TENA TENA Discreet Extra 20 stuks
TENA Discreet Extra 20 stuks 7,95

TENA Discreet Extra 20 stuks

7,95

Matig urineverlies kan goed en makkelijk worden aangepakt met de TENA Discreet Extra verbanden. Het heeft een drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en geurtjes.

Op voorraad
  • Koop 10 voor €5,95 per stuk en bespaar 25%
ZI-nummer: 7606920
EAN: 7322540034936
SKU: 760692
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Discreet Extra biedt bescherming tegen matig urineverlies

Is er bij u sprake van matig urineverlies, dan kunt u zich daartegen met behulp van TENA Discreet Extra beschermen. Matig urineverlies houdt in dat u regelmatig (flinke) scheuten verliest. De inlegverbanden, die uitvoerig op huidvriendelijkheid en -veiligheid zijn getest, zorgen ervoor het u in het dagelijks leven nooit aan zelfvertrouwen hoeft te ontbreken. Een verpakking TENA Discreet Extra, voorheen bekend als TENA Lady Extra, bevat twintig inlegverbanden.

De TENA Discreet Extra is 12 centimeter breed en 34 centimeter lang. De productlijn bestaat, in tegenstelling tot veel andere soorten TENA incontinentiemateriaal, uit één maat. Elk product is individueel verpakt, zodat u de verbanden eenvoudig mee kunt nemen in uw tas of broekzak. De TENA Discreet Extra is in staat om maximaal 586 milliliter aan vocht op te nemen en heeft zodoende een veel hoger absorptievermogen dan menstruatieverband, waarop het product qua uiterlijk sterk aan doet lijken. Naast bescherming tegen doorlekken biedt de TENA Lady Extra ook bescherming tegen een vochtig gevoel en nare urinegeurtjes.

TENA Discreet Extra; Inlegverband met een duidelijke voor- en achterzijde

De TENA Discreet Extra herkent u aan zijn blauwe verpakking. De producten uit de Discreetlijn voor lichtere vormen van incontinentie zijn te herkennen aan hun groene verpakking. De TENA Discreet Extra heeft in tegenstelling tot de kleinere varianten een voor- en achterkant en is dus niet symmetrisch. Op de plakstrook leest u af wat de voorkant is. De smalle zijde dient aan de voorkant van het lichaam geplaatst te worden en het bredere deel aan de achterzijde daarvan. De bredere achterkant van het product zorgt ervoor dat er meer urine kan worden opgevangen.

Hoe is de pasvorm van de TENA Discreet Extra?

Kenmerkend voor de TENA Discreet Extra is zijn comfortabele pasvorm. De zijkanten sluiten goed op uw lichaam aan. De TENA Lady Extra is dan ook over de hele lengte van elastiek voorzien. Het verband blijft dus altijd goed op zijn plek zitten. Zo kunt u de hele dag rekenen op de bescherming die u nodig heeft. De DRYzone zorgt ervoor dat de urine bij elk verlies snel en efficiënt wordt opgenomen. Het elastiek dat in het product zit verwerkt, zorgt ook voor een kromming ervan.

Dankzij het elastiek komen ook de elastische antilekrandjes goed omhoog. Deze vallen in uw liezen en vormen een barrière wanneer u plotseling een grotere hoeveelheid verliest. Voor een maximale efficiëntie van dit product vouwt u het, alvorens u het in uw ondergoed vastplakt, in zijn geheel in de lengte dubbel. Zo ontstaat er een nog betere komvorm die u tegen doorlekken beschermt.

 

Maximale vochtabsorptie dankzij de superabsorberende korrels

Het sterke absorptievermogen van de TENA Discreet Extra kan worden verklaard door de SAP-korrels die in het product verwerkt zijn. Dit zijn superabsorberende korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Niet alleen absorberen de korrels de urine, ze houden deze ook vast. Dit doen ze door het vocht in een gel om te zetten. Zelfs wanneer daar druk op wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld wanneer u zit, komt de urine daaruit niet vrij.

Driedubbele bescherming

Wie te maken heeft met incontinentie, maakt zich niet uitsluitend zorgen over doorlekken. Alhoewel dit de angst van de meeste mensen wel grotendeels vormt, bestaan er ook zorgen over het eventuele ontstaan van nare urinegeurtjes. Ook daar hoeft u zich met het dragen van TENA Discreet Extra geen zorgen over te maken. De microparels in dit product neutraliseren de geur van urine en sluiten deze op in de gel. De derde garantie die TENA Lady Extra u geeft, is bescherming van uw huidgezondheid. De inlegverbanden zijn vervaardigd van zacht en ademend materiaal die een gewenste luchtcirculatie bevordert.

Het wegwerpen van het incontinentieverband

De TENA Discreet Extra deponeert u na gebruik in de sanitairemmer. Net als maandverband kan het niet doorgespoeld worden. Ondanks de beperkte omvang van het materiaal kan deze tot ernstige verstoppingen leiden. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat de superabsorberende gelkorrels al het mogelijke water opnemen. De gel die zo ontstaat, blokkeert het toilet.

Kan de TENA Discreet Extra ook ’s nachts gebruikt worden?

Dankzij TENA Discreet Extra kunt u met een gerust hart uw dagelijks leven leiden. Veel vrouwen vragen zich af of zij dit materiaal ook ’s nachts kunnen dragen. Het antwoord op deze vraag is dat er voor tijdens het slapen producten bestaan die efficiënter zijn. De verbanden uit de TENA Discreet Night lijn hebben een ander ontwerp, dat de Lie Down Protection wordt genoemd. Dit houdt in dat er zich meer absorberend materiaal aan de achterzijde van het product bevindt, zodat u op maximale bescherming kunt rekenen. De Night producten zijn aan de achterzijde zowel langer als breder. Zie bijvoorbeeld de TENA Discreet Maxi Night.

Automatische herhaalservice voor TENA Discreet Extra

U kunt bij het kopen van TENA Discreet (voorheen TENA Lady) kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt dit aangeven bij onze klantenservice. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen of extra kosten aan verbonden. U krijgt voor een nieuwe levering altijd eerst een bevestiging voor ons. 

Overige informatie
MDR informatie