TENA Lady Super verbanden 30 stuks
TENA Lady Super verbanden 30 stuks 15,95

TENA Lady Super verbanden 30 stuks

15,95

TENA Lady Super heeft dubbele kernen en biedt dankzij de extra breedte meer bescherming.

Niet op voorraad
 • Koop 5 voor €12,50 per stuk en bespaar 22%
ZI-nummer: 76173000
EAN: 7322540039290
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Levertijd: 1-2 (werk)dagen
Informatie

TENA Lady Super verbanden

De TENA Lady Super verbanden zijn extra groot en bieden bescherming tegen matig urineverlies. Het is ideaal voor degene die behoefte hebben aan extra bescherming en veiligheid voor een zelfverzekerd gevoel. De TENA Lady Super verbanden zijn 43 centimeter lang waardoor ze een groot deel van het lichaam bedekken. Toch zitten deze verbanden comfortabel door de perfecte pasvorm. Het biedt bescherming tegen doorlekken, nare geurtjes en een vochtig gevoel waardoor u de hele dag een fris gevoel behoudt. Daarnaast zijn de producten dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid waardoor uw huid altijd vrij blijft van irritaties.


Dry Fast Core en meer discretie

De hele dag door wordt u goed beschermt met gebruik van TENA Lady Super verbanden door de Dry Fast Core. Door de sterk absorberende microkorrels wordt de urine goed vastgehouden waardoor u beschermd bent tegen doorlekken. U kunt dus gewoon zonder zorgen de deur uit. Het vocht wordt door de Dry Fast Core permanent vastgehouden.

Als u wat urine verliest wordt het vocht snel bij de huid weggenomen door de droge en zachte Silky Soft toplaag. Hierdoor blijft de huid vrij van vocht en dus irritaties en het zachte materiaal zorgt voor een comfortabel en droog gevoel waardoor u geen last ervaart van het incontinentiemateriaal. Ook het buitenmateriaal is zacht en gemaakt van ademend materiaal. Hierdoor kan lucht circuleren en wordt vocht weggehouden bij de huid waardoor u  een fris gevoel behoudt en de huid gezond blijft.
De verbanden bieden meer discretie en veel bescherming. Daarnaast kunt u ook afscheid nemen van nare geurtjes als u gebruik maakt van TENA producten. De verbanden worden voorzien van Fresh Odour Control; in de verbanden zitten microparels die ervoor zorgen dat de geur van urine geneutraliseerd wordt wat de kans op ammoniak geurtjes verkleint.


TENA Lady Super verbanden - praktische informatie

De TENA Lady Super verbanden zijn maar liefst 43 centimeter lang waardoor het zorgt voor een beschermend en veilig gevoel bij matig urineverlies. De hele dag door bent u beschermt tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes waardoor u comfortabel door het leven kunt en u zich geen zorgen hoeft te maken om urineverlies. De verbanden zijn individueel verpakt en gemakkelijk mee te nemen.


Kenmerken van de TENA Lady Super verbanden

 • Vocht wordt direct opgenomen door Dry Fast Core
 • De Silky Soft toplaag houd vocht weg bij de huid
 • Het buitenmateriaal is zacht en ademend
 • Dit product is dermatologisch getest
 • Geen last van nare geurtjes dankzij Fresh Odour Control
 • De maat is 43 x 20 cm en in één maat verkrijgbaar
 • Dit verband kan 905 ml vocht opnemen
 • De verbanden zijn individueel verpakt (30 stuks per verpakking)

 

Overige informatie
MDR informatie