TENA TENA Silhouette Plus High Waist Crème Medium of Large
TENA Silhouette Plus High Waist Crème Medium of Large 15,95

TENA Silhouette Plus High Waist Crème Medium of Large

15,95

TENA Silhouette Plus High Waist is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke lichaam. Het broekje is licht van kleur en de pasvorm is hoog; het komt tot rond de taille.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €13,25 per stuk en bespaar 17%
ZI-nummer: 78261004
EAN: 7322540887525
SKU: 782610-1
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Silhouette Plus High Waist Crème

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème is dusdanig ontworpen dat dit wegwerpbroekje perfect op het vrouwelijke lichaam aansluit. De hoge pasvorm valt prettig in uw taille en rond uw benen. Zo kunt u actief uw dagelijks leven blijven leiden, zonder u druk te hoeven maken om uw urineverlies. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème is vervaardigd van stretchmateriaal en is er voor actieve vrouwen met matig urineverlies dat meestal stress- oftewel inspanningsincontinentie betreft. Met het dragen van dit product profiteert u van optimale bescherming én comfort.

Medium en Large

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème is in twee maten verkrijgbaar: M (medium) en L (large). Maat M is geschikt voor dames die een tailleomtrek tussen de 75 en 100 centimeter hebben. Maat L is er voor de vrouwen met een tailleomvang tussen 95 en 125 centimeter. Valt u precies tussen deze twee maten in? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste maat TENA Silhouette Plus High Waist Crème. Het is namelijk belangrijk dat het materiaal goed op uw lichaam kan aansluiten. Beide maten hebben een even hoge opnamecapaciteit: 1010 milliliter.

  Heupmaat Opnamecapaciteit
TENA Silhouette Plus HW Medium 75 tot 100 cm. 1010 ml.
TENA Silhouette Plus HW Large 95 tot 125 cm. 1010 ml.


Drievoudige bescherming tegen de vervelende consequenties van urineverlies

Zoals u wellicht al van het TENA incontinentiemateriaal gewend bent, biedt ook dit product u een drievoudige bescherming tegen de vervelende gevolgen van urineverlies. Naast bescherming tegen doorlekken biedt de TENA Silhouette Plus High Waist Crème u ook bescherming tegen huidirritaties en vervelende geurtjes. Dit alles doet het door de urine die u verliest zo snel en efficiënt mogelijk diep naar de productkern af te voeren, waar het in een gel wordt omgezet.

Deze gel sluit de urine als het ware op in het wegwerpbroekje. Niet alleen komt er -ook onder druk- geen urine uit vrij, ook eventuele nare geurtjes worden op deze manier als het ware opgesloten. Het sterke absorptievermogen van de TENA Silhouette Plus High Waist Crème wordt verklaard door de aanwezigheid van de superabsorberende kunststof korrels, ook wel SAP korrels genoemd. Deze zijn in staat vele malen hun eigen gewicht aan vocht op te nemen.

Een zo discreet mogelijk ontwerp

Veel vrouwen die met incontinentie te maken krijgen, vrezen door dit probleem hun vrouwelijkheid te verliezen. Echter is incontinentiemateriaal vandaag de dag een stuk discreter en comfortabeler dan voorheen, zeker wanneer u voor artikelen uit de Silhouette lijn kiest. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème is zelfs onder strakke kleding niet zichtbaarder dan regulier ondergoed. Ook de kleur van het product doet denken aan gewoon ondergoed. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème biedt optimale bescherming en discretie en draagt in hoge mate bij aan een zelfverzekerd gevoel.

Incontinentieondergoed met een duidelijke voor- en achterkant

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème is beschermend incontinentieondergoed dat eenvoudig in gebruik is. Het heeft een duidelijke voor- en achterkant. Om van optimale bescherming te profiteren, is het belangrijk dat u hiermee rekening houdt bij het aantrekken. Het product heeft aan de achterzijde een indicator die u zo vertelt hoe u het dient aan te trekken. Het uittrekken is nog eenvoudiger: dankzij de scheurrandjes -ook wel zijnaden genoemd- kunt u het ondergoed eenvoudig verwijderen.

Een optimale hygiëne in stand houden

Incontinentie broekjes van TENA en zeker de TENA Silhouette broekjes, zijn dusdanig vervaardigd, dat het sterk op gewoon ondergoed lijkt. Niet zo vreemd dus, dat de Silhouette lijn tot de meest populaire incontinentiematerialen behoort. Ondanks de hoge bescherming tegen doorlekken, huidirritaties en geurtjes is het altijd belangrijk de TENA Silhouette Plus High Waist Crème op tijd te verwisselen voordat deze te nat wordt. Dit voorkomt zelfs de kleinste vorm van doorlekken en het ontstaan van huidproblemen en ammoniakluchtjes. De gemiddelde draagster verwisselt de TENA Silhouette Plus High Waist Crème vier tot zes maal per dag. De producten zijn niet herbruikbaar.

Wat houdt stressincontinentie precies in?

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème wordt vaak gedragen door dames die last hebben van stressincontinentie. Deze vorm van incontinentie wordt ook wel inspanningsincontinentie genoemd, omdat urineverlies optreedt bij lichamelijke activiteit. Dit kan sporten zijn, maar ook hoesten, niezen of hard lachen. Voor dames met aandrangincontinentie, die vaak grotere hoeveelheden urine verliezen, is de TENA Silhouette Plus High Waist Crème tevens geschikt. Bij aandrangincontinentie kunt u het toilet vaak niet op tijd bereiken, terwijl u het toilet met stressincontinentie wel haalt.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Plus High Waist Crème

Om niet elke keer de gang naar de winkel te hoeven maken of opnieuw een online bestelling te hoeven plaatsen, kunt u bij Hulpmiddelonline gebruikmaken van de automatische herhaalservice. Deze zorgt ervoor dat het door u gewenste aantal verpakkingen TENA Silhouette Plus High Waist Crème en/ of andere TENA Lady materiaal, periodiek bij u wordt thuisbezorgd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid, dan kunt u dit eenvoudig regelen met onze klantenservice. Aanpassen of opzeggen kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie