TENA Men Active Fit Level 3  16 stuks
TENA Men Active Fit Level 3 16 stuks 10,95

TENA Men Active Fit Level 3 16 stuks

10,95

TENA Men level 3 heeft een afmeting van 27 x 24 centimeter en kan 700 ml vocht absorberen. Let op; nieuwe naam en verpakking, zelfde vertrouwde bescherming.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €8,80 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 75070800
EAN: 7322541493503
SKU: 750830
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Men Level 3 details

Absorptievermogen 700 ml.
Type product Inlegger
Inhoud 16 stuks
Maat 27 x 24 cm.

 

TENA Men Level 3 uitgebreide informatie

Verliest u als man regelmatig scheuten urine? Dan is er bij u sprake van matige incontinentie. Iets waarvan de meeste mensen even moeten slikken wanneer ze het horen, maar wat uw dagelijks leven geen strobreedte in de weg hoeft te leggen. Zeker niet wanneer u gebruikmaakt van TENA Men Level 3, een inlegger speciaal voor mannen met een absorptiecapaciteit van 700 milliliter. Daarmee is de TENA Men Level 3 de sterkst absorberende uit de lijn van hereninleggers. Het product, dat een lengte van 27 centimeter en een breedte van 24 centimeter heeft, beschermt u de hele dag door tegen doorlekken, een vochtig gevoel en ongewenste geurtjes.

Alle TENA Men Inleggers op een rijtje:

Product Opnamecapaciteit Maat
TENA Men Protective Shield 100 ml. 18 x 13 cm.
TENA Men Level 1 250 ml. 18 x 14 cm.
TENA Men Level 2 487 ml. 27 x 24 cm.
TENA Men Level 3 700 ml. 27 x 24 cm.


Het aanleggen van het product

Prettige voordelen van TENA Men Level 3 zijn het discrete karakter van het product en het grote gebruiksgemak. Gebruikt u de inlegger voor het eerst? In enkele stappen heeft u deze in uw ondergoed bevestigt. Daarbij is het belangrijk om op te merken dat uw onderbroek of boxershort nauw op uw lichaam dient aan te sluiten. Dit voorkomt dat de TENA Men Level 3 kan gaan verschuiven en de urine er alsnog langs kan lopen. Wanneer u het verband uit zijn individuele verpakking haalt, vouwt u het even in de lengte zodat het zijn oorspronkelijke komvorm terugkrijgt.

Uw ondergoed plaatst u ter hoogte van uw knieën en vervolgens verwijdert u de afdekstrip aan de onderzijde van de TENA Men Level 3. Het brede deel van het verband plakt u aan de voorzijde, vlak onder de rand van uw ondergoed. Het smalle gedeelte komt onderaan. Bent u niet tevreden over hoe u het verband heeft aangelegd? Dan trekt u het gewoon weer los om het vervolgens opnieuw te plaatsen. Wanneer het eenmaal goed zit, kunt u uw ondergoed aantrekken. Na gebruik deponeert u het verband in een afvalemmer en nooit in het toilet; dit laatste veroorzaakt ernstige verstoppingen.

Optimale bescherming en altijd een fris gevoel

Dankzij de TENA Men Level 3 hoeft u zich over de nadelige gevolgen van urineverlies geen enkele zorgen te maken. De inleggers zijn voorzien van superabsorberend materiaal dat ervoor zorgt dat het vocht direct naar de kern wordt afgevoerd en daar wordt vastgehouden in de vorm van een gel. Zo ervaart u altijd een droog gevoel én blijft uw huid in optimale conditie. U zult dus nooit last hebben van een vochtig aanvoelende inlegger. Ook de ontwikkeling van nare geurtjes ten gevolge van het urineverlies wordt door de TENA Men Level 3 efficiënt bestreden. 

Ontwikkeld voor de mannelijke anatomie

TENA Men is een lijn met incontinentieproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor het mannelijk lichaam. Door de inleggers goed te laten aansluiten op de anatomie van de man, zijn zij nog beter in staat u te beschermen tegen urineverlies. De komvorm, die ontstaat door het zachte elastiek aan de zijkant van het product, zorgt voor optimale bescherming en comfort. Zelfs wanneer u in een keer een grote hoeveelheid urine verliest, zal deze door de inlegger worden tegengehouden, terwijl de superabsorberende korrels het vocht snel opnemen. De toplaag van TENA Men Level 3 voelt als een gewone stof aan.

Hoe lang kunt u TENA Men Level 3 dragen?

Wat betreft de duur van het dragen van TENA Men Level 3 bestaan geen strikte richtlijnen. In ieder geval is het niet zo, dat u de inlegger direct na wat urineverlies dient te verschonen. Gebruikt u de inlegger voor ontlastingsverlies (u plaatst deze dan andersom in uw ondergoed), dan doet u dit wel. Heren die last hebben van urineverlies houden doorgaans een periode van 4 tot 6 uur aan en besluiten dan om tena mens pads level 3 te verwisselen, ook als deze niet verzadigd is. Het geeft hen eenvoudigweg een hygiënisch gevoel.

Het verschil tussen de TENA Men Level 3 en de pants

Zoals u wellicht weet, bestaat er behalve de inleggers ook ander TENA incontinentiemateriaal, al dan niet speciaal voor heren. Zo zijn er ook TENA incontinentiebroekjes voor heren, de TENA Men Active Fit en de TENA Men Premium Fit. Deze zijn echter geschikt voor de opname van grotere hoeveelheden urine en dus aanbevolen wanneer u ook wel eens uw gehele blaasinhoud verliest. Zijn ook deze pants niet toereikend (het hoogste absorptieniveau is 1,5 liter), dan kunt u de witte unisex TENA Pants gebruiken. Deze hebben een maximale absorptiecapaciteit van 2,5 liter.

TENA Men Level 3 bij ontlastingsverlies

Het gebruik van TENA Men Level 3 hoeft niet beperkt te blijven tot incontinentie voor urine. Ook wanneer u last heeft van aambeien en hierdoor wat bloed verliest, of wanneer u ontlasting verliest zonder incontinent voor urine te zijn, kunt u deze inlegger gebruiken. U dient deze dan wel achterstevoren te dragen. Dit wil zeggen: met de brede kant niet rond uw penis, maar aan de achterzijde. Verliest u dunne ontlasting, dan geldt het advies de TENA Men Level 3 zo snel mogelijk te verwisselen. Zo voorkomt u de ontwikkeling van ongewenste geurtjes en huidirritaties.

TENA Men Level 3 en Automatische herhaalservice

Bent u een frequent gebruiker van tena mens pads level 3? Met onze automatische herhaalservice zorgt u ervoor dat u niet telkens naar de winkel hoeft te gaan voor uw aankopen of elke keer aan een online bestelling hoeft te denken. Wilt u ook gebruik maken van deze extra service, neemt u dan contact op met onze klantenservice, wij maken dit graag voor u in orde.


Product video TENA Men 3

Overige informatie
MDR informatie