TENA Silhouette Plus High Waist Noir Large
TENA Silhouette Plus High Waist Noir Large 13,95

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Large

13,95

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Large heeft een opnamecapaciteit van 1010 ml en is geschikt voor dames met een heupomvang van 95 tot 125 centimeter.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €11,65 per stuk en bespaar 16%
ZI-nummer: 70308200
EAN: 7322540887525
SKU: 70308217-1
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Plus High Waist Noir Large

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir L is een elegant incontinentiebroekje voor actieve dames die last hebben van matig tot zwaarder urineverlies. Wanneer u wilt voorkomen dat dit probleem uw dagelijks leven beïnvloedt, is het zwarte wegwerpbroekje voor u een goede keuze. Het specifieke ontwerp maakt het product elegant en discreet. Het soft-fit textiel zorgt ervoor dat de TENA Silhouette Plus High Waist Noir L prettig draagt en u geenszins aan incontinentiemateriaal doet herinneren. Zo wordt ook de psychologische impact van urineverlies een stuk kleiner. U voelt zich nog net zo vrouwelijk als voorheen.

Het dragen van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir L

De TENA Silhouette Plus High Waist Noir L lijkt op gewoon ondergoed en op deze manier trekt u het ook aan. Dit onderstreept nog eens het feit dat deze wegwerpbroekjes voor actieve vrouwen zijn ontworpen. Over de TENA Silhouette Plus High Waist Noir L hoeft u geen gewoon ondergoed te dragen; het product sluit dankzij het elastiek goed op uw lichaam aan en oogt als zwart ondergoed. Wilt u toch liever regulier ondergoed over het product dragen, dan mag dit uiteraard. Dit beïnvloedt zijn functioneren niet.

Handig uit te trekken en weg te gooien

Over de zichtbaarheid van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir L hoeft u zich geen zorgen te maken. Net als ander TENA Lady materiaal is dit wegwerpbroekje niet zichtbaarder onder kleding dan gewoon ondergoed. Het uittrekken ervan is kinderlijk eenvoudig: u scheurt het wegwerpbroekje op de naden aan de zijkant open. Zo hoeft u het niet langs uw benen naar beneden te halen. Gebruikt incontinentiemateriaal deponeert u in de sanitairemmer. In het toilet veroorzaakt deze grote verstoppingen.

Voor welke maten is dit incontinentiemateriaal geschikt?

Is er bij u sprake van incontinentie, dan is het niet alleen belangrijk dat u materiaal aanschaft dat qua absorptievermogen bij uw patroon van urineverlies past, maar ook dat dit de juiste maat heeft. Een te klein wegwerpbroekje zal knellen en hierdoor erg onprettig aanvoelen, terwijl een te grote maat openingen tussen het materiaal en uw lichaam laat en hierdoor de urine alsnog de mogelijkheid geeft te ontsnappen.

Dit incontinentie broekje is geschikt voor vrouwen met een tailleomvang tussen de 95 en 125 centimeter. Weet u niet precies wat uw tailleomtrek is? Dit meet u eenvoudig met een meetlint. Uw taille betreft het smalste deel van het midden van uw lichaam, tussen uw ribbenkast en heupen in. De TENA Silhouette Plus High Waist Noir L heeft een absorptievermogen van 1010 milliliter. Dit is ongeveer twee derde van wat een gemiddeld volwassen mensen per etmaal aan urine uitscheidt.

Over het absorptievermogen

Om terug te komen op het absorptievermogen van de TENA Silhouette Plus High Waist Noir L: het feit dat dit wegwerpbroekje meer dan een liter vocht kan absorberen, betekent niet dat u het in de praktijk daadwerkelijk zo lang zult dragen. Een incontinentiebroekje dat een toenemende hoeveelheid urine opneemt, wordt zwaarder. Ook ontkomt u op een gegeven moment niet aan een vochtiger gevoel en de ontwikkeling van geurtjes. De meeste dames met matig tot zwaarder urineverlies verwisselen hun TENA Silhouette Plus High Waist Noir L vier tot zes keer per dag.

Bescherming tegen vervelende geurtjes

Wanneer u uw TENA Silhouette Plus High Waist Noir L voldoende op tijd verwisselt, zult u ten alle tijden beschermd zijn tegen doorlekken, maar ook tegen de ontwikkeling van nare geurtjes. Doordat ook aan dit aspect aandacht is besteed door de fabrikant, kunt u uw incontinentie écht onzichtbaar houden voor de buitenwereld. De geurtjes die met urine samengaan, worden net als de vloeistof diep naar de productkern afgevoerd en daar door de superabsorberende kunststof korrels in een gel omgezet. De geur wordt als het ware dus opgeslagen.

Een van de meest moderne producten van marktleider TENA

TENA incontinentiemateriaal staat bekend om zijn kwaliteit en innovatieve karakter. Niet voor niets is het merk marktleider op het gebied van beschermingsproducten bij urineverlies en biedt het een breed assortiment voor alle varianten die daarbinnen bestaan. Daarbij wordt steeds meer aandacht besteed aan het comfort en de discretie van incontinentiemateriaal. Een van de resultaten van dit aandacht is de TENA Silhouette Plus High Waist Noir L, die u dankzij zijn kleur en ontwerp het gevoel geeft gewoon ondergoed te dragen.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Plus High Waist Noir L

Om niet elke keer aan het bestellen van uw TENA Silhouette Plus High Waist Noir te denken, heeft Hulpmiddelonline de automatische herhaalservice in het leven geroepen. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen hiermee periodiek bij u thuis laten bezorgen. Aan de herhaalservice zijn geen voorwaarden verbonden. Wanneer u deze wilt opzeggen of uw bestelpatroon wilt aanpassen, kan dit op elk gewenst moment.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review