TENA Men Active Fit Level 2  20 stuks
TENA Men Active Fit Level 2 20 stuks 10,95

TENA Men Active Fit Level 2 20 stuks

10,95

TENA Men Level 2 heeft een absorptie van 487 ml en een afmeting van 27 x 24 cm. Let op: Nieuwe naam en verpakking, zelfde vertrouwde bescherming.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €8,80 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 75077605
EAN: 7322540016383
SKU: 750776
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Men Level 2 details

Absorptievermogen 487 ml
Type product Inlegger
Inhoud 20 stuks
Maat 27 x 24 cm

 

TENA Men Level 2 uitgebreide informatie

Is er bij u sprake van lichte tot matige incontinentie? TENA Men Level 2 is er voor de mannen die iets meer dan enkele druppels verliezen. De inlegger zorgt ervoor dat u de zekerheid kunt behouden die u nodig heeft, waar u zich ook bevindt en hoe actief u ook bent. TENA Men Level 2 heeft met zijn opnamecapaciteit van 487 milliliter een sterker absorberend vermogen dan Level 1, maar biedt hetzelfde onverminderde draagcomfort. Het discrete verband is onzichtbaar onder uw kleding. TENA Men Level 2 heeft een afmeting van 24x27 centimeter. Een verpakking bevat 20 verbanden. 

Hoe lang draagt u de inlegger?

Met zijn medium absorberende vermogen is TENA Men Level 2 goed in staat scheuten urine op te vangen. De plakstrip houdt het product in uw ondergoed op de juiste plaats, zodat u zonder zorgen door kunt gaan met uw bezigheden. Veel mannen vragen zich af wanneer ze het materiaal dienen te vervangen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft dit niet direct na ieder urineverlies. In principe kunt u het incontinentiemateriaal elke 4 tot 6 uur vervangen. ’s Nachts kunt u het materiaal langer gebruiken. Er geldt dan een maximum van ongeveer 10 uur.

Incontinentiemateriaal passend bij de mannelijke anatomie

Het TENA Men incontinentiemateriaal werd na zorgvuldig onderzoek naar onder andere de mannelijke anatomie op de markt gebracht. Vrouwen urineren recht naar beneden, maar voor mannen is dit anders. Zij urineren aan de voorkant. Daar is de TENA Men Level 2 op aangepast. Het brede deel van de inlegger plaatst u altijd aan de bovenzijde en het smalle stuk aan de onderzijde. Door ervoor te zorgen dat er zich voldoende materiaal rondom de penis bevindt, wordt lekkage efficiënt voorkomen.

TENA Men Level 2 bij fecesverlies

TENA Men Level 2 wordt voornamelijk gebruikt voor urineverlies, maar ook is de inlegger bruikbaar in het geval van ontlastingsverlies en aambeien. In een dergelijke situatie plaatst u de TENA Men Level 2 inlegger andersom, dus met de brede zijde aan de achterkant. Uiteraard kan de inlegger u bij het verlies van kleine hoeveelheden van dienst zijn. Verliest u grotere hoeveelheden ontlasting, dan is het aan te raden om over te stappen op pants oftewel incontinentiebroekjes. Vanuit hygiënisch oogpunt wordt aangeraden om de inlegger na elk fecesverlies te verwisselen. Dit voorkomt geurtjes en huidirritaties.

Materiaal met een driedubbele werking

TENA Men Level 2 is een komvormige inlegger die u dankzij zijn ontwerp maximale bescherming tegen doorlekken biedt. Wanneer u urine verliest, wordt dit zo snel mogelijk naar de kern van het product geleid. Daar bevinden zich ultra-absorberende kunststof korrels die de urine als het ware opsluiten en omzetten in een gel. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen krijgt de urine zo niet meer de kans om weg te lopen, ook worden nare geurtjes voorkomen en blijft uw huid droog en zodoende vrij van irritaties zoals jeuk en roodheid.

Maximale discretie dankzij superabsorberende polymeren

Polymeren zijn kleine kunststof korreltjes die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Al het TENA incontinentiemateriaal dat u direct op uw huid draagt, is van deze kunststof korreltjes voorzien. Tegenwoordig verloopt het proces van urineabsorptie dan ook een stuk efficiënter dan vroeger, toen producten voornamelijk uit wattenpulp bestonden. Polymeren kunnen niet alleen meer urine opnemen, maar houden dit ook goed vast. Ook wanneer er gewicht op drukt, bijvoorbeeld wanneer u zit. Hun sterk absorberende karakter verklaart waarom de TENA mens pads level 2 zo een discreet product is.  

Het product aanleggen

De inleggers worden in de fabriek strak in de verpakking gestopt. Wanneer u de TENA Men Level 2 aanlegt, is het belangrijk om deze, nadat u de inlegger uit de verpakking haalt, even in de lengte dubbelvouwt als een bootje. Pas dan is het product in staat om de lijnen van uw lichaam te volgen. Het vouwen zorgt ervoor dat het materiaal zijn oorspronkelijke vorm weer krijgt en zijn belofte maximaal waarmaakt: u droog en fris houden. De TENA Men Level 2 inlegger dient u altijd in een strakke onderbroek of boxer te plaatsen om verschuiven te voorkomen.

TENA Men Level 2 voordelen

TENA Men Level 2 is dé inlegger voor heren met lichte tot matige incontinentie die op zoek zijn naar discreet materiaal dat hen in staat stelt alle activiteiten zoals ze gewend zijn uit te kunnen voeren. De stevige plakstrip houdt het verband in uw ondergoed op zijn plaats, terwijl de superabsorberende korrels u droog houden en de Odour Control het risico op het ontstaan van ongewenste geurtjes sterk terugdringt. De bovenste laag van de TENA Men Level 2 voelt aan als stof, wat het draagcomfort verhoogt.

Alle TENA Men Inleggers op een rijtje:

Product Opnamecapaciteit Maat
TENA Men Protective Shield 100 ml. 18 x 13 cm.
TENA Men Level 1 250 ml. 18 x 14 cm.
TENA Men Level 2 487 ml. 27 x 24 cm.
TENA Men Level 3 700 ml. 27 x 24 cm.

 

Automatische herhaalservice voor TENA Men Level 2

Maakt u op regelmatige basis gebruik van de TENA mens pads level 2, dan kunt u indien gewenst onze automatische herhaalservice inschakelen. U krijgt de inleggers dan automatisch bij u thuis gestuurd. Dit kan elke 6 weken zijn maar bijvoorbeeld ook elk kwartaal. Net wat u nodig heeft. Voorafgaand aan elke verzending sturen wij u nogmaals een bevestiging. Uw automatische bestelling met de TENA Men Level 2 inleggers aanpassen of opzeggen kan altijd en zonder voorwaarden of consequenties.

Men Level 2 Product videoOverige informatie
MDR informatie