TENA Pants Plus XS ProSkin
TENA Pants Plus XS ProSkin 15,95

TENA Pants Plus XS ProSkin

15,95

TENA Pants Plus Extra Small is een sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij zwaar urineverlies. Maat: XS (heupmaat: 50-70 cm)

Op voorraad
  • Koop 4 voor €14,36 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 8 voor €12,76 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 792314
EAN: 7322540711974
SKU: 79234000-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Plus XS

De TENA Pants Plus XS is een flexibel incontinentiebroekje met een sterk absorberend verband voor zowel mannen als vrouwen. Is er bij u sprake van matig tot zwaarder urineverlies, dan vormen de TENA Pants Plus XS een effectief hulpmiddel. U draagt dit incontinentiemateriaal als gewoon ondergoed. De pants volgen de contouren van uw lichaam, zodat deze altijd comfortabel zitten én de juiste bescherming weten te bieden. De TENA Pants Plus broekjes zijn net als de andere soorten uit de Pluslijn vervaardigd op basis van de nieuwste technische inzichten. Een verpakking TENA Pants Plus XS bevat 14 incontinentiebroekjes.


Bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken én nare geurtjes

De TENA Pants Plus XS hebben een driedubbele werking. Met het dragen van deze incontinentiebroekjes blijft u niet alleen droog, maar wordt ook uw huid beschermd en worden vervelende geurtjes voorkomen. De broekjes zijn voorzien van een Dual Absorption Zone, oftewel twee absorptiekamers. Zo kan de urine snel worden afgevoerd en worden vastgehouden. Doordat de urine snel wordt weggeleid, komt de huid van uw intieme zone er niet mee in aanraking. De kans op irritaties wordt zodoende tot een minimum teruggebracht.

De geurtjes die bij urineverlies vrijkomen, worden door de Odour Neutralizer effectief aangepakt. De ammoniakgeur wordt geneutraliseerd en geeft u een blijvend fris gevoel. Zo kunt u met optimaal zelfvertrouwen aan iedere dag beginnen. De Odour Neutralizer garandeert u twaalf uur lang een frisse geur. Heeft u in die tijd urine verloren, dan is het verstandig om uw TENA Pants Plus XS te verwisselen.

Wanneer is de TENA Pants Plus XS voor mij geschikt?

De TENA Pants Plus zitten qua opnamecapaciteit tussen de Normal en de Super lijnen in. De TENA Pants Plus XS zijn in staat om 1520 milliliter urine te absorberen. Druppelt u regelmatig urine of verliest u (flinke) scheuten, maar is uw blaas niet helemaal leeg alvorens u het toilet bereikt? Dan is de Pluslijn de voor u geschikte lijn. De TENA Pants Plus XS is geschikt voor personen met een heupomvang tussen de 50 en 70 centimeter. Heeft u nog kleinere nodig dan is er nog de XXS. Dit TENA incontinentiemateriaal is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en vormt zich geheel naar uw lichaam. Bekijk in onderstaande tabel de overige maten:

Maat Heupomvang Absorptielevel
XXS 40 - 70 cm 1520 ml
XS 50 - 70 cm 1520 ml
S 65 - 85 cm 1520 ml
Medium (M) 80 -110 cm 1520 ml
Large (L) 100 -135 cm 1520 ml
Extra Large (XL) 120 - 160 cm 1520 ml

 

Maximaal comfort

De TENA Pants Plus XS zijn net als de andere pants uit de Pluslijn gemaakt van ademende materialen die op uw huid als gewoon textiel aanvoelen. Zo voelt het dragen van deze pants alsof u gewoon ondergoed aanheeft. Het broekje heeft een nauwsluitende pasvorm en stelt u in staat een actief dagelijks leven te leiden, zoals u deed alvorens u met incontinentie werd geconfronteerd. Al het incontinentiemateriaal van TENA is gecontroleerd en goedgekeurd door de onafhankelijke huidexperts van de Skin Health Alliance.

Hoe dient u de TENA Pants Plus XS te gebruiken?

De TENA Pants Plus XS incontinentiebroekjes dragen als gewoon ondergoed en kunt u ook op die manier aantrekken. U stapt in het broekje als ware u ondergoed aantrekt. Het is niet nodig om er gewoon ondergoed overheen te dragen. Het is belangrijk dat u de TENA Pants Plus XS goed in uw liezen laat aansluiten. Daar zijn namelijk de elastische antilekrandjes bevestigd die hun functie alleen naar behoren kunnen uitvoeren als zij op de juiste manier worden aangebracht. Op het broekje zelf staat aangegeven wat de voor- en achterkant is. Met ditzelfde lipje plakt u de pants dicht wanneer u deze na gebruik in de sanitairemmer wilt deponeren.

Materiaal met een discreet karakter

Met incontinentie wordt u liever niet geconfronteerd. Toch hoeft dit niet te betekenen dat u altijd met dit probleem geconfronteerd zal blijven. Het is te allen tijde van belang om een afspraak met uw huisarts te maken om na te gaan of een behandeling mogelijk is. Tot die tijd kunt u terugvallen op het betrouwbare TENA incontinentiemateriaal. De TENA Pants Plus XS is sterk absorberend , maar heeft ook een beperkte dikte. Dit maakt het mogelijk om het materiaal discreet te dragen.

Hoe lang kunt u met TENA Pants Plus XS doen?

De TENA Pants Plus XS hebben een maximaal absorptievermogen van 1520 milliliter, zoals door de fabrikant uitvoerig getest. Dit is iets meer dan de gemiddelde hoeveelheid urine die een volwassen persoon per etmaal uitscheidt. In de praktijk verwisselt met de pants vaker, omdat het gewicht hiervan iets toeneemt naarmate deze meer urine opneemt en omdat dit een frisser gevoel geeft. Gemiddeld verwisselt met de TENA Pants Plus XS elke vier tot zes uur.

 

Automatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review