TENA Pants Plus Small ProSkin
TENA Pants Plus Small ProSkin 15,50

TENA Pants Plus Small ProSkin

15,50

TENA Pants Plus Small is een sterk absorberend verband en broekje in één. Een perfecte keuze bij zwaar urineverlies. Maat: S (heupmaat: 65-85 cm)

Op voorraad
  • Koop 4 voor €13,95 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 79241501
EAN: 7322540587531
SKU: 792415
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Plus Small (S)

DTENA Pants Plus Small is de op twee na kleinste maat uit de Pluslijn van TENA. Dit comfortabele incontinentiebroekje, dat u na gebruik wegwerpt, biedt u de gewenste bescherming bij matig tot zwaar urineverlies. Het kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen en heeft een drievoudige bescherming. Niet alleen voorkomt de TENA Pants Plus S doorlekken, ook houdt het uw huid droog en beschermt het tegen de vervelende ammoniakgeurtjes van de urine. Geavanceerde technieken zoals de Dual Absorption Zone en de Odour Neutralizer zijn hiervoor verantwoordelijk. 

Over TENA Plus

Twijfelt u over wat voor u de juiste maat is? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste maat. Het is van belang dat het broekje goed aansluit op uw rug en buik en dat ook de elastische antilekrandjes op de juiste plaats vallen. Alleen zo bent u optimaal beschermd tegen doorlekken. Uw heupomvang meet u op door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. De maten op een rijtje:

 

Maat Heupomvang Absorptielevel
XXS 40 - 70 cm 1520 ml
XS 50 - 70 cm 1520 ml
S 65 - 85 cm 1520 ml
Medium (M) 80 -110 cm 1520 ml
Large (L) 100 -135 cm 1520 ml
Extra Large (XL) 120 - 160 cm 1520 ml

 

Het absorptievermogen van TENA Pants Plus Small

De TENA Pants Plus Small zijn voor u geschikt wanneer u last heeft van matig tot zwaarder urineverlies. Dit kan het regelmatig verliezen van druppels urine betekenen, maar ook het verliezen van (flinke) scheuten. Wel kunt u plassen wanneer u het toilet bezoekt. De TENA Pants Plus hebben een absorptievermogen van 1520 milliliter, maar vrijwel niemand gebruikt een broekje tot de volledige absorptiecapaciteit is bereikt.

Het maximale absorptievermogen wordt door de fabrikant van het materiaal gemeten door het product zich met water te laten volzuigen. In de dagelijkse praktijk is dit vrijwel nooit het geval, onder andere omdat men er vanuit hygiënisch oogpunt en voor een fris gevoel vaak voor kiest om incontinentiebroekjes na enkele uren te verwisselen. Doorgaans doet men dit elke vier tot zes uur.
 

Drievoudige bescherming

Zoals al even genoemd bieden de TENA Pants Plus S u niet alleen bescherming tegen het doorlekken, maar houden ze u ook droog en fris. De wegwerpbroekjes zijn vervaardigd van sterk absorberende materialen. Dankzij de Dual Absorption Zone wordt de urine razendsnel opgenomen en naar de productkern weggevoerd, waar het in een gel wordt omgezet. De Odour Neutralizer beschermt u optimaal tegen nare geurtjes: de micropareltjes die in de TENA Pants aanwezig zijn, verhinderen de groei van bacteriën. Dit gebeurd ook bij al het andere TENA incontinentiemateriaal.


Maximaal beschermd dankzij goede pasvorm

Onder mannen en vrouwen met incontinentie behoren de TENA Pants Plus S tot de vaakst gekochte incontinentiematerialen. De incontinentiebroekjes hebben een prettige pasvorm en voelen aan als gewoon ondergoed. De pants worden als een normale onderbroek gedragen en niet als een boxershort. De elastische antilekrandjes moeten goed in uw liezen aansluiten, zodat de urine die u verliest niet aan de zijkanten kan weglopen. De TENA Pants Plus S bewegen met u mee en zullen -mits u de juiste maat heeft gekozen- op uw huid blijven aansluiten. 
 

Hoe gebruikt u de pants?

Heeft u nog maar kort te maken met incontinentie en gaat u voor het eerst gebruikmaken van de TENA Pants Plus S, dan vraagt u zich wellicht af hoe u deze dient te dragen. Echter is dat zo eenvoudig, dat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. De pants hebben de vorm van een onderbroek en u stapt er dan ook op dezelfde manier in. Wilt u de pants verwisselen, dan scheurt u deze aan de zijkant op de daarvoor geplaatste stippellijn open. U kunt de pants vervolgens oprollen en met het lipje dichtplakken.

Buitenshuis

De TENA Pants Plus Small zijn dermate dun en flexibel dat u niet alleen niets voelt van het dragen ervan, maar er ook niets zichtbaar is. De incontinentiebroekjes kunnen discreet door u worden gebruikt en beschermen u tegen een aanzienlijke hoeveelheid urine. Op de Odour Neutralizer kunt u ongeveer twaalf uur rekenen. Bent u wat langer buitenshuis? Bedenkt u zich dan of u de pants eventueel kunt verwisselen, of dat een inlegger dan een beter alternatief is. Een inlegger gebruikt u overigens altijd in uw eigen ondergoed en nooit in de TENA Pants Plus Small.

TENA Pants Plus Small instructievideo

Bekijk in deze instructievideo hoe de TENA Pants het beste gebruikt kunnen worden:Automatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie