, frisse gevoel behoudt. Diezelfde technologie zorgt ervoor dat u zich ook om de ontwikkeling van vervelende geurtjes geen zorgen hoeft te maken. De Odour Control, zo kenmerkend voor het TENA incontinentiemateriaal, weet ongewenste geurtjes efficiënt te neutraliseren.

Maximale veiligheid en bescherming

TENA is marktleider op het gebied van incontinentieproducten en werkt doorlopend aan de verbetering van zijn materialen. Zo kunt u er dus van uitgaan dat de TENA Men Protective Shield inleggers u maximale veiligheid en bescherming weten te bieden bij minimaal urineverlies. De inleggers zijn speciaal ontwikkeld om op het mannelijke lichaam aan te sluiten. De prettige pasvorm die daarvan het gevolg is, zorgt voor extra bescherming en draagcomfort. Aan de achterzijde van de TENA Men Protective Shield bevindt zich een plakstrip waarmee u de inlegger stevig in uw ondergoed kunt bevestigen.

Praktische informatie rondom de TENA Men Protective Shield

TENA Men Protective Shield is niet alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis, maar ook daarbuiten. Waar u ook heen gaat, de inlegger houdt u discreet beschermd tegen de druppels urine die u verliest. De inleggers zijn per stuk verpakt waardoor u ze handig met u mee kunt nemen. Verwisselt u uw inlegger, dan kunt u het gebruikte product in de verpakking van de schone inlegger wikkelen en dit in zijn geheel in de sanitairemmer werpen. De inleggers zijn uitvoerig dermatologisch getest op huidvriendelijkheid.

Hoe gebruikt u de TENA Men Protective Shield?

Het aanleggen van de TENA Men Protective Shield is erg eenvoudig en in een paar stappen te volbrengen. Ten eerste neemt u het product uit zijn individuele verpakking en vouwt u het uit elkaar. De brede kant van de TENA Men Protective Shield hoort de bovenzijde te zijn. Vervolgens verwijdert u het beschermpapier en plaatst u de inlegger aan de voorzijde van uw ondergoed. U gebruikt de plakstrip om deze stevig te bevestigen. U kunt het product gemakkelijk losmaken en herbevestigen, simpelweg door het los te trekken en opnieuw te plakken. De inlegger is enkel geschikt voor strakzittend ondergoed.

Een zwart product, volgens de voorkeur van mannelijke dragers

In tegenstelling tot veel andere incontinentiematerialen van dit merk, is de TENA Men Protective Shield in het zwart uitgevoerd. Dit is doorgaans het eerste wat de gebruikers ervan opvalt. TENA heeft hier bewust voor gekozen, omdat uit gebruikersonderzoek blijkt dat mannen de voorkeur geven aan een zwart product boven een witte. De kleur is mannelijker en tevens minder sterk geassocieerd met incontinentie. De verwachting is dat nog meer producten uit de TENA Men lijn in de toekomst in het zwart zullen worden uitgevoerd.

Voor overdag en ‘s nachts

De TENA Men Protective Shield is voor zowel overdag als ’s nachts geschikt. De enige voorwaarde is dat u altijd nauw aansluitend onderzoek draagt. In een wijde boxershort zal de inlegger niet op zijn plek blijven zitten en niet kunnen doen wat hij belooft. Bij heren is er vaak sprake van overloopincontinentie en ook van stress- oftewel inspanningsincontinentie. Ook voor mannen in de laatste categorie, die overdag scheutjes verliezen bij lichte lichamelijke inspanning, is de TENA Men Protective Shield een prima product. Tijdens het slapen is uw lichaam namelijk geheel ontspannen.

