TENA Pants Plus Extra Large XL ProSkin
TENA Pants Plus Extra Large XL ProSkin 19,95

TENA Pants Plus Extra Large XL ProSkin

19,95

TENA Pants Plus XL is een sterk absorberend verband en broekje in één. Een perfecte keuze bij zwaarder urineverlies. Maat XL; heupomvang tussen de 120 en 160 cm

Op voorraad
  • Koop 4 voor €17,96 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 8 voor €16,96 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 792715
EAN: 7322540587555
SKU: 792715
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Plus XL

De TENA Pants Plus XL zijn de ideale incontinentiebroekjes voor zowel mannen als vrouwen bij wie van matige tot zware incontinentie sprake is. Dankzij de pants blijft u in staat om het prettige leven te blijven leiden zoals u voorheen deed. De TENA Pants Plus XL kunnen in alle situaties worden gedragen. De broekjes zijn vervaardigd van zacht materiaal, waarin superabsorberende korrels zijn opgenomen die er te allen tijde voor zorgen dat u droog blijft. Over doorlekken en nare geurtjes ten gevolge van urineverlies hoeft u zich geen zorgen te maken.
 

Wat is matige tot zware incontinentie?

Zeker wanneer u nog maar net met incontinentie te maken heeft gekregen, is het moeilijk in te schatten in welke mate u er precies last van heeft. In het algemeen wordt urineverlies in drie categorieën verdeeld: lichte, matige en zware incontinentie. De TENA Pants Plus XL zijn zoals al genoemd geschikt voor de laatste twee. Van matig urineverlies is sprake wanneer u zeer regelmatig druppels of (flinke) scheuten verliest, maar nog wel kunt plassen wanneer u het toilet bezoekt. Van zware incontinentie is sprake als u (zo nu en dan) ook uw gehele blaasinhoud ongewenst verliest.

Om de termen nog wat verder te verduidelijken: matig urineverlies betekent zo’n 100 tot 200 milliliter in vier uur tijd, zwaar urineverlies houdt het verliest van 200 tot 300 milliliter in datzelfde tijdsbestek in. De TENA Pants Plus XL zijn in staat om in totaal 1520 milliliter op te nemen, alhoewel de praktijk vaak uitwijst dat zowel mannen als vrouwen het materiaal uit hygiënisch oogpunt regelmatiger verwisselen. TENA geeft het absorptievermogen van zijn producten aan met druppels op een schaal van acht. TENA Pants Plus XL herkent u aan de zes afgebeelde druppels.

De maat van de TENA Pants Plus XL

De TENA Pants Plus XL zijn zachte en comfortabele incontinentiebroekjes die aanvoelen als gewoon ondergoed. Dankzij de ademende materialen en een design dat perfect op uw lichaam aansluit, dragen de broekjes daadwerkelijk net zo comfortabel als uw eigen ondergoed. Op één voorwaarde uiteraard: dat u de juiste maat draagt. De TENA Pants Plus XL zijn geschikt voor personen met een heupomvang tussen de 120 en 160 centimeter. Uw heupomvang meet u door het breedste deel van uw onderlichaam met een meetlint op te nemen. Twijfelt u tussen twee maten? Begint u dan altijd bij de kleinste, in dit geval is dat dan de TENA Pants plus Large.

Dual Absorption Zone

De TENA Pants Plus XL incontinentiebroekjes zijn uitstekend in staat om u tegen doorlekken en een vochtig gevoel te beschermen. De pants zijn voorzien van een zeer absorberende productkern die in staat is om de urine snel en effectief ‘op te sluiten’. De twee absorptiekamers weten de urine razendsnel van uw lichaam af te voeren. Daar wordt de urine omgezet in een gel. Zo blijft ook uw huid droog en worden irritaties in de intieme zone voorkomen. Ook personen met een zeer actieve levensstijl kunnen rekenen op de veiligheid die TENA Pants Plus XL hen weten te bieden.

Odour Neutralizer

Naast het beschermen tegen doorlekken en het drooghouden van uw huid hebben de TENA Pants Plus XL nog een derde werking: ze weten u ook effectief tegen geurtjes te beschermen. Bij incontinentie kan dit nogal eens een probleem zijn, maar het TENA incontinentiemateriaal is van de juiste technologieën voorzien. Sterker nog, de TENA Pants Plus XL maskeren de geur niet, maar voorkomen zelfs dat deze ontstaat. Uiteraard speelt ook een goede intieme hygiëne een doorslaggevende rol hierin.

Urine is in feite een steriele vloeistof, maar wanneer deze het lichaam verlaat en in contact komt met de lucht beginnen bacteriën zich al vlug te vermenigvuldigen. Dit heeft onder andere een ammoniakgeur tot gevolg, zelfs wanneer het maar een kleine hoeveelheid urine betreft. TENA producten, dus ook de TENA Pants Plus XL, beschikken echter over SAP (Super Absorberende Polymeren). Deze pareltjes kunnen tot wel 300 maal hun gewicht aan urine opnemen. Zodra deze de urine absorberen, veranderen ze deze in een gel die diep in de pants wordt vastgehouden. Dit remt de groei van bacteriën aanzienlijk. 

Hoe te dragen en te verwijderen?

De TENA Pants Plus XL zien eruit als gewoon ondergoed en u stapt er dan ook in als ware het uw eigen onderbroek is. Het is niet nodig om over de pants nog regulier ondergoed te dragen. De meeste gebruikers van dit incontinentiemateriaal wisselen de pants na een tijdsbestek van vier of zes uur, alhoewel dat niet nodig is wanneer deze nog niet helemaal vol is. De TENA Pants Plus XL uittrekken doet u door het broekje aan de zijkant op de daarvoor bestemde scheurlijn open te scheuren.

Bekijk ook de volgende instructievideo van de TENA Pants Plus XLAutomatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review