TENA Silhouette Plus High Waist Crème Large
TENA Silhouette Plus High Waist Crème Large 15,95

TENA Silhouette Plus High Waist Crème Large

15,95

TENA Silhouette Plus High Waist is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke lichaam. Het broekje is licht van kleur en de pasvorm is hoog; het komt tot rond de taille. De maat Large is geschikt voor een heupomvang tussen de 95 en 125 cm.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €13,25 per stuk en bespaar 17%
ZI-nummer: 782610
EAN: 7322540887525
SKU: 782610-1
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Plus High Waist Crème Large

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème L is incontinentieondergoed dat speciaal werd ontwikkeld voor vrouwen met een actieve levensstijl die last hebben van matige tot zwaardere incontinentie. Zowel de binnen- als de buitenkant van het product heeft een chique crèmekleur en dat is nog maar één van de factoren die de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L zo sterk op gewoon ondergoed doen lijken. Met de aanschaf van dit product verzekert u zich van twee zaken: maximale bescherming tegen doorlekken en andere vervelende gevolgen van urineverlies én behoud van uw zelfvertrouwen en gevoel van vrouwelijkheid.

Een absorptievermogen van ruim een liter

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème L is dermatologisch getest en vrij van parfum. Het product heeft een opnamecapaciteit van 1010 milliliter. Dit betekent dat u het wegwerpbroekje niet na elk urineverlies hoeft te verwisselen. De meeste gebruiksters van de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L doen dit vier tot zes keer per dag. Uiteraard bepaalt u zelf wat u het prettigst vindt; vaker mag ook. Voorkomt u te allen tijde het te lang dragen van het incontinentiemateriaal. Nat materiaal leidt tot huidirritaties en vervelende geurtjes.

Over de maat large (L)

De TENA Silhouette Plus High Waist Crème L is geschikt voor dames met een tailleomvang tussen de 95 en 125 centimeter. Dit komt neer op de kledingmaten L tot XXXL. Dit lijkt een brede range, maar dankzij het stevige elastiek dat door het hele product is aangebracht, weet de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L altijd perfect op uw lichaam aan te sluiten. Omdat het elastiek evenredig is verdeeld, krijgt u ook niet te maken met vervelende knelpunten. Heeft u een kleinere kledingmaat? Kiest u dan voor maat Medium. Deze heeft een even hoge opnamecapaciteit als maat Large.

De hele dag door een fris en vrouwelijk gevoel

Draagt u de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L, dan hoeft u zich op geen enkel moment van de dag zorgen te maken over urineverlies. Waar u ook bent. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème heeft een betrouwbare absorberende kern met Plus-niveau. Zo kan ook zwaarder urineverlies nog steller worden geabsorbeerd en ingesloten. Ook eventuele nare geurtjes worden op deze manier geneutraliseerd. Zo houdt u de hele dag door een fris en vrouwelijk gevoel.

Ontwerp waarover is nagedacht

Het vrouwelijke ontwerp -het product werd door een lingerie-ontwerper ontwikkeld-, de hoge taille en de soft-fit stof zorgen ervoor dat de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L de hele dag op zijn plaats blijft zitten. Ongeacht met welke activiteiten u zich bezighoudt, zal het wegwerpbroekje niet verschuiven. Het incontinentie broekje sluit tevens goed aan op uw benen en valt hoger dan de TENA Pants. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème L is niet zichtbaarder onder kleding dan gewoon ondergoed.

Handigheidjes bij het aan- en uittrekken

TENA incontinentiemateriaal staat bekend om zijn hoge mate van bescherming en de eenvoud in gebruik. Zo ook de Silhouette lijn. De TENA Silhouette Plus High Waist Crème L heeft aan de achterzijde een duidelijke indicator die u vertelt hoe u het wegwerpbroekje moet aantrekken. Het uittrekken hoeft niet langs de benen: aan de zijkant van het product bevinden zich scheurnaden waarlangs u de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L kunt opentrekken. Na gebruik rolt u het materiaal op en deponeert u het in de sanitairemmer.

Kan de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L ook ‘s nachts gebruikt worden?

De naam van het product zegt het al: de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L heeft een hoge aansluiting, wat het voor urine onmogelijk maakt om uit het product te ontsnappen wanneer u veel beweegt, maar ook wanneer u ligt. Het hoge ontwerp geeft tijdens de nacht dus de extra bescherming die u nodig heeft. Dankzij het elastiek dat in het wegwerpbroekje is verwerkt, sluit het overal goed aan op uw lichaam. Zelfs al u in uw slaap veel woelt, blijft de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L goed op zijn plaats zitten.

Drievoudige bescherming

Zoals u van deze fabrikant gewend bent, bieden zijn producten niet enkel bescherming tegen doorlekken, maar ook tegen huidirritaties en het ontstaan van nare geurtjes. Doordat de urine snel naar de productkern van de TENA Silhouette Plus High Waist Crème L wordt getrokken, blijft u huid droog en zo ook gezond. Het risico op roodheid, jeuk en andere irritaties wordt een stuk kleiner. Samen met de urine worden ook vervelende geurtjes in gel omgezet. Dit gebeurt door zogeheten superabsorberende polymeren: kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen en vasthouden.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Plus High Waist Crème

Om niet elke keer de gang naar de winkel te hoeven maken of opnieuw een online bestelling te hoeven plaatsen, kunt u bij Hulpmiddelonline gebruikmaken van de automatische herhaalservice. Deze zorgt ervoor dat het door u gewenste aantal verpakkingen TENA Silhouette Plus High Waist Crème en/ of andere TENA Lady materiaal, periodiek bij u wordt thuisbezorgd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid, dan kunt u dit eenvoudig regelen met onze klantenservice. Aanpassen of opzeggen kan op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review