TENA Pants Plus Large ProSkin
TENA Pants Plus Large ProSkin 19,50

TENA Pants Plus Large ProSkin

19,50

TENA Pants Plus Large is een sterk absorberend verband en broekje in één. Een perfecte keuze bij zwaarder urineverlies. Maat: Large (heupmaat: 100-135 cm)

Op voorraad
  • Koop 4 voor €17,55 per stuk en bespaar 10%
ZI-nummer: 79261429
EAN: 7322540574852
SKU: 792614
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*
Informatie

TENA Pants Plus Large (L)

Wanneer u voor het eerst met incontinentie te maken krijgt, kan dit erg confronterend zijn. Vaak overheerst de angst betreffende de impact die dit op het dagelijks leven heeft. Uw heil zoeken in inlegkruisjes of maandverband heeft een averechts effect. Het TENA incontinentiemateriaal kan u wel de bescherming bieden waarnaar u op zoek bent. Dankzij de TENA Pants Plus L kunt u een prettig leven blijven leiden waarin u aan alle door u gewenste activiteiten kunt deelnemen.

De TENA Pants Plus L zijn er voor mannen en vrouwen bij wie sprake is van matig tot veel verlies van urine. De incontinentiebroekjes zien eruit als normaal ondergoed en dragen net zo comfortabel. Ondanks hun sterke absorptievermogen is hun dikte zeer beperkt, waardoor de TENA Pants Plus L discreet te dragen zijn. Ze bieden met hun absorberende korrels en antilekrandjes de juiste bescherming tegen urineverlies. Dankzij de Odour Neutralizer hoeft u zich ook geen zorgen te maken over nare urinegeurtjes.

De pluspunten van de TENA Pants Plus Large

Het gros van de mannen en vrouwen die met incontinentie te maken krijgen, kiest voor het gebruik van een incontinentiebroekje oftewel pants. Ook de TENA Pants Plus L zijn prima in staat om  uw urine gedurende de dag op te vangen. Over ammoniakgeurtjes hoeft u zich 12 uur lang geen zorgen te maken. De broekjes dragen als gewoon ondergoed en zien er ook zo uit. Onder uw kleding zijn ze nauwelijks zichtbaar. Wilt u de TENA Pants Plus L verwisselen? U scheurt ze makkelijk open en gooit de broekjes daarna weg.

Met welke maat komen de TENA Pants Plus Large overeen?

Om van alle bovenstaande pluspunten te profiteren, is het van doorslaggevend belang dat u de juiste maat draagt. Hierbij wordt de heupomvang als leidraad gebruikt. De TENA Pants Plus L zijn geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomtrek tussen de 110 en 135 centimeter. Doorgaans zal het broekje goed op uw rug, buik en benen aansluiten. Merkt u dat u op een van deze plekken teveel ruimte overhoudt? Probeert u dan maat Medium uit. Sowieso geldt bij twijfel altijd het advies om met de kleinste maat te beginnen. In het beginstadium is het dus vooral een kwestie van uitproberen.

De maat versus de opnamecapaciteit

De maat van de incontinentiepants wordt regelmatig verward met de opnamecapaciteit van het materiaal. Zo is men vaak in de veronderstelling dat grotere pants meer vocht opnemen. Dit is echter niet waar. Alle pants uit de Pluslijn van TENA nemen dezelfde hoeveelheid urine op. Heeft u een broekje met een hogere opnamecapaciteit nodig, dan kiest u voor de TENA Pants Super. De maatindicatie heeft uitsluitend te maken met uw eigen maat. Vermijdt u overigens te allen tijde het gebruik van een inlegger in de TENA Pants Plus Large. Dit maakt het risico op doorlekken enkel groter.

Driedubbele bescherming

De TENA Pants Plus L behoren net als de andere maten uit de Pluslijn van dit merk tot de meest verkochte incontinentiematerialen van het land. De broekjes hebben een prettige pasvorm, waarin rekening is gehouden met de anatomie van het menselijk lichaam. Daarnaast zijn de wegwerpbroekjes vervaardigd van zacht materiaal, wat het dragen ervan maximaal comfortabel maakt. Het absorberende materiaal van de Dual Absorption Zone beschermt u, samen met de antilekrandjes, optimaal tegen doorlekken. De urine wordt dermate snel geabsorbeerd, dat uw huid constant droog blijft. De Odour Neutralizer verhindert de ontwikkeling van nare geurtjes bij incontinentie.

Geschikt voor alle soorten incontinentie

Zoals u wellicht weet, bestaan er verschillende soorten urine-incontinentie. Dit heeft echter geen invloed op het soort incontinentiemateriaal dat u kunt dragen. Of er bij u nu sprake is van inspannings- of stressincontinentie, waarbij urineverlies tijdens inspanning optreedt, of dat er sprake is van aandrangincontinentie die door een overactieve blaas wordt veroorzaakt, wanneer de hoeveelheid urineverlies als matig tot zwaar kan worden geclassificeerd, zijn de TENA Pants Plus L (afhankelijk van uw maat) geschikt voor u. De TENA Pants Plus L kunnen tot 1520 milliliter urine absorberen.

 

Het belang van het juiste materiaal

Niet elke zorgverzekeraar vergoedt uw incontinentiemateriaal en wanneer deze dat doet, betreft dit vaak één specifiek merk. Alhoewel een deel van de mensen zich hierdoor laat leiden, kiest een ander deel ervoor om het materiaal zelf online aan te schaffen. Dit geeft namelijk keuzevrijheid. Is TENA Pants Plus Large voor u het juiste incontinentiemateriaal en wilt u zelf bepalen hoeveel u er dagelijks van wilt gebruiken. Dan kunt u dit bij hulpmiddelonline.be in de gewenste hoeveelheid en op de gewenste tijdstippen laten leveren.

Bekijk in onderstaande video hoe de TENA Pants Plus Large gebruikt moet worden:Automatische herhaalservice voor TENA Pants Plus

Gebruikt u de TENA Pants incontinentiebroekjes op regelmatige basis? Dankzij onze handige herhaalservice hoeft u niet telkens een nieuwe bestelling te plaatsen. U krijgt uw materiaal periodiek opgestuurd zonder dat u hier steeds aan hoeft te denken. Er zijn bovendien geen extra kosten aan verbonden. Wilt u de levering aanpassen of stopzetten? Dit kan op elk gewenst moment en zonder verdere verplichtingen.

Overige informatie
MDR informatie