TENA Silhouette Plus High Waist Creme Medium
TENA Silhouette Plus High Waist Creme Medium 15,95

TENA Silhouette Plus High Waist Creme Medium

15,95

TENA Silhouette Plus High Waist is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke lichaam. Het broekje is licht van kleur en de pasvorm is hoog; het komt tot rond de taille. Maat Medium; Taille 75 - 100 cm

Op voorraad
  • Koop 6 voor €13,25 per stuk en bespaar 17%
ZI-nummer: 782512
EAN: 7322540887402
SKU: 78251206-1
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Plus High Waist Crème Medium

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème M is de kleinste van de twee maten binnen deze lijn van crèmekleurig incontinentieondergoed. Het product ziet eruit als normaal ondergoed en is speciaal ontworpen voor actieve vrouwen die last hebben van matig tot zwaarder urineverlies. Zowel de binnen- als de buitenkant van het wegwerpbroekje heeft een crèmekleur, wat zorgt voor een mooi en elegant effect. De taille is hoog en de zachte stretchstof zorgt ervoor dat de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M de hele dag probleemloos op zijn plaats blijft zitten. Dankzij dit product houdt u de hele dag een fris en vrouwelijk gevoel. 

Voor welke maten is dit product geschikt?

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème M is geschikt voor dames met een tailleomtrek tussen de 75 en 100 centimeter. Dit betekent dat het product gedragen kan worden door vrouwen die maat XS tot L/XL hebben. Is uw tailleomvang groter? Dan kiest u voor maat L van deze crèmekleurige wegwerpbroekjes. Het is namelijk belangrijk dat het product comfortabel zit en niet gaat knellen.

Anderzijds is het ook van belang geen te grote maat te dragen wanneer dit niet nodig is. Sommige onzekere vrouwen doen dit vanwege de veronderstelling dat een grotere maat meer opneemt, maar dat is onjuist. De opnamecapaciteit van zowel maat M als maat L betreft 1010 milliliter.

Wat is de opnamecapaciteit van de TENA Silhouette Plus High Waist Crème Medium?

Het crèmekleurige incontinentiebroekje heeft een absorptievermogen van 1010 milliliter. Ter vergelijking: een gemiddeld volwassen persoon scheidt dagelijks ongeveer 1500 milliliter urine uit. In de praktijk wordt de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M echter niet zo lang gedragen als u op basis van deze cijfers wellicht zou vermoeden. Gemiddeld verwisselt een vrouw dit wegwerpbroekje vier tot zes keer per dag. Dit om een nat gevoel en nare geurtjes te voorkomen. 

Drievoudige bescherming

Kenmerkend voor al het TENA incontinentiemateriaal is de drievoudige bescherming. Ook de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M biedt u bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en vervelende geurtjes. Dit doet het door de urine zo snel mogelijk te absorberen en in de productkern in een gel om te zetten. Zo blijft uw huid droog en samen met de urine worden ook de geurtjes als het ware opgesloten. Dankzij deze geavanceerde werking geniet u elke dag van een beschermd en zeker gevoel.

Net zo comfortabel als gewoon ondergoed

Een vrouw die te maken krijgt met incontinentie, vreest vaak onflatteus materiaal te moeten dragen dat aan haar vrouwelijke gevoel flinke afbreuk doet. Met de TENA Silhouette Plus High Waist Crème is daar echter geenszins sprake van. De wegwerpbroekjes worden van een zachte, gladde stof vervaardigd die voor net zo een comfortabel gevoel als regulier ondergoed zorgen. De soft-fit stof is ademend en helpt de huidbalans in stand te houden. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème M blijft de  hele dag door goed zitten, ongeacht waar u mee bezig bent.

Indicator als hulp bij aantrekken

Net als gewoon ondergoed dient u de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M op een specifieke manier aan te trekken. De indicator die in het product is aangebracht, laat zien wat de achterzijde is. U stapt in het incontinentie broekje alsof u normaal ondergoed aantrekt. Het uittrekken van de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M is nog eenvoudiger. Om ervoor te zorgen dat het broekje niet tegen uw benen aankomt, zijn er naden aan de zijkanten aangebracht waar u het materiaal kunt doorscheuren. Na gebruik deponeert u het in de sanitairemmer.

Het wegwerpen van het product

Wegens het risico op ernstige verstoppingen mag de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M niet in het toilet gedeponeerd worden. Dit advies is nog uitdrukkelijker dan het advies dat ook voor maandverband en inlegkruisjes geldt. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème M is namelijk voorzien van superabsorberende kunststof korrels die vocht in een gel omzetten. Dit blokkeert de doorgang van het toilet, met alle gevolgen van dien.

Is dit product ook geschikt voor fecesincontinentie?

Of dit product geschikt is voor ontlastingsincontinentie, ook wel fecesincontinentie genoemd, is afhankelijk van het type ontlasting dat u verliest en in welke mate dit gebeurt. Als uw ontlasting dun is en kleine hoeveelheden verliest, kunt u de TENA Silhouette Plus High Waist Crème M prima voor dit doeleinde gebruiken. Verliest u echter grotere hoeveelheden ontlasting, of is er bij u sprake van ontlasting voor zowel feces als urine, dan kunt u beter voor een product kiezen met een hoger absorptievermogen. Uit hygiënische overwegingen dient het wegwerpbroekje na elk fecesverlies te worden vervangen.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Plus High Waist Crème

Om niet elke keer de gang naar de winkel te hoeven maken of opnieuw een online bestelling te hoeven plaatsen, kunt u bij Hulpmiddelonline gebruikmaken van de automatische herhaalservice. Deze zorgt ervoor dat het door u gewenste aantal verpakkingen TENA Silhouette Plus High Waist Crème en/ of andere TENA Lady materiaal, periodiek bij u wordt thuisbezorgd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid, dan kunt u dit eenvoudig regelen met onze klantenservice. Aanpassen of opzeggen kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review