Kenmerken TENA Men Protective Shield op een rijtje

 • Speciaal ontwikkeld voor het mannelijke lichaam
 • Biedt bescherming bij licht urineverlies en nadruppelen
 • Absorberende kern voor een continu droog gevoel
 • Ultradunne inleggers (3 mm) met een discrete pasvorm
 • Geen last van nare geurtjes dankzij Odour Control
 • Blijft goed zitten dankzij de plakstrip
 • Dermatologisch getest
 • Per stuk verpakt
 • 14 stuks per verpakking
 • Lengte: 18 cm
 • Vochtopname: 100 ml


Automatische herhaalservice voor TENA Men Protective Shield

Veel heren die last hebben van lichte incontinentie en hiervoor gebruikmaken van de TENA Men Protective Shield, vinden het prettig om niet telkens een nieuwe bestelling te hoeven te plaatsen of de wandeling naar supermarkt of drogisterij te hoeven maken. Zij maken gebruik van onze automatische herhaalservice, waarbij de door u gewenste hoeveelheid TENA Men Protective Shield periodiek bij u thuis wordt bezorgd. Indien u dit ook prettig lijkt stellen we dit graag voor u in. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice zodat we dit kort kunnen sluiten. Het stopzetten of aanpassen kan altijd en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
8.4 / 10
(21)
10 / 10
Lonelyboy uit België 18 Maart 2019

Ik ben zeer tevreden over de aankoop en het gebruik van dit product.

8 / 10
Alex uit België - Herent 16 Maart 2019

Vooral bij koude periodes

10 / 10
gebruiker uit Merchtem 16 Maart 2019

Het product vangt druppeltjes perfect op en is zeer licht om te dragen

2 / 10
Goetschalckx uit Antwerpen Deurne 31 Januari 2019

Zit niet confortabel als Tena Slip, daarom kies voor Tena slip

2 / 10
Goetschalckx uit Antwerpen Deurne 29 Januari 2019

Geef mij maar een Tena Sip Maxi en Ultima

8 / 10
Wallie uit Huizen 12 Oktober 2018

Snel en correct geleverd.
Het product is gemakkelijk te gebruiken en geeft een schoner gevoel.
Een papiertje gebruiken tegen nadruppelen is niet voldoende. Deze dunne Protective Shield, houdt het lekker hygienisch

8 / 10
Ed uit Wernhout 30 September 2018

Volgens mij is er een foutje gemaakt, ik heb 2 x 10 doosjes ontvangen, nr. 22177 en nr 22178.
Ik zal er nog een bedrag voor betalen.

10 / 10
Eira uit Chartres 03 September 2018

Geeft een gerust gevoel

10 / 10
Him uit Zundert 07 Juni 2018

Met veel meer plezier kan ik nu genieten van de zomer. Een lichte broek aan geeft geen problemen meer. Ik voel me veilig!

10 / 10
Barry uit Arnhem 24 Mei 2018

Absorbeert goed bij weinig druppels. Merk bijna niet dat ik hem draag.

10 / 10
Pixlmaker uit Wehl 17 Mei 2018

Ik heb chemotherapie en dat heeft urine verlies als 1 van de bijwerkingen en ik ben hier fantastisch mee geholpen....makkelijk te dragen en geeft je heel veel zekerheid, deze zwarte uitvoering is voldoende voor mij.

10 / 10
ha.akkermans uit made 11 April 2018

fijn draag comfort

10 / 10
Freek uit Den Haag 05 April 2018

Dagelijks gebruik om dat ik altijd het risico loop van een beetje urine verlies. Het is dun en je voelt het niet in gebruik. Hierdoor voel ik me zekerder en weer vrij. Mooi product waar ik erg blij mee ben.

10 / 10
Luap uit Asch 17 Maart 2018

Vanwege licht urineverlies, ook na het plasen gebruik in Tena men en het voldoet uitstekend aan mijn verrwachtingen.

6 / 10
Stadsje uit Noord NL 10 Maart 2018

De pasvorm is niet geheel naar wens. Werking prima, maar de ene boxer is de andere (kennelijk) niet...

8 / 10
AJN uit Zuid-Holland 06 Maart 2018

Eenvoudig te gebruiken, licht en makkelijk; wel opletten dat het voor de hoeveelheid urineverlies niet te licht is.

10 / 10
Gijs Weideveld uit Angeren 26 Februari 2018

Twee a drie keer per week

10 / 10
MarS uit Zeeland 21 December 2017

Ik loop met meer zekerheid de deur uit, omdat ik weet dat Tena mijn nadruppels opvangt

8 / 10
Gert uit Amersfoort 20 December 2017

Ik plak het in mijn ondergoed

8 / 10
Rien uit Utrecht 14 December 2017

Dagelijks

8 / 10
SH uit Utrecht 22 November 2017

Ik ben zelfs vergeten dat ik het draag.