TENA Comfort Extra ProSkin- 3 pakken
TENA Comfort Extra ProSkin- 3 pakken 65,95

TENA Comfort Extra ProSkin- 3 pakken

65,95

TENA Comfort Extra ProSkin is een sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor zwaar urineverlies.

Op voorraad
ZI-nummer: 753040_3
EAN: 7322540696196
SKU: 753040-3
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 50,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Extra ProSkin

De TENA Comfort Extra ProSkin verbanden zijn geschikt voor mannen en vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Deze verbanden bieden discrete bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en nare geurtjes. Ze zijn speciaal ontworpen om te combineren met een TENA Fix broekje; door deze producten te combineren ervaart u meer comfort en bescherming tegen doorlekken. De producten van TENA zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid.


Ademend materiaal en meer comfort

Het materiaal van de TENA Comfort Extra ProSkin is zacht en voelt als katoen waardoor het lekker en comfortabel zit. Daarnaast is het materiaal ademend (ConfioAir) wat er voor zorgt dat er lucht kan blijven circuleren. Dit is één van de belangrijkste factoren voor het behoud van een gezonde huid. Daarom is de TENA Comfort Extra ProSkin ook zo gemaakt dat urine niet in contact kan komen met de huid. Er wordt gebruik gemaakt van de FeelDry technologie wat ervoor zorgt dat zelfs grote hoeveelheden urine direct geabsorbeerd wordt en afgevoerd naar de kern; de urine blijft daar onder druk zitten - zelfs als u beweegt - waardoor de urine niet in contact kan komen met de huid.

De TENA Comfort verbanden hebben een unieke komvormige kern, dit draagt bij aan een prettige en comfortabele pasvorm en het biedt meer bescherming tegen lekkage. De TENA Comfort Extra ProSkin verbanden zijn ontworpen om te combineren met het TENA Fix broekje; dit is een nauwsluitend broekje die ervoor zorgt dat het verband goed op zijn plaats blijft en u bent beter beschermt tegen doorlekken.


TENA Comfort Extra ProSkin - Praktische informatie

De TENA Comfort Extra ProSkin verbanden beschikken over een praktische urine-indicator aan de buitenkant van het product. Op deze indicator kun je aflezen wanneer de TENA Comfort vervangen dient te worden, de indicator kleurt dan blauw in plaats van geel zodat u met één blik direct ziet of uw verband verzadigd is of niet. Als het verwisselt dient te worden is het goede product zo gevonden, er wordt namelijk gebruik gemaakt van kleurcodering aan de buitenkant. De kleur geeft weer wat de absorptiecapaciteit is zodat u direct ziet om welk product het gaat. Het verband is 64 cm lang en kan daardoor veel urine opnemen.


Voordelen TENA Comfort Extra ProSkin

 • Geschikt voor mannen en vrouwen met matig tot zwaar urineverlies
 • Ademend materiaal voor een gezonde huid
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid
 • Bescherming tegen een vochtig gevoeld dankzij de FeelDry technologie
 • Te combineren met TENA Fix broekje
 • Urine-indicator aan de buitenkant
 • Easy Select kleurcodering
 • De inlegger is 64 cm lang
 • 40 stuks per verpakking
 • Vochtopname: 1900 ml

 

Absorptievermogen 1900 ml 
Lengte van het verband 64 cm
Inhoud 40 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen
   

 

Benieuwd hoe moet TENA Comfort Extra liggend aangelegd moet worden?

Bekijk hier onze nieuwe instructievideo speciaal voor het aanleggen van de TENA Comfort bij de hulpbehoevende in liggende positie.

 

 

Bekijk hier hoe de TENA Comfort Extra staand aangelegd moet worden.


Herhaalservice

U kunt bij het kopen van de TENA Comfort Extra ProSkin kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u een mooie korting op uw bestelling en automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt hierbij kiezen voor levering per 4 weken (5% korting) of per 8 weken (10% korting). U kunt dit aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review