TENA lights Sensitive Normal Liner - 10 pakken
TENA lights Sensitive Normal Liner - 10 pakken 34,50

TENA lights Sensitive Normal Liner - 10 pakken

34,50

Snel absorberende bescherming voor de gevoelige huid zonder geur- en kleurstoffen. Lengte: 19 cm. Dikte: 3 mm. Inhoud: 24 stuks per verpakking. Totaal 240 stuks.

Op voorraad
ZI-nummer: 16236
EAN: 7611166252
SKU: 761116-10
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Lights Sensitive Normal inlegkruisjes

Het Normal inlegkruisje van de productlijn "Lights by TENA" is de middelste van de drie producten die gebruikt worden door dames met licht urineverlies wegens stressincontinentie, ook wel inspanningsincontinentie genoemd. Net als de andere inlegkruisjes binnen de Lights by TENA categorie is het Normal inlegkruisje drie millimeter dik. Het heeft een lengte van negentien centimeter, wat het een iets hoger absorptievermogen geeft dan de Light Liners. Dit komt omdat er gebruikt is gemaakt van meer absorberende korrels, die gelijkmatig over het product zijn verspreid en behalve doorlekken ook nare geurtjes en een vochtig gevoel voorkomen. 

Kenmerken van alle TENA Lights inlegkruisjes

  Dikte Lengte
TENA Lights Sensitive Discret 3 mm 15 cm
TENA Lights Sensitive Normal 3 mm 19 cm
TENA Lights Sensitive Long 3 mm 21 cm

 

Bescherming tegen urineverlies als gevolg van stressincontinentie

Het Normal inlegkruisje uit de productcategorie Lights by TENA wordt vooral gedragen door dames die te maken hebben met stressincontinentie. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat dit te maken heeft met psychische stress, maar niets is minder waar. De druk op de buikholte in combinatie met een verzwakte bekkenbodem leidt bij deze vorm van incontinentie tot het verlies van urine. Stressincontinentie kan bij dames van alle leeftijden voorkomen, alhoewel de frequentie hoger ligt bij vrouwen die zich in hun menopauze bevinden of deze reeds hebben doorgemaakt.

Het ideale incontinentiemateriaal voor de wat kwetsbaardere huid 

Uw huid is rond uw intieme zone op zijn kwetsbaarst en deze kwetsbaarheid neemt met het vorderen van de leeftijd toe. Het gebruik van normale inlegkruisjes kan dan al gauw tot irritaties zoals jeuk en roodheid leiden. Het Normal inlegkruisje van de Lights by TENA is nauwkeurig dermatologisch getest en optimaal huidvriendelijk. Het materiaal is ademend en laat zo een natuurlijke luchtstroming langs uw huid toe. Bij de productie van het Normal inlegkruisje is geenszins gebruik gemaakt van parfum of kleurstoffen.

Hoe draagt u het Normal inlegkruisje van Lights by TENA?

Het Normal inlegkruisje van Lights by TENA is aan de achterzijde voorzien van een plakstrip. Hiermee bevestigt u het incontinentiemateriaal eenvoudig in uw ondergoed. Eenmaal bevestigd verschuift deze niet meer en krult het ook niet op, zoals sommige inlegkruisjes wel doen. Zo kunt u met een gerust hart uw dagelijks leven blijven leiden. Of u nu thuis bent, naar uw werk gaat, sport of sociale activiteiten onderneemt. Het Normal inlegkruisje is overigens symmetrisch van vorm, wat betekent dat het geen specifieke voor- of achterzijde heeft.

Altijd droog en fris dankzij de absorberende kristallen

Net als elk ander TENA incontinentiemateriaal is ook het Normal inlegkruisje van Lights by TENA voorzien van superabsorberende kunststof korrels, die ook wel bekendstaan onder de naam ‘Fresh Fast Crystals’. Deze korrels zijn in staat vele malen hun eigen gewicht aan urine op te nemen en dit in de productkern op te slaan en vast te houden. De korrels zorgen ervoor dat urine twee keer zo snel wordt afgevoerd als bij een normaal inlegkruisje het geval is. De absorberende kristallen zijn het resultaat van de nieuwste inzichten op het gebied van anatomische bescherming. Zo houdt het Normal inlegkruisje u altijd droog en fris.

Met het Normal inlegkruisje kunt u rekenen op drievoudige bescherming

Niet alleen beschermt het Normal inlegkruisje van Lights by TENA u tegen doorlekken, ook hoeft u zich met het dragen van dit product geen zorgen te maken over de ontwikkeling van nare geurtjes of het ontstaan van een vochtig gevoel. Dankzij de absorberende kristallen wordt de urine namelijk snel en efficiënt opgenomen en bij uw huid vandaan gehouden. De urine wordt in de productkern opgesloten. Daarmee geldt dit dus ook voor de geurtjes. Eenmaal opgesloten krijgt urine geen enkele kans meer om vrij te komen.

Hoe vaak dient u het Normal inlegkruisje te verwisselen?

Veel dames die te maken hebben met een bepaalde vorm van urineverlies vragen zich af hoe vaak zij hun incontinentiemateriaal dienen te verwisselen. De waarheid is dat hiervoor slechts richtlijnen en geen regels voor bestaan. Raadzaam is het, om uw Normal inlegkruisje om de drie tot vijf uur te vervangen door een schone. Dit verkleint het risico op bacteriegroei en waarborgt het draagcomfort. Echter dient u vooral af te gaan op wat u zelf prettig vindt. Het Normal inlegkruisje van Lights by TENA bevordert de natuurlijke ventilatie.

Het verschil met gewone inlegkruisjes oftewel panty liners

Niet zelden zoeken dames met stressincontinentie bescherming in de gewone inlegkruisjes, die men ook wel panty liners noemt. Het taboe dat vandaag de dag nog op incontinentie rust, draagt daar deels aan bij. Echter is het gebruik van normale inlegkruisjes niet raadzaam. Deze fungeren namelijk als een soort dun maandverband en zijn vooral geschikt tijdens de eerste of laatste dagen van de menstruatie of bij het sporten om zo vaginale afscheiding op te vangen. In gewone inlegkruisjes zijn echter chemicaliën verwerkt, die zeer waarschijnlijk bijdragen aan het ontstaan van schimmelinfecties en bacteriële vaginose.

Het online bestellen van de TENA Lights Sensitive Normal Liner inlegkruisjes

Zeker wanneer u pas onlangs voor het eerst te maken heeft gekregen met incontinentie, kunt u het als ongemakkelijk ervaren om de hiervoor benodigde producten in een fysieke winkel aan te schaffen. Online bestellingen bieden hiervoor een prettige oplossing, ook op de lange termijn. Door online uw Normal inlegkruisje van Lights by TENA te bestellen, hoeft u de gang naar de winkel niet meer te maken en bent u altijd voorzien van het product waar u in elke situatie op vertrouwt.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review