TENA Silhouette Normal Low Waist Black  (M/ L)
TENA Silhouette Normal Low Waist Black (M/ L) 12,95

TENA Silhouette Normal Low Waist Black (M/ L)

12,95

TENA Silhouette Normal Low Waist is speciaal ontwikkeld voor actieve vrouwen, die behoefte hebben aan discretie, comfort en zekerheid. Beschikbaar in de maten Medium en Large.

Op voorraad
  • Koop 6 voor €10,99 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 79562100
SKU: 79562100-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Silhouette Normal Low Waist Black

De TENA Silhouette Normal Low Waist Black is een discreet incontinentiebroekje dat speciaal voor actieve vrouwen is ontwikkeld. Het product biedt u naast maximale discretie ook de zekerheid en het comfort waaraan u behoefte heeft. De TENA Silhouette Normal Low Waist Black is verkrijgbaar in twee maten: M en L. De broekjes zijn dusdanig bewerkt dat ze aanvoelen als katoenen ondergoed, maar zijn in staat urine snel en efficiënt te absorberen. Zo kunt u ondanks uw incontinentie zonder zorgen de deur uit en alles ondernemen wat u wilt.

Zo stijlvol was incontinentiemateriaal niet eerder

Met de toevoeging van de TENA Silhouette Normal Low Waist Black zijn er voor vrouwen met incontinentie veel meer keuzemogelijkheden ontstaan dan alleen de klassieke witte wegwerpbroekjes. Alhoewel de witte TENA Silhouette wegwerpbroekjes prima te dragen zijn onder lichte kleding, doen deze volgens vele vrouwen soms toch teveel aan incontinentiemateriaal denken. Vooral wanneer de lichte kleur niet nodig is. De TENA Silhouette Normal Low Waist Black oogt dankzij de zwarte kleur zowel aan de binnen- als de buitenkant stijlvol. De microstretch stof maakt het product nog eens extra discreet.

De twee verkrijgbare maten

De TENA Silhouette Normal Low Waist Black bestaat in twee verschillende maatuitvoeringen: M (medium) en L (large). De medium maat is geschikt voor dames met een confectiemaat van 36 tot 44, terwijl de large wegwerpbroekjes er voor de dames met een confectiemaat van 44 tot 54 zijn. Twijfelt u over welke maat voor u het geschiktst is, bijvoorbeeld omdat u confectiemaat 44 heeft, kiest u dan altijd eerst voor maat medium. Het is belangrijk dat de TENA Silhouette Normal Low Waist Black goed op uw lichaam kan aansluiten om het risico op doorlekken minimaal te houden.

Het aan- en uittrekken van de TENA Silhouette Normal Low Waist Black

De TENA Silhouette Normal Low Waist Black is beschermend incontinentieondergoed voor vrouwen met een actieve levensstijl. Dit blijkt ook uit de manier waarop u dit materiaal aantrekt. U stapt in de TENA Silhouette Normal Low Waist Black net zoals u in normaal ondergoed stapt. Hiervoor moet u dus voldoende mobiel zijn. Het uittrekken van het materiaal is eenvoudiger. In het incontinentieondergoed zijn zijnaden bevestigd die u openscheurt om het broekje zo te verwijderen. Overigens beschikt de TENA Silhouette Normal Low Waist Black over een indicator die aangeeft wat de voor- en achterzijde is.

Bescherming tegen doorlekken, huidirritaties en vervelende geurtjes

Bij alleen bescherming tegen doorlekken houdt de functie van de TENA Silhouette Normal Low Waist Black niet  op. Wanneer u te maken heeft met urineverlies, bestaat er bij het dragen van onvoldoende kwalitatief incontinentiemateriaal ook het risico op huidirritaties. Daar hoeft u zich met het gebruik van de TENA Silhouette Normal Low Waist Black geen zorgen over te maken. Integendeel: de incontinentie broekjes bevorderen een optimale luchtcirculatie en houden daarmee de huid van uw intieme zone droog en dus gezond.

De derde bescherming die de TENA Silhouette Normal Low Waist Black u biedt, is de bescherming tegen het ontstaan van vervelende geurtjes. Alhoewel urine van zichzelf een steriele vloeistof is, kunnen bacteriën voor die typische ammoniakgeur zorgen wanneer ze in contact komen met de omgeving. De wegwerpbroekjes zijn echter voorzien van Fresh Odour Control. Samen met de urine worden ook eventuele geurtjes diep in de productkern opgeslagen, waar de urine in een gel wordt omgezet. Dit houdt u urenlang droog, maar ook fris.

Kunt u de TENA Silhouette Normal Low Waist Black ook tijdens het slapen dragen?

De TENA Silhouette Normal Low Waist Black is ontworpen om zoveel mogelijk op gewoon ondergoed te lijken en optimaal op uw lichaam aan te sluiten. Het feit dat de incontinentie broekjes op gewoon ondergoed lijken, wordt verklaard door het materiaal dat op katoen lijkt en de lage aansluiting op uw taille, de ‘low waist’. Om dezelfde reden is het verstandiger om ’s nachts tijdens het slapen voor ander incontinentiemateriaal te kiezen.

Alhoewel de TENA Silhouette Normal Low Waist Black ook bij veel woelen goed gefixeerd zal blijven zitten, is de achterzijde niet hoog genoeg. Dit betekent dat de kans op lekken via de rug groter is. ’s Nachts heeft u dus TENA incontinentiemateriaal met een hogere elastieken band nodig. TENA Silhouette Plus High Waist bijvoorbeeld. Ook zit er bij de producten voor gebruik in de nacht meer absorberend materiaal aan de achterzijde, waar de urine naartoe loopt.

Automatische herhaalservice voor TENA Silhouette Normal Low Waist Black

Om niet telkens opnieuw een bestelling te hoeven plaatsen, kiest u bij Hulpmiddelonline voor de handige automatische herhaalservice. U kunt het door u gewenste aantal verpakkingen zo periodiek thuis laten bezorgen. Hiermee hoeft u voortaan niet meer aan het aanschaffen van uw incontinentiematerialen te denken. U kunt de automatische herhaalservice aanpassen of uitschakelen wanneer u wilt en zonder voorwaarden of extra kosten.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review