TENA Bed Plus 60 x 90 cm 35 stuks  - 3 pakken
TENA Bed Plus 60 x 90 cm 35 stuks - 3 pakken 48,45

TENA Bed Plus 60 x 90 cm 35 stuks - 3 pakken

48,45

TENA Bed Plus 60x90 cm beschermt bedden en stoelen bij incidenteel urineverlies. Heeft een absorptieniveau van 1900 ml.

Op voorraad
ZI-nummer: 77012005
EAN: 7322540728873
SKU: 77012007-3
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 50,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Bed Plus 60x90 cm

TENA Bed Plus 60x90 cm is een onderlegger oftewel matrasbeschermer voor dames en heren met licht tot hevig urineverlies. De onderlegger gebruikt u altijd in combinatie met TENA incontinentiemateriaal dat u direct op uw lichaam draagt, zoals een pants oftewel luierbroekje. U plaatst de TENA Bed Plus 60x90 cm onder uw onderlaken om verschuiven en kreukelen te voorkomen. Behalve in uw bed kunt u dit product ook gebruiken op uw meubels of in uw rolstoel. TENA Bed Plus 60x90 cm voelt zacht aan en is sterk absorberend. Het kan tot 1900 milliliter aan urine opnemen. Een verpakking bestaat uit 35 onderleggers.

Voor overdag en ’s nachts

Wellicht is de benaming TENA Bed wat verwarrend; veel mensen doet dit vermoeden dat de onderleggers uitsluitend bestemd zijn om het matras te beschermen. Dit is echter niet het geval. U kunt de onderleggers op elke plek gebruiken die u tegen eventueel urineverlies wilt beschermen. Wel is de voornaamste reden bescherming van het matras. Een matras is namelijk moeilijk schoon te krijgen en bovendien verstoort een nat bed uw nachtrust behoorlijk. Er is niemand die in een nat bed wakker wil worden.

Een goede nachtrust is van ongekend belang

Dat het materiaal deze naam echter heeft gekregen, is wel te verklaren door het feit dat de meeste mensen TENA Bed Plus 60x40 cm op hun matras gebruiken. Wanneer u door incontinentie een nacht met weinig slaap hebt doorgemaakt, heeft dit flinke gevolgen voor de dag die erop volgt. U voelt zich emotioneel labieler en kunt zich minder goed concentreren. Ook op de lange termijn hebben te weinig slaap en een lage slaapkwaliteit grote gevolgen. U krijgt meer kans op obesitas, depressie, Alzheimer en hart- en vaatziekten. Zo biedt TENA Bed dus ook lange termijn bescherming.

Het gebruik in combinatie met ander incontinentiemateriaal

Uiteraard streeft u ernaar om incontinentiemateriaal te gebruiken dat perfect op uw lichaam aansluit en nooit doorlekt. Toch kan het gebeuren dat urine wel eens de kans ziet om te ontsnappen. Bijvoorbeeld omdat u erg veel woelt in uw slaap, of een slaaphouding hanteert die ervoor zorgt dat uw materiaal minder goed aansluit. Wanneer u last heeft van lekkage, zijn de TENA bed onderleggers een goede oplossing. Alhoewel ze het lekken niet kunnen voorkomen, zorgen ze er wel voor dat uw bed schoon blijft en dat u rustig kunt blijven doorslapen.

Waaruit bestaat TENA Bed Plus 60x90 cm?

TENA Bed Plus is een onderlegger die uit wattenvulling bestaat. Deze vulling heeft een citroenvorming patroon, zodat urine snel kan worden opgenomen en goed wordt verdeeld over het oppervlak van het product. Het sterk absorberende materiaal heeft een afgesloten rand, zodat de urine niet uit de onderlegger kan lekken. De onderkant van TENA Bed Plus bestaat uit een polyethyleen laagje, dat het geheel waterproof maakt. De onderlegger is geschikt voor zowel  licht als matig en veelvuldig lekken.

Hoe lang kunt u met TENA Bed Plus 60x90 cm doen?

TENA Bed Plus 60x90 cm is in staat om 1900 milliliter aan urine op te nemen. Dit is meer dan de hoeveelheid die een volwassen mens gemiddeld per dag uitscheidt. Dit wil echter niet zeggen dat u de TENA Bed Plus 60x90 cm ook daadwerkelijk zo lang kunt gebruiken. De onderlegger bevat namelijk geen SAP korrels, die vervelende geurtjes voorkomen en de urine in een gel omzetten. Wanneer uw lichaamsgewicht op een (bijna) verzadigde onderlegger drukt, kan de urine dus toch weglekken. Verwisselt u de TENA Bed Plus 60x90 cm dan ook zodra deze urine heeft opgenomen.

Verbeterde technologieën

TENA incontinentiemateriaal wordt doorlopend verbeterd. Uiteraard geldt dit ook voor de artikelen uit de TENA Bed lijn. Recent werd er middels nieuwe technologieën voor gezorgd dat de kern van de onderleggers stabieler werd. Deze stabiliteit hangt samen met het citroenvormige patroon van de matrasbeschermers; dit zorgt ervoor dat de urine snel verspreid wordt over het oppervlak en efficiënt kan worden geabsorbeerd. Ook klit de papierpulp veel minder makkelijk samen wanneer er overheen wordt geschoven. Dit alles draagt bij aan een maximaal gevoel van zekerheid.

Een hoge mate van bescherming tegen een lage prijs

Wat TENA Bed Plus 60x90 cm gemeen heeft met de andere TENA producten, is zijn sterke absorptiecapaciteit en hoge mate van bescherming tegen lekkages. Waarin deze onderlegger, net als de andere onderleggers van de Bed lijn, in verschilt, is het feit dat hij niet uit SAP korrels bestaat. Deze kunststof korrels zetten urine om in gel en houden deze vast, waarmee ze tevens nare geurtjes voorkomen. SAP korrels worden in onderleggers niet toegepast omdat deze als ‘extra bescherming’ dienen en zo niet onnodig duur hoeven te worden gemaakt.

Automatische herhaalservice voor TENA Bed Plus 60x90 cm

Hulpmiddelonline.be denkt graag met u mee en heeft daarom de automatische herhaalservice geïntroduceerd. Wanneer u deze optie kiest, wordt TENA Bed Plus 60x90 cm in de door u gewenste hoeveelheid volgens een vast interval bij u thuis bezorgd. Wenst u uw product volgens een ander interval te ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. De herhaalservice kunt u aanpassen of stopzetten wanneer u maar wilt. Hier zijn geen voorwaarden of kosten aan verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review