TENA TENA Flex Super Small 30 stuks
TENA Flex Super Small 30 stuks 25,95

TENA Flex Super Small 30 stuks

25,95

TENA Flex Super Small is een sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. Een perfecte keuze bij zwaar urineverlies.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €23,36 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €20,76 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 72413087
EAN: 7322540394467
SKU: 73044000-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie
Maat Small (S)
Absorptievermogen 2402 ml
Heupmaat 61 tot 87 cm
Aantal stuks per verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Flex Super Small

TENA Flex Super Small is de kleinste variant binnen de Superlijn van TENA Flex. Het incontinentiemateriaal is geschikt voor mannen en vrouwen die een heupomvang tussen de 61 en 87 centimeter hebben. De TENA Flex Super S laat zich kenmerken door een hoog absorptievermogen; niet minder dan 2402 milliliter aan urine kan door het product worden opgenomen. Het ergonomische alternatief voor de traditionele incontinentieslip beschikt over een tailleband waaraan het verband wordt vastgeplakt. Toiletbezoek blijft voor dragers van de TENA Flex Super S nog steeds mogelijk. Het verband kan meerdere malen geopend en herbevestigd worden.

Ergonomisch incontinentiemateriaal voor zwaar urineverlies

Dat de TENA Super Flex Small in staat is om bijna 2,5 liter aan urine op te nemen, geeft aan dat dit incontinentiemateriaal geschikt is voor personen met zwaar urineverlies. Dit houdt doorgaans in dat u zeer regelmatig flinke scheuten en uw gehele blaasinhoud verliest. Vaak komt het voor dat u niet meer kunt plassen als u het toilet eenmaal heeft bereikt. De TENA Super Flex S beschermt u tegen de vervelende gevolgen van incontinentie door doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes te voorkomen.

Zo houdt de TENA Flex Super Small u droog

Ook wanneer u grote hoeveelheden urine in één keer verliest, is dat voor de TENA Flex Super S geen probleem. Het verband is uitgerust met de FeelDry Technologie, welke ervoor zorgt dat de urine snel naar de kern van het product wordt afgevoerd en daar wordt opgeslagen. Dit gebeurt in kleine kunststof korreltjes die tot wel vele malen hun eigen gewicht kunnen opnemen en de urine in een gel omzetten. Zo hoeft u tijdens het dragen van de TENA Flex Super S dus ook niet bang te zijn dat eenmaal verloren urine uit uw verband kan ontsnappen.

Ook is de TENA Flex Super Small voorzien van elastische antilekrandjes, die goed in uw liezen geplaatst moeten worden. Deze opstaande randjes houden grote hoeveelheden urine tegen en zorgen ervoor dat het absorberende materiaal alles wat u verliest, kan opnemen. Om vast te kunnen stellen of de TENA Flex Super Small aan vervanging toe is, is het niet nodig om het verband te openen. Kleurt de vochtindicator aan de buitenkant van geel naar blauw, dan is de maximale absorptiecapaciteit bereikt.

De maat

Zoals gezegd is de TENA Flex Super S voor dames en heren met een heupomvang tussen de 61 en 87 centimeter. Weet u niet hoeveel uw heupomvang bedraagt? Meet u dan met een meetlint de omtrek van het breedste gedeelte van uw onderlichaam op. Om ervoor te zorgen dat het materiaal goed op uw rug, buik en liezen aansluit en er geen ‘lege’ ruimtes ontstaan, moet u geen maat groter kopen dan nodig is. Twijfelt u tussen TENA Flex Super Small en TENA Flex Super Medium, probeert u dan altijd de eerste (kleinste) uit.

Incontinentiemateriaal met maximaal comfort

De TENA Flex Super Small is voorzien van banden met ComfiStretch. Hierdoor sluit het product goed op uw lichaam aan, beweegt het met u mee en voelt het comfortabel. De Flex Super S is bovendien uitvoerig dermatologisch getest en van ademend materiaal vervaardigd. Hierdoor merkt u vaak niet eens dat u incontinentiemateriaal draagt. De anatomisch gevormde beenelastieken en het taille-elastiek optimaliseren de pasvorm en zorgen voor een nog betere aansluiting, zowel aan de voor- als de achterkant. Instructies voor het aanleggen van de TENA Flex Super S treft u op de verpakking en in de volgende video:TENA Flex Super S bij fecesincontinentie

De TENA Flex Super S laat zich niet uitsluitend bij incontinentie voor urine gebruiken, maar is ook geschikt voor dames en heren die incontinent zijn voor ontlasting. Dit noemen we ook wel fecesincontinentie. De TENA Flex Super S is een product met een hoog absorptievermogen, wat het extra geschikt maakt voor fecesincontinentie. Stevige ontlasting trekt namelijk niet in een materiaal, waardoor het een lager absorptievermogen vereist. Dankzij de nauwe aansluiting van de TENA Flex Super S krijgt ontlasting onmogelijk de kans om het verband te verlaten.

De opbouw van het incontinentiemateriaal

TENA incontinentiemateriaal staat bekend als uitermate betrouwbaar en comfortabel. De incontinentieproducten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en zijn dankzij hun super absorberende kunststof korrels maximaal in staat om u te beschermen. Deze polymeren kunnen talloze malen hun eigen gewicht aan vocht opnemen en zetten dit om in een gel. De korrels zijn verwerkt in wattenpulp, die men ook wel met fluff aanduidt. Het sterk absorberende karakter van de kleine korreltjes verklaart waarom de TENA Flex Super S aanzienlijk dunner is dan u wellicht verwacht.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Steven uit Nederland 02 Februari 2022

Werkt goed. Makkelijk aan te brengen

10 / 10
Steven uit Nederland 07 September 2021

Werkt goed!!

10 / 10
SHC uit Nederland 24 Augustus 2021

Mooi

6 / 10
Zohr uit Nederland 15 Februari 2021

Is oke plakt alleen niet zo goed

10 / 10
ulrike uit regio Brugge 13 Juli 2020

Door het plaatsen van dj stent behoorlijk last van incontinentie volledige lozing geen controle op de blaas Tena Proskin Flex super geeft voldoening geduurde de dag om de ongelukjes op te vangen voelt aangenaam aan en nog niet zeer opvallend onder mijn kledij.
Voor de nacht gebruik ik Tena Proskin Flex ultima om de ganse nacht te overbruggen.

8 / 10
Tineke uit Nederland 30 Juli 2019

De absorptie is prima. Het verband sluit het netst als je de flexband sluit om je dijbenen.
Voorkant vastplakt en verder aantrekt. (Werkt niet als je klam bent na het douchen).
Toch overweeg ik weer terug te gaan naar een normaal inleg verband, zoals b.v. Comfort.