TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc  Medium
TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Medium 13,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Medium

13,95

TENA Silhouette Normal Low Waist is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen, die behoefte hebben aan discretie, comfort en zekerheid. Beschikbaar in de maten Medium en Large.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €12,25 per stuk en bespaar 12%
ZI-nummer: 79551206
SKU: 795512
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Medium

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M is de kleinste van de twee beschikbare maten binnen de categorie TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc. Het broekje is geschikt voor vrouwen die een actieve levensstijl hebben en deze niet door hun urineverlies willen laten beïnvloeden. De broekjes voelen aan als regulier katoenen ondergoed, waardoor u in aanzienlijk mindere mate aan uw probleem wordt herinnerd. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M biedt u driedubbele bescherming. Naast bescherming tegen doorlekken biedt het product u ook bescherming tegen huidirritaties en het ontstaan van nare urinegeurtjes.

Uw urineverlies is voor niemand zichtbaar

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M is een wegwerp incontinentiebroekje voor dames die vooral op zoek zijn naar een discrete oplossing voor hun incontinentie, die als licht tot matig te definiëren is. Niet alleen stelt de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc u in staat het door u gewenste actieve leven te blijven leiden, ook is het broekje maximaal discreet. Niemand in uw omgeving zal kunnen zien dat u TENA incontinentiemateriaal gebruikt. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M wordt vooral door dames met stress- oftewel inspanningscontinentie gebruikt.

Wat is stress- of inspanningsincontinentie?

Deze dames bezoeken zelf het toilet, maar verliezen soms een scheutje urine bij inspanning. Wegens de benaming stressincontinentie wordt vaak onterecht gedacht dat deze vorm van urineverlies te maken heeft met stress. De term komt echter uit het Engels, waar met stress ook inspanning wordt bedoeld. Inspanningsincontinentie kan getriggerd worden door het sporten of het tillen van iets zwaars, maar ook door bijvoorbeeld het lachen, hoesten of niezen.

Met welke confectiematen komt maat M overeen?

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M is  geschikt voor dames met confectiemaat 36 tot 44. Voor de dames met een grotere maat is er de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc Large. De range van maten lijkt op het eerste gezicht erg breed, maar kan worden verklaard dat de gehele oppervlakte van de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M voorzien is van elastiek. Dit elastiek zorgt voor een optimale aansluiting op het lichaam. Dankzij de evenredige verdeling ervan ontstaan er ook geen pijnlijke knelpunten. Een verpakking wegwerpbroekjes in maat M bevat twaalf wegwerpbroekjes.

Het aan- en uittrekken van een incontinentiebroekje

De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M trekt u aan als normaal ondergoed. U stapt er met uw benen één voor één in. Het uittrekken is eenvoudiger: er bevindt zich een scheurnaad aan de zijkant van het broekje. Dit betekent dus wel dat u mobiel dient te zijn. Bent u verminderd mobiel en op zoek naar zo discreet mogelijk incontinentiemateriaal? Dan zijn de Lady Pants minder geschikt voor u. Houdt u er overigens wel rekening mee dat u zich, als u lange tijd buitenshuis bent, gemakkelijk in een toilet dient te kunnen verschonen.

Sommige dames besluiten om die reden een inlegger in hun TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M te plaatsen, met het idee deze in een toilet makkelijker te kunnen verwijderen. Dit raden wij u echter sterk af. Het gebruiken van twee verschillende soorten incontinentiemateriaal levert juist een hoger risico op doorlekken op.

Dankzij de drievoudige bescherming met een gerust hart uw dagelijks leven leiden

Met het dragen van de TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M kunt u rekenen op drievoudige bescherming. In de eerste plaats betreft dit natuurlijk de bescherming tegen doorlekken. De superabsorberende kunststof korrels die zich in het wegwerpbroekje bevinden en ook wel SAP korrels worden genoemd, weten de urine razendsnel naar de productkern af te voeren. Daar wordt het in een gel omgezet. Zo kan de urine onder geen enkele omstandigheid lekkage veroorzaken.

Behalve op maximale bescherming tegen doorlekken kunt u ook rekenen op bescherming van de huidgezondheid. De huid van uw intieme zone is erg kwetsbaar. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M gaat een broeierig klimaat tegen en maakt de benodigde luchtcirculatie mogelijk. Vocht en bacteriën krijgen zo geen enkele kans om roodheid, jeuk en andere irritaties te veroorzaken. De derde bescherming betreft de bescherming tegen nare geurtjes. De TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc M is voorzien van de zogeheten Fresh Odour Control. De microparels sluiten eventuele nare geurtjes diep in het materiaal op.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Normal Low Waist Blanc

Om niet telkens opnieuw een bestelling te hoeven plaatsen, kiest u bij Hulpmiddelonline voor de handige automatische herhaalservice. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen zo periodiek thuis laten bezorgen. Hiermee hoeft u voortaan niet meer aan het aanschaffen van uw incontinentiematerialen te denken. U kunt de automatische herhaalservice aanpassen of uitschakelen wanneer u wilt en zonder voorwaarden of extra kosten.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